Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Piliamiesčio“ kvartalas Vilijampolėje
Collapse
X
-
Gal kas naują foto galit įkelt? Smalsu kaip realiai tie du nauji devynaukščiai, kur dabar stato, nuo Brastos g. pusės atrodo. Gal jau gyvenantys galit pakomentuot kaip sugyvat su statybomis? Ar kvartalui plečiantis, ar juntamas triukšmas ir trukdo gyventi (ypač jei su vaikais esat)?
Komentuoti:
-
Tamsoj visai nordic atrodo.
Galvojau, ką man primena. Ogi tikrai, toks Reikjaviko vaibas, tik žymiai menkesniame mastelyje:
Sæbraut – „Google“ žemėlapiaiPaskutinis taisė Tomas; 2023.01.27, 13:11.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Iš KTU Išmaniųjų miestų ir infrastruktūros centro Kauno 3D modelio. Sukelti esami ir būsimi pastatai. Pagrindinis mano postas kitoj temoje
- 13 patinka
Komentuoti:
-
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąKol negalėjau įpirkti buto Piliamiestyje, visiems sakiau kad čia šūdas, šilainiai 2 ir t.t.
Po 4 metų gyvenimo Piliamiestyje, galiu tik užjausti tuos kurie dabar rėkia koks čia blogas rajonas..
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimą
Pats ištraukiai tuos menamus kultus, pats prisipi..., pats sugalvojai apie ubagus ir dabar dar suvaidinai nuskriaustą mergaitę
O argumentų apie urbanistiką ir architektūrą bus?
Gal pasidalinsi savo patirtimi ką esi suprojektavęs, pastatęs ar išvystęs?Tokį gali susikurti tik minėto kulto bajoras...
O reikia būt kažką pastačius, suprojektavus ir išvysčius, kad kritikuoti? Kiek krepšinio olimpinių medalių ir UEFA čempionų lygos taurių turi Rytis Vyšniauskas, kad drįsta kritikuoti krepšininkus ir futbolininkusMan užtenka Varlamovo vlogus iš Skandinavijos pažiūrėti, kad suprasčiau kas yra Š, o kas normalus, gražus, funkcionalus, draugiškas aplinkai ir žmonėms planavimas ir architektūra.
Komentuoti:
-
Parašė Bootsy Rodyti pranešimą
Būtent apie tai aš ir rašiau - visi kas nemėgsta arba tiesiog nesinaudoja iPhone ir pan. yra "užtrigerinti ubagai"Atrodo, kad visi, kurie kritikuoja Piliamiestį irgi
Pamenu kažkada seniai seniai buvo toks internetinis projektas "šūdų kultas"Kartais atrodo, kad jūs vis dar dalyvaujate jame ir didžiuojatės tuo
Sėkmės
O argumentų apie urbanistiką ir architektūrą bus?
Gal pasidalinsi savo patirtimi ką esi suprojektavęs, pastatęs ar išvystęs?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Draarvys Rodyti pranešimą
Dėkoju už paaiškinimą, bet tai nekeičia esmės. Sovietai visus darbo liaudies žmogeliukus buvo sumąste sukišti į inkiliukus, kad nekeltų bangų ir būtų patenkinti tuo ką turi. Lyginti 49-50 kv. skyles su dabartiniais apartamentais yra juokinga, kaip lyginti mersa su zapu
Komentuoti:
-
Suprantu, labai skaudi tema tiek Piliamiestis, tiek Apple produkcija tiek BMW. Labai rimti trigeriai. Ir visa tai ne apie mane, tai apie tave, nes tu tai matai ir tave tai trigerina.. ne mane.
O jai apie kvartalą - čia yra visko. Ir gerų ir blogų dalykų.
Bet kai žmonės pamato tik trūkstamas trinkeles (bet nesugeba pamatyti, kad tiesiog nebaigtos trinkelės atsiremia į nebaigtos statybos tvorą) parduotų butų skaičių ir kvadrato kainą.. diskusija ko gero bevertė...Atrodo, kad visi, kurie kritikuoja Piliamiestį irgi
Pamenu kažkada seniai seniai buvo toks internetinis projektas "šūdų kultas"Kartais atrodo, kad jūs vis dar dalyvaujate jame ir didžiuojatės tuo
Sėkmės
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Na buvo konkretesnių, ką manai:
Tiesa gal čia juokavo, nes paskui pasakė kad geriausias piliamiestis kaip ir iphone su bmw
Sekantys etapai link Combo, iš to kiek teko matyti laimėjusį variantą, turėtų eiti link to. Turėtų atsirasti daugiau komercijos pirmuose aukštuose ir t.t.
Klausimas, kam ko reikia, vienok aš, vertinu tą ramybę savo kieme, nes jei čia būtų miestas mieste - šeštadienio vakarą čia būtų veiksmo.
Bendriniu požiūriu, aš tikrai palaikau mintį, kad urbanistiškai tokie kvartalai, ypatingai palei upę, turėtų tapti miestu mieste su mixed use, komercija, ofisai, kavinės gyvenamieji ir t.t. kas duotų kvartalui daugiau gyvybės.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Suprantu, labai skaudi tema tiek Piliamiestis, tiek Apple produkcija tiek BMW. Labai rimti trigeriai. Ir visa tai ne apie mane, tai apie tave, nes tu tai matai ir tave tai trigerina.. ne mane.
Bet kai žmonės pamato tik trūkstamas trinkeles (bet nesugeba pamatyti, kad tiesiog nebaigtos trinkelės atsiremia į nebaigtos statybos tvorą) parduotų butų skaičių ir kvadrato kainą.. diskusija ko gero bevertė...
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNėra tikro waterfronto, nėra mixed use,nėra public-private space separation, iš esmės nėra nieko kas darytų ta kvartalą miestu, o ne sovietinio mikrorajono reinkarancija.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Paprastai nesiveliu į bereikšmius ginčus, tačiau šį kartą sužavėjo argumentacijos ir nick'o simbiozėBūtent tą patį šneka iPhone'ų turėtojai apie visus kitus "vargšus", kurie neva negali šito "stebūklo" nusipirkti. Spėju tu dar ir BMW vairuoji. Pilnas komplektas tikro kauniečio gautųsi
Kalbant apie Piliamiestį, pastebėjau įdomų dalyką. Paskutinį kartą jų puslapį žiūrėjau turbūt birželį. 10 laisvų butų "Mūšoje" ir 41 "Alšėnų pilyje". Dabar 10/39. 2 butukai per ketvirtįAr vis tik ne per stipriai apsižiota su kainomis
Bet kai žmonės pamato tik trūkstamas trinkeles (bet nesugeba pamatyti, kad tiesiog nebaigtos trinkelės atsiremia į nebaigtos statybos tvorą) parduotų butų skaičių ir kvadrato kainą.. diskusija ko gero bevertė...
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Norėčiau patikslinti, vertinau patį išdėstymą o ne daugiabučius. Be abejo kiaurų sienų copy-paste blokiniai daugiabučiai nėra šiuolaikinė siekiamybė. Tačiau patys mikrorajonai yra neblogai suplanuoti kelionėms pėsčiomis (nes nebuvo automobilių). Privačiam verslui nėra vietos, nes tais laikais nebuvo, bet nesunku būtų įterpti.
„Naujųjų kaimiečių“ kvartaluose užmiestyje nebūna nei parkelių, nei darželių, tiesiog pastato kokius penkis daugiabučius, didelę parkovkę ir aptveria tvora. Matyt gyventojai vaikus moko namie, šunis vedžioja ant bėgtakio, o pasivaikščioti eina iki šaldytuvo.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Paprastai nesiveliu į bereikšmius ginčus, tačiau šį kartą sužavėjo argumentacijos ir nick'o simbiozėBūtent tą patį šneka iPhone'ų turėtojai apie visus kitus "vargšus", kurie neva negali šito "stebūklo" nusipirkti. Spėju tu dar ir BMW vairuoji. Pilnas komplektas tikro kauniečio gautųsi
Komentuoti:
Komentuoti: