Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Piliamiesčio“ kvartalas Vilijampolėje
Collapse
X
-
Sakyčiau čia nėra itin unikali situacija, nes kai statai gyvenamąjį kvartalą buvusioje miesto šiknoje, tai infrastruktūra dažnai ir būna šiknos lygio. Aišku šiuo atveju vieta yra nebloga, tad laikas šikną išsivalyti.
- 5 patinka
-
Tai, kad kažkokiais ratais čia paišot tuos maršrutus, gal ne į tą stotelę einat? Baikit jau smulkmenom užsiiminėt
100 metrų ten ar ten, koks skirtumas plius/minus minutė
Komentuoti:
-
Tas suprantama. Bet čia unikali situacija, nes toks apendiksas yra, realiai tik vieno kvartalo ta stotelė. Skirtingai nuo tavo minėtos prie tavęs už 750. Beje čia iš esmės ta stotelė irgi ir yra už 750.
Komentuoti:
-
Ne apie tai ginčas. Pagrindinė mintis - ar gyvenant daugiabučių rajone, pro kurio langus matosi Kauno pilis, yra normalu iki VT eiti 1 km.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Keistai gincijatės kai galima mesti google maps nuorodą ir viskas. 10min nuo kvartalo vidurio. Nuo tolimiausio taško koka 11 min bus, nuo artimiausio 9 ar gal net 8 min.
Gyvendamas nuosavame name, iki artimiausios VT eičiau apie 350 m, o iki tolimesnės, bet kur transporto srautai dideli - 750 m. Šiuo paros metu, toje stotelėje per valandą laiko nuo 20:30 iki 21:30 yra 10! VT priemonių. O čia eina kalba apie daugiabučių rajoną, nenormalus atstumas iki VT stotelės.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Keistai gincijatės kai galima mesti google maps nuorodą ir viskas. 10min nuo kvartalo vidurio. Nuo tolimiausio taško koka 11 min bus, nuo artimiausio 9 ar gal net 8 min.Parašė Austras Rodyti pranešimą
Pamatavau. Kilometras nuo ne tolimiausio namo. Miesto centre nenormalu eiti tokį atstumą iki VT.
Matuota ant ortofoto tiksliai šaligatviais ir pėsčiųjų perėjomis, tose vietose, kur einant nereikėtų bristi per purvyną.
Komentuoti:
-
Pamatavau. Kilometras nuo ne tolimiausio namo. Miesto centre nenormalu eiti tokį atstumą iki VT.Parašė ernissss Rodyti pranešimą
Ponas, nenorit, bet ginčyjatės
Atsidarykit elementariausią maps.lt žemėlapį ir pasimatuokit nuo kurio tik norit namo 
Matuota ant ortofoto tiksliai šaligatviais ir pėsčiųjų perėjomis, tose vietose, kur einant nereikėtų bristi per purvyną.
Paskutinis taisė Austras; 2025.01.07, 19:25.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Ponas, nenorit, bet ginčyjatėsParašė viliuxas33 Rodyti pranešimą
Ponas, nenoriu ginčytis, bet jūsų tas 10min yra tik nuo pačios brastos g. šaligatvio, o neįvertinate nuo kurio Piliamiesčio galo reikia eiti. Nuo pat Nėries krantinės namo gaunasi 15min ir ne mažiau.
Atsidarykit elementariausią maps.lt žemėlapį ir pasimatuokit nuo kurio tik norit namo
Komentuoti:
-
Eit normaliai, tik cemento maišą neštis ant peties biškį nepatogu - stuburą kreipia į šoną. Iš šiaip autobuse jis biškį dulka kitiems keleiviams ant batų.Parašė miurdock Rodyti pranešimą
o tos 5 min iki stotelės Jurbarko g per daug eit?
Komentuoti:
-
Ponas, nenoriu ginčytis, bet jūsų tas 10min yra tik nuo pačios brastos g. šaligatvio, o neįvertinate nuo kurio Piliamiesčio galo reikia eiti. Nuo pat Nėries krantinės namo gaunasi 15min ir ne mažiau.Parašė ernissss Rodyti pranešimą10 min. max.
, nes 800-900 metrų tik.
Komentuoti:
-
Jūs galvojate, kad iš bet kurio brastos g. taško pasieksim per 5 min iki jurbarko g. stotelės? : ))))) iš tam tikrų taškų reikia eiti ir 15min.Parašė miurdock Rodyti pranešimą
o tos 5 min iki stotelės Jurbarko g per daug eit?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
o tos 5 min iki stotelės Jurbarko g per daug eit?Parašė iPhone Rodyti pranešimąFaina, kad daug diskutuojate apie viešą transportą Piliamiesčio temoje, bet paminėsiu tik vieną faktą, kad realiai Brastos g. jokio viešo transporto nėra. Vienas į valandną pravažiuojantis autobusas manau nesiskaito viešu transportu.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
P.S Kam įdomu, tai girdėjau, jog pirminėje rinkoje 1 požeminio parkingo vieta šiuo metu kainuoja 25k EUR, čia taip sake pardavimų vadybininkė. Antrinėje rinkoje įsivaizduojų turėtu eiti dar brangiau. Kosmosas. Kas įdomiausia, jog fb grupėse piliamiesčio gyventojai nuomoja parkingo vietas po 50 EUR/mėn, tai biški šitoj vietoj matematikos tik nepagaunu...
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Čia matau kažkas rašo, jog kiekvienas butas gauna galimybę įsigyti požeminę parkingo vietą... Dėja, bet nėra tokios galimybės. Trūksta ir požeminio parkingo vietų, todėl prioritetas teikiamas didžiausiems butams. Pvz aš nusipirkau 52kv, tai net neturėjau galimybės pirkti požeminės parkingo vietos. Na, pliusas jog absoliučiai dirbu iš namų, tai automobilio reikia tik šiuo momentu, jog nuvažiuot į piliamiestį dėl irengimo darbų
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Taip, jeigu renkiesi pirkti būstą centre, tai visiškai ne tau spręsti kiek turėsi auto. Tokia realybė miestuose, nes erdvė yra stipriai ribota ir ne koks nemokamas išteklis kurį gali nemokamai ar subsidijuotai užkimšti kibirais. Tas pats ir jei perki kažkur kaime ir planuoji važiuoti į centrą kiekvieną dieną. Miesto gatvės priklauso miestiečiams.Parašė iPhone Rodyti pranešimąFaina, kad daug diskutuojate apie viešą transportą Piliamiesčio temoje, bet paminėsiu tik vieną faktą, kad realiai Brastos g. jokio viešo transporto nėra. Vienas į valandną pravažiuojantis autobusas manau nesiskaito viešu transportu.
Faina, kad visi žino jog turi užtekti šeimai vienos mašinos, bet man neužtenka. Ir neužteks jei bus geresnis viešasis transportas (kažkam gal tai tikrai padėtų) nes tiesiog toks yra gyvenimo būdas.
Nelabai suprantu kodėl kažkas internete už mane nusprendžia kiek man turėtų ar neturėtų pakakti mašinų gyvenant Piliamiestyje.
Teisingai, trūksta ten VT, ir manau tltas bus į naudą. Manau niekas nieko neprarastų jei visi autobusų maršrutai einantys nuo vieno iki kito Brastos g. galo, t.y. 41, 48, 49 eitų per Brastos g., kaip ir 44 dabar.Paskutinis taisė Wintautas; 2024.12.16, 14:48.
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Nesusireikšmink, miesto urbanizmas yra bendras visų miestiečių reikalas.Parašė iPhone Rodyti pranešimąNelabai suprantu kodėl kažkas internete už mane nusprendžia kiek man turėtų ar neturėtų pakakti mašinų gyvenant Piliamiestyje.
- 13 patinka
Komentuoti:
-
Faina, kad daug diskutuojate apie viešą transportą Piliamiesčio temoje, bet paminėsiu tik vieną faktą, kad realiai Brastos g. jokio viešo transporto nėra. Vienas į valandną pravažiuojantis autobusas manau nesiskaito viešu transportu.
Faina, kad visi žino jog turi užtekti šeimai vienos mašinos, bet man neužtenka. Ir neužteks jei bus geresnis viešasis transportas (kažkam gal tai tikrai padėtų) nes tiesiog toks yra gyvenimo būdas.
Nelabai suprantu kodėl kažkas internete už mane nusprendžia kiek man turėtų ar neturėtų pakakti mašinų gyvenant Piliamiestyje.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Juk skiriasi gyventojų skaičius ką čia lyginat dabar
+ citybee yra, trūkumo automobilių nėra. O jei ką Bolt Uber gera kaina Kaune pasivažinėt
- 2 patinka
Komentuoti:
-
apie ką ir kalba. Nėr ko čia Vilniaus ponam nurodinėt
Komentuoti: