Parašė skyrma
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Piliamiesčio“ kvartalas Vilijampolėje
Collapse
X
-
Tai man durnam paaiškinkit iš kur tas ketvirtas planuojamas tiltas? 2 pesciuju, trecias- Kedainiu, o ketvirtas į Vičiūnus?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Taip ir mano pateikta "Vieningo Kauno" skaidrė su įsipareigojimu, kalbama apie du pėsčiųjų tiltus (į Nemunaičius per Nemuną ir į Vilijampolę per Nerį) bei automobilių (Kėdainių tiltas per Nemuną) apie kurį taip pat pamini Kaušpėdas.Parašė eimttk Rodyti pranešimąVa įdomu, ar YIT ar savivaldybė finansuos.
Kaušpėdas apie šitą pėsčiųjų tiltą būtent šitoje vietoje kalba? Ar apskritai, kažkur tarp pilies ir Piliamiesčio bus pėsčiųjų tiltas?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Taip šioje. Čia irgi postas apie tai.Parašė eimttk Rodyti pranešimąVa įdomu, ar YIT ar savivaldybė finansuos.
Kaušpėdas apie šitą pėsčiųjų tiltą būtent šitoje vietoje kalba? Ar apskritai, kažkur tarp pilies ir Piliamiesčio bus pėsčiųjų tiltas?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Va įdomu, ar YIT ar savivaldybė finansuos.
Komentuoti:
-
manau tikrai ne, kaip ir iš Nemuno salos į Nemunaičius statys savivaldybė.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Tai tilto nei kiek nefinansuos YIT?
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Įdomu, ar dar tikrai planuojama pastatyti pėsčiųjų tiltą per Nerį ties šiuo kvartalu, kurį mini video?
Komentuoti:
-
Įdomu, ar dar tikrai planuojama pastatyti pėsčiųjų tiltą per Nerį ties šiuo kvartalu, kurį mini video?Parašė eimttk Rodyti pranešimą
Piliamiestis west, tai čia tie 5ha kuriuos YIT įsigijo 2021?Paskutinis taisė Lettered; 2023.03.03, 13:43.
Komentuoti:
-
Piliamiestis west, tai čia tie 5ha kuriuos YIT įsigijo 2021?Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Triuksmas minimalus ir tik darbo valandomis. Uzdarius langus nesigirdi.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gal kas naują foto galit įkelt? Smalsu kaip realiai tie du nauji devynaukščiai, kur dabar stato, nuo Brastos g. pusės atrodo. Gal jau gyvenantys galit pakomentuot kaip sugyvat su statybomis? Ar kvartalui plečiantis, ar juntamas triukšmas ir trukdo gyventi (ypač jei su vaikais esat)?
Komentuoti:
-
Tamsoj visai nordic atrodo.
Galvojau, ką man primena. Ogi tikrai, toks Reikjaviko vaibas, tik žymiai menkesniame mastelyje:
Sæbraut – „Google“ žemėlapiaiPaskutinis taisė Tomas; 2023.01.27, 14:11.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Iš KTU Išmaniųjų miestų ir infrastruktūros centro Kauno 3D modelio. Sukelti esami ir būsimi pastatai. Pagrindinis mano postas kitoj temoje
- 13 patinka
Komentuoti:

Komentuoti: