Parašė Sula
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Šiaurinė gatvė Vilniuje. Pašilaičiai-Šeškinė-Žirmūnai
Collapse
X
-
Nesipainiojame - aš neteigiu, kad reikia atsisakyti gatvės dėl to, kad ji buvo suplanuota sovietmečiu, kaip ir neteigiu, kad reikia negerti vandens, nes Stalinas jį gėrė. Mano teiginiuose sovietmetis visiškai nefigūruoja. Teigiu, kad reikia suplanuoti dalykus pagal šiuolaikinius miesto poreikius. Gatvės šalininkai, tuo tarpu, nuolatos mojuoja sovietmečio planais, dažnai dar ir prideda, kad va 'suplanuota dar sovietmečiu'. Tas faktas, kad ji buvo suplanuota didžiausio miesto niokojimo laikais man nesako visiškai nieko, kaip ir tavo tariamų draugų laukimas, nepriklausomai nuo to, kurio sovietmečio projekto jie laukia labiau: šito ar komunizmo. Mano draugai, gyvenantys tose vietose, labiausiai laukia gero viešojo transporto, į darbą važinėja paspirtuku arba autobusu. Ir tai man yra kur kas įdomiau nei nuolatinis mojavimas šiuo projektu ar Lenino raštais.
-
Kokiais sovietmečio planais? Bendrajame plane tas dalykas yra numatytas. Ar tu gali nustoti šokinėti nuo vieno "argumento" prie kito??Parašė VLR Rodyti pranešimą
Nesipainiojame - aš neteigiu, kad reikia atsisakyti gatvės dėl to, kad ji buvo suplanuota sovietmečiu, kaip ir neteigiu, kad reikia negerti vandens, nes Stalinas jį gėrė. Mano teiginiuose sovietmetis visiškai nefigūruoja. Teigiu, kad reikia suplanuoti dalykus pagal šiuolaikinius miesto poreikius. Gatvės šalininkai, tuo tarpu, nuolatos mojuoja sovietmečio planais, dažnai dar ir prideda, kad va 'suplanuota dar sovietmečiu'. Tas faktas, kad ji buvo suplanuota didžiausio miesto niokojimo laikais man nesako visiškai nieko, kaip ir tavo tariamų draugų laukimas, nepriklausomai nuo to, kurio sovietmečio projekto jie laukia labiau: šito ar komunizmo. Mano draugai, gyvenantys tose vietose, labiausiai laukia gero viešojo transporto, į darbą važinėja paspirtuku arba autobusu. Ir tai man yra kur kas įdomiau nei nuolatinis mojavimas šiuo projektu ar Lenino raštais.
Ir kaip tavo draugai "toje vietoje" gali laukti geresnio VT, jei tokie kaip tu boikotuoja esminę jungtį, kurioje yra numatytas geresnis VT??
Logikos klaida, po logikos klaidos, po logikos klaidos iš tokių kaip tu liejas.Paskutinis taisė Riedutis; Šiandien, 10:12.
- 2 patinka
Comment
-
- Daug sovietinių projektų ir principų buvo perkelti į Vilniaus bendrąjį planą, ši gatvė - vienas iš jų ir niekas to neslepia (atvirkščiai, naudoja, kaip gatvės būtinumo įrodymą).
- Projektai Vilniaus bendrajame plane yra kritikuotini, net jei jie yra pasilikę ne nuo sovietmečio.
- Mano kolegoms, kurie gyvena tose teritorijose, reikia greito ir prioritetu važiuojančio VT į centro pusę, o ne tarp šiaurinių rajonų.
- Nežinau, kiek gali vienas žmogus vienoje temoje nerišliais pranešimais ir asmeniškumais puldinėti kitus forumo narius lyg pasiutęs šuo ir negauti bano.
- 1 patinka
Comment
-
Šiaip tai neaišku, kam reikia mojuoti šiaudinėmis baidyklėmis apie greitą VT į centro pusę, jeigu JUDU patys viešai paskelbė žemėlapius, kad būtent Šiaurinėje gatvėje ir yra planuojamas LRT į centro pusę, o dar rugsėjo mėnesį, man atrodo, Creatium paviešino VMSA protokolą, kur nutarta, kad bus A juostos per vidurį.Paskutinis taisė Pilaitis; Šiandien, 11:34.
- 1 patinka
Comment
-
Tramvajus/LRT gali būti tiesiamas ir be gatvės, skirtos 'nukrauti srautus' ir padidinti pralaidumą. Jis gali būti tiesiamas ir be gatvės apskritai, ir viduryje sąlyginai ramios gatvės: abejais pavyzdžiais buvo dalintasi šioje temoje anksčiau. Tad nelabai suprantu, ką bandai pasakyti, ir apie kokias šiaudines baidykles čia kalbi.Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąŠiaip tai neaišku, kam reikia mojuoti šiaudinėmis baidyklėmis apie greitą VT į centro pusę, jeigu JUDU patys viešai paskelbė žemėlapius, kad būtent Šiaurinėje gatvėje ir yra planuojamas LRT į centro pusę, o dar rugsėjo mėnesį, man atrodo, Creatium paviešino VMSA protokolą, kur nutarta, kad bus A juostos per vidurį.
Comment
-
Labai užpultas jauties? Gerai, eik pasislėpk ir persvarstyk savo paties "nerišlius pranešimus", nes argumentų iš tavo pusės - nulis.Parašė VLR Rodyti pranešimą- Daug sovietinių projektų ir principų buvo perkelti į Vilniaus bendrąjį planą, ši gatvė - vienas iš jų ir niekas to neslepia (atvirkščiai, naudoja, kaip gatvės būtinumo įrodymą).
- Projektai Vilniaus bendrajame plane yra kritikuotini, net jei jie yra pasilikę ne nuo sovietmečio.
- Mano kolegoms, kurie gyvena tose teritorijose, reikia greito ir prioritetu važiuojančio VT į centro pusę, o ne tarp šiaurinių rajonų.
- Nežinau, kiek gali vienas žmogus vienoje temoje nerišliais pranešimais ir asmeniškumais puldinėti kitus forumo narius lyg pasiutęs šuo ir negauti bano.
Netinka jam ir bendrasis planas, nes "perkelta iš sovietmečio". Prieš 35 metus jau baigėsi sovietmetis, gal metas nustoti naudoti šią šiaudinę baidyklę ir grąžinti ją į spintą? (vėlgi atkreipiu dėmesį į ironiją pastarojo paskesniame komentare savo oponentus kaltinant naudojant menamas šiaudines baidykles). Pusė Vilniaus per sovietmetį pastatyta, ir tie 'mikrorajonai' turi žymiai geresnį išplanavimą ir gerbūvį nei beveik visi naujieji projektai. Tai ar tikrai galima naudoti "sovietmetį" kaip argumentą prieš? Gal geriau konkrečiai diskutuoti, kodėl projektas yra, tavo manymu, blogas, o ne badyti pirštu rėkiant "sovietmetis!!!"?
Iš vienos pusės aiškina, kad jo kažkokie pažįstami nenori bei jiems nereikia R-V jungties, ir jie važiuoja tik į centrą; iš kitos pusės aiškina, kad tie žmonės, kuriems visgi to reikia, yra tapatūs su 65 m. komunizmo statymu? Ir po to drįsti skųstis, kaip tave asmeniškumais įžeidinėja? Rimtai?
Toliau, aiškina, kaip reikia VT, bet faktas, jog numatytoje gatvėje kol kas planuojamas beprecedentis VT išdėstymas vidury gatvės su naujais maršrutais - vienodai šviečia, nes juk "tramvajų galima ir per pievas leisti", perfrazavus.
Komedija.
EDIT: ai, ir dar kitas oponentas aiškina, kaip sklypuose, kuriuose numatyta tiesti gatvę, negali būti tiesiama gatvė, nes ten šuniukams reikia pašikt, kai aplinkui pilną žalių plotų.
Gal kartais būsi būsimo Artemis III įgulos narys, nes jau kosmose skraidai.Paskutinis taisė Riedutis; Šiandien, 13:01.
- 3 patinka
Comment
-
Va, čia ir aiškėja prieštaraujančių tiesti Šiaurinę g interesai - jums net VT (kuriam reikia kietos dangos) nereikia tiesti... Toliau net nežinau ar verta bandyti diskutuoti. Ne todėl, kad manyčiau kad esu geresnis ar blogesnis, bet dėl panašumo į sabotažinius interesus, užsispyrusį aklumą, NIMBY ar panašius dalykus. Čia panačiai kaip su uosialapių gynėjais nemoku diskutuoti, nes jų argumentacija nepjauti uosialapio prasida ir baigiasi ''medžiui skauda kai jį pjauni''. Net jei kažkada paaiškės, kad medžiui skauda, tai dar nereiškia, kad jo neteks pjauti kai jis kelia grėsmę.Parašė VLR Rodyti pranešimą
Tramvajus/LRT gali būti tiesiamas ir be gatvės, skirtos 'nukrauti srautus' ir padidinti pralaidumą. Jis gali būti tiesiamas ir be gatvės apskritai, ir viduryje sąlyginai ramios gatvės: abejais pavyzdžiais buvo dalintasi šioje temoje anksčiau. Tad nelabai suprantu, ką bandai pasakyti, ir apie kokias šiaudines baidykles čia kalbi.
- 1 patinka
Comment
Comment