Parašė autobusas36

Rodyti pranešimą

. Kaip kažkada sakei jog valandą vėluoji į darbą jei nespėji į kokį autobusą, o jeigu 36 važinėtų kaip 15 maršrutas? Manau 36 tikrai pakanka tiek kiek yra, pas mane Salininkuose irgi ne per dažniausiai 19 ir 42 važiuoja, pvz jų važiavimą iš Salininkų į Vilnių galėtų suderinti, pvz iš Melioratorių stotelės 19 važiuoja darbo dienomis 11:39 val., o 42 atvažiuoja 11:42 val. arba 42 atvažiuoja 12:28 val, o 19 12:29 val. O ka žmogui daryti jei jisai nespėja i šituos autobusus? Manau tas kelias minutes galėtų išplėsti ir padaryti tarpa ne 3-5 min, o iki 15 minučių, bet čia reikia 19 ir 42 maršrutų visus grafikus keisti.
 . Kaip kažkada sakei jog valandą vėluoji į darbą jei nespėji į kokį autobusą, o jeigu 36 važinėtų kaip 15 maršrutas? Manau 36 tikrai pakanka tiek kiek yra, pas mane Salininkuose irgi ne per dažniausiai 19 ir 42 važiuoja, pvz jų važiavimą iš Salininkų į Vilnių galėtų suderinti, pvz iš Melioratorių stotelės 19 važiuoja darbo dienomis 11:39 val., o 42 atvažiuoja 11:42 val. arba 42 atvažiuoja 12:28 val, o 19 12:29 val. O ka žmogui daryti jei jisai nespėja i šituos autobusus? Manau tas kelias minutes galėtų išplėsti ir padaryti tarpa ne 3-5 min, o iki 15 minučių, bet čia reikia 19 ir 42 maršrutų visus grafikus keisti.

. Kaip kažkada sakei jog valandą vėluoji į darbą jei nespėji į kokį autobusą, o jeigu 36 važinėtų kaip 15 maršrutas? Manau 36 tikrai pakanka tiek kiek yra, pas mane Salininkuose irgi ne per dažniausiai 19 ir 42 važiuoja, pvz jų važiavimą iš Salininkų į Vilnių galėtų suderinti, pvz iš Melioratorių stotelės 19 važiuoja darbo dienomis 11:39 val., o 42 atvažiuoja 11:42 val. arba 42 atvažiuoja 12:28 val, o 19 12:29 val. O ką žmogui daryti jei jisai nespėja i šituos autobusus? Manau tas kelias minutes galėtų išplėsti ir padaryti tarpa ne 3-5 min, o iki 15 minučių, bet čia reikia 19 ir 42 maršrutų visus grafikus keisti.
 . Kaip kažkada sakei jog valandą vėluoji į darbą jei nespėji į kokį autobusą, o jeigu 36 važinėtų kaip 15 maršrutas? Manau 36 tikrai pakanka tiek kiek yra, pas mane Salininkuose irgi ne per dažniausiai 19 ir 42 važiuoja, pvz jų važiavimą iš Salininkų į Vilnių galėtų suderinti, pvz iš Melioratorių stotelės 19 važiuoja darbo dienomis 11:39 val., o 42 atvažiuoja 11:42 val. arba 42 atvažiuoja 12:28 val, o 19 12:29 val. O ką žmogui daryti jei jisai nespėja i šituos autobusus? Manau tas kelias minutes galėtų išplėsti ir padaryti tarpa ne 3-5 min, o iki 15 minučių, bet čia reikia 19 ir 42 maršrutų visus grafikus keisti. galų gale jei nenori laukti, tai eik kelias stoteles pėškom į prieki, kol nepavys autobusas taves, kaip aš visada darau.
 galų gale jei nenori laukti, tai eik kelias stoteles pėškom į prieki, kol nepavys autobusas taves, kaip aš visada darau. galų gale jei nenori laukti, tai eik kelias stoteles pėškom į prieki, kol nepavys autobusas taves, kaip aš visada darau.
 galų gale jei nenori laukti, tai eik kelias stoteles pėškom į prieki, kol nepavys autobusas taves, kaip aš visada darau. DD
DD

DD
DD . Kaip kažkada sakei jog valandą vėluoji į darbą jei nespėji į kokį autobusą, o jeigu 36 važinėtų kaip 15 maršrutas? Manau 36 tikrai pakanka tiek kiek yra, pas mane Salininkuose irgi ne per dažniausiai 19 ir 42 važiuoja, pvz jų važiavimą iš Salininkų į Vilnių galėtų suderinti, pvz iš Melioratorių stotelės 19 važiuoja darbo dienomis 11:39 val., o 42 atvažiuoja 11:42 val. arba 42 atvažiuoja 12:28 val, o 19 12:29 val. O ka žmogui daryti jei jisai nespėja i šituos autobusus? Manau tas kelias minutes galėtų išplėsti ir padaryti tarpa ne 3-5 min, o iki 15 minučių, bet čia reikia 19 ir 42 maršrutų visus grafikus keisti.

beje, man mama sakė, kad naujos diktorės balsas - Sveikinimų koncerto per btv [arba per ltv] vedėjos. jai taip atrodo.
 beje, man mama sakė, kad naujos diktorės balsas - Sveikinimų koncerto per btv [arba per ltv] vedėjos. jai taip atrodo. beje, grafike parašyta, jog važiuoja Džiaugsmo g. [remontuojama atkarpa]
 beje, grafike parašyta, jog važiuoja Džiaugsmo g. [remontuojama atkarpa]

Comment