Parašė egiscrypth
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Vienu ar kitu būdu jau galėtų pagalvoti ir apie vairuotoją, nes jau 3 metai kaip tik blogėja neskaitant naujesnę techniką.Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
O kam daryti patoguma keleiviui , geriau bendrovei pasipelnyti - pirkti is vairuotojo. Pardavimo nauda ir vairuotojui ir KA.
Comment
-
Na atejus naujai valdziai tikrai viskas pasikeis.Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Vienu ar kitu būdu jau galėtų pagalvoti ir apie vairuotoją, nes jau 3 metai kaip tik blogėja neskaitant naujesnę techniką.
Comment
-
Nerandu forume - ar buvo kokia info apie nauja elektrini (nespejau pamatyt ar tikrai elektrinsi ar tiesiog zero emision) autobusą? Šiandien 6tu maršrutu mačiau važiuojantį, toks baltai žalias.
edit: radau nuotrauką straispnyje apie Klaipėdą https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...as-221-1348942Paskutinis taisė Kukumalu; 2020.10.21, 12:23.
Comment
-
Naujausi pasikeitimai gal ir yra aprašomi, bet toli gražu ne viskas yra detaliai išrašoma, kaip kituose miestuose. Pvz. 1 troleibuso pratęsimas nuo Klinikų iki Šiaurės pr. buvo paminėtas kaip eilinis tvarkaraščio pasikeitimas. Arba apskritai, rašoma, kad "keičiama maršruto trasa ir tvarkaraščiai", bet kur ten tiksliai kas pasikeitė - neužsimenama. Čia nėra kažkoks užsisėdimas - istorijos ir realybės nepaneigsi.Parašė egiscrypth
O kodėl su šiais mano minėtais maršrutais buvo kitaip? Oficialiame kaunas.lt puslapyje buvo rašoma kad 21 nevaziuos į megą , o 33 pratęsiamas iki Palemono .
http://www.kaunas.lt/transportas/nuo...tvarkarasciai/
http://web.archive.org/web/*/http://www.vap.lt/* - išrūšiuojat pagal From datą ir ten bus daug visko įdomaus. Konkrečiai 15: http://web.archive.org/web/200103051...rsrutai/15.htm Puslapis atrodys tuščias, bet realybėje ten ant baltas tekstas ant balto fonoParašė lanxtot Rodyti pranešimą
Labai ačiū už informaciją!
Beje, man per WebArchive neatsidaro tie 2002-2003 m. 15 tvarkaraščiai, gal galite atsiųsti nuorodą?
Su ctrl+A pažymit visą turinį ir matysis.
Paskutinis taisė Mettal; 2020.10.23, 21:45.
- 3 patinka
Comment
-
Jis atsirado, kai su moderniais pazikais (senesnio dizaino isuzu citibus) 20-ą maršrutą perėmė Transrevis ir reisus per Gurelių gyvenvietę (maždaug porą stotelių už Mūrinės Vokės stotelės, pervažiavus tiltą per Vokės upę) pilnai atskyrė nuo pastarojo maršruto, kadangi 20-as turi šalutinius (papildomus) reisus per Paneriškių gatvę.Parašė Gator Rodyti pranešimąKas čia per naujas 62?
Comment
-
Šiaip tai jeigu nepastebėjai, tai čia Kauno VT tema, vadinasi Gator klausia apie Kauno naująjį 62 maršrutą, ne apie Vilniaus.Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Jis atsirado, kai su moderniais pazikais (senesnio dizaino isuzu citibus) 20-ą maršrutą perėmė Transrevis ir reisus per Gurelių gyvenvietę (maždaug porą stotelių už Mūrinės Vokės stotelės, pervažiavus tiltą per Vokės upę) pilnai atskyrė nuo pastarojo maršruto, kadangi 20-as turi šalutinius (papildomus) reisus per Paneriškių gatvę.
O atsakant į orginalųjį klausimą, tai gal čia kažkoks specialus maršrutas skirtas palengvinti susisiekimą su Neveronių kapinėm Vėlinių savaitgalio metu ?
Comment
-
Pagal man negirdėtus pavadinimus, spėju su kitu miestu supainiojai.Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Jis atsirado, kai su moderniais pazikais (senesnio dizaino isuzu citibus) 20-ą maršrutą perėmė Transrevis ir reisus per Gurelių gyvenvietę (maždaug porą stotelių už Mūrinės Vokės stotelės, pervažiavus tiltą per Vokės upę) pilnai atskyrė nuo pastarojo maršruto, kadangi 20-as turi šalutinius (papildomus) reisus per Paneriškių gatvę.
Bet smagus sutapimas, kad abiejose atsirado naujas 62 maršrutas.
Comment
-
Taip, tikrai būsiu sumaišęs su KaunuParašė Gator Rodyti pranešimą
Pagal man negirdėtus pavadinimus, spėju su kitu miestu supainiojai.
Bet smagus sutapimas, kad abiejose atsirado naujas 62 maršrutas.
o 62-as maršrutas Kaune - grynai savaitę prieš Vėlines ir per pačias Vėlines dirba.
Comment
-
Kad jis praktiškai 39 dubliuoja.Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Taip, tikrai būsiu sumaišęs su Kaunu
o 62-as maršrutas Kaune - grynai savaitę prieš Vėlines ir per pačias Vėlines dirba.
Ir kokios ten kapinės yra toj mažoj atkarpoj kur 39 nevažiuoja?
Ir kodėl net savaitę prieš vėlines?
Comment
-
Tai - buvęs 2A (berods) autobuso maršrutas, kiek pamenu, tiek per Vėlines jis kursuodavo. Veža į Neveronių kapines prie Kapinių stotelės. Nors 39 pravažiuoja visai netoliese, vis tiek reikia gerą gabalą paeiti per geležinkelio bėgius. O Vėlinių autobusai jau seniai ne tik tą savaitgalį kursuoja, nes daug žmonių į kapus važiuoja ir savaitę prieš.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kad jis praktiškai 39 dubliuoja.
Ir kokios ten kapinės yra toj mažoj atkarpoj kur 39 nevažiuoja?
Ir kodėl net savaitę prieš vėlines?
Comment
-
5 dienas pavaziuos ir viskas, šiandien ryt ir 31 bei lapkričio 1 ir 2 dieną . Važiuoja į kapines kur prie Kauno tiekimo yraParašė Gator Rodyti pranešimąKas čia per naujas 62?
Comment
-
Mačiau aš šitą čiūdą sustojime.Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai čia bandymai kinietiško autobuso.
Forume fotobus perskaičiau, kad nėra jokio dizaino, nuo žodžio visai.
O aš pastebėjau, kad galiniai fonarai kažkaip "įtartinai panašūs" į naujojo MAN autobuso. Kuriuo jau teko pravažiuoti, ir man patiko. Tik nustebino funkcija "start-stop". Negi ji taip aktuali autobusui? Negi toks jau didelis sutaupymas degalų? Variklio ir starterio resurso išnaudojimas nuo pastovių išjungimų-paleidimų turbūt didesnis.
Comment
-
Jokių mums kinietiškų autobusų!Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai čia bandymai kinietiško autobuso.
Comment
-
Tai, kaip suprantu, dabar jau tikrai nurašys visus, senesnius nei 2012 pagamintus dujinius SoliariusParašė Garbanius Rodyti pranešimąKA pateikė specifikacijas 53 standartiniams + 25ilgiems autobusams hibridams+dujos. Kokie gamintojai kieti šitame reikale? Castrosua žinom
Comment
Comment