Parašė Tigras
Rodyti pranešimą
Kaune tai tiesiog įkiši bilietą ir viskas. Davikliai pajaučia kada bilietas įkištas ir pažymi.
Kaune tai tiesiog įkiši bilietą ir viskas. Davikliai pajaučia kada bilietas įkištas ir pažymi.
Gal baikit šitas vaikiškas kalbeles, kai nežinot tiesos, gerai? Pasiskaityk daugiau laikraščių.
Tikrai juokinga klausyt tokias nesąmones.
Kaune elektroniniai komposteriai seniai įdiegti, o tų mechaninių naujoviškesnių Kaunas nematęs 

Priešingu atveju jos elgtųsi kaip visi normalūs žmonės. Dabar pačios vaidina, kad nepaeina, nepajuda. Tai kokio velnio joms tada tąsytis po tą miestą. Yra socialiniai darbuotojai, jei tokia ligota, paskiria juos ir jie tvarko visus reikalus, apiprekina... Esu įsitikinęs, kad bent 30 proc. bobučių yra sveikesnės nei save vaizduoja. Joms tiesiog reikia aplinkinių užuojautos, paguodos ir pagalbos, nors iš tikrųjų ir be pagalbos išsiverstų.
Priešingu atveju jos elgtųsi kaip visi normalūs žmonės. Dabar pačios vaidina, kad nepaeina, nepajuda. Tai kokio velnio joms tada tąsytis po tą miestą. Yra socialiniai darbuotojai, jei tokia ligota, paskiria juos ir jie tvarko visus reikalus, apiprekina... Esu įsitikinęs, kad bent 30 proc. bobučių yra sveikesnės nei save vaizduoja. Joms tiesiog reikia aplinkinių užuojautos, paguodos ir pagalbos, nors iš tikrųjų ir be pagalbos išsiverstų.
. Tokia situacija dažnai būna Vilniaus 19-ame maršrute. Kitų situacijos maršrutų nestebėjau.
ir teko lipti pro priekines duris. Vairuotojas kruopsciai tikrino kiekvieno keleivio bilieta. Idomiausia tai, jog zmones galvoja, kad viduriniu duru is vis neatidaro ir visi ejo islipti per priekines
Comment