Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Kauno infrastruktūros projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimą
    tai vat esme kad zinodamas kelio kokybe atsisukau paziuret ar uz nugaros nera masinu, ir kaip tik toje vietoje kur tas israusimas...
    Ech tai... Na ir nesiseka gi vargšiems dviratininkams, kovojantiems už ekologiško transporto puoselėjimą
    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

    Comment


      Už Senamiesčio šaligatvius sumokėjo du kartus
      http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...-kartus-274147

      Comment


        Parašė amiko Rodyti pranešimą
        Ech tai... Na ir nesiseka gi vargšiems dviratininkams, kovojantiems už ekologiško transporto puoselėjimą
        o nėr ko gatvėm lakstyti, kai šalia ąžuolynu galima saugiai pralėkti
        pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

        Comment


          Šian mačiau A. Juozapavičiaus pr. prie Itainos gamyklos iškraunant fūrą vamzdžių, kaip supratau skirtų šiluminei trasai. Dar dvi fūros buvo iškrautos prie Šančių poliklinikos vakar ir pirmadienį. Tai taip, kad jau rimtai šiuo projektu užsiima. Tik kelininkų truputį nesupratau, tvarkė prie išsukimą iš pr. į Siūlų gatvę. Juk manau vistiek kokius 10 metrų nuo pr. sutvarkys ar taip ar taip....
          Paskutinis taisė fredis; 2010.05.12, 17:03.
          You've got one life! Live it!

          Comment


            /\

            A. Juozapavičiaus prospekte bus ribojamas transporto eismas
            2010-05-12

            Nuo gegužės 17 d. iki birželio 18 d. A. Juozapavičiaus pr. atkarpoje nuo A. Juozapavičiaus pr. ir Sandėlių g. sankryžos iki A. Juozapavičiaus pr. ir Siūlų g. sankryžos bus vykdomi šiluminės trasos tiesimo darbai. Todėl šiomis dienomis bus ribojamas transporto eismas.
            Darbų vykdymo šioje atkarpoje metu visuomeninis transportas važiuos A. Juozapavičiaus prospektu, visas kitas transportas bus nukreiptas Siūlų, Drobės ir Sandėlių gatvėmis.

            Antras darbų etapas prasidės nuo birželio 21 d. Šiluminės trasos tiesimo darbai bus vykdomi A. Juozapavičiaus pr. atkarpoje nuo A. Juozapavičiaus pr. ir Siūlų g. sankryžos iki A. Juozapavičiaus pr. ir Geležinkelio gatvių sankryžos. Visas transportas, išskyrus visuomeninį, bus nukreiptas Geležinkelio, Ivinskio ir Siūlų gatvėmis. Šioje atkarpoje darbai bus baigti iki liepos 31 d.

            Transporto eismo pakeitimai suderinti su AB „Autrolis", UAB „Kautra", Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Tarnybos organizavimo skyriumi, Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio departamento Transporto ir eismo organizavimo skyriumi.
            Šaltinis: http://www.kaunas.lt/index.php?2536594437
            Sekite savo banknotus

            Comment


              Šalia Zoologijos sodo norima įrengti automobilių stovėjimo aikštelę
              2010-05-10

              Kauno miesto savivaldybės meras Andrius Kupčinskas kreipėsi į Kauno technologijos universiteto (KTU) rektorių Raimundą Šiaučiūną su prašymu leisti Savivaldybei savo lėšomis įrengti žemės sklypo Radvilėnų pl. 19 detaliajame plane numatytą automobilių stovėjimo aikštelę.

              Šis žemės sklypas yra šalia KTU Chemijos fakulteto ir Zoologijos sodo, todėl miesto vadovai mano, kad būtų tikslinga įrengti aikštelę, kuria galėtų naudotis sodo lankytojai.
              Teritorijos detalusis planas buvo patvirtintas 2009 m. lapkričio 18 d.. Jis buvo rengtas Kauno technologijos universiteto užsakymu. Detaliojo plano sprendiniuose teritorijoje numatytos 1576 automobilių stovėjimo vietos, išdėstytos skirtingose sklypo vietose. Detaliuoju planu suformuota teritorija vakarų pusėje ribojasi su Lietuvos zoologijos sodu.

              Vienintelis šalyje Lietuvos zoologijos sodas įsikūręs nedideliame 15,9 ha kalvoto reljefo parke, miesto centre. Sodas sulaukia nemažai lankytojų ypač savaitgalių dienomis, atvykstančių iš tolimų šalies kampelių pasivaikščioti po sodą ir gerai praleisti laiką. Tačiau sodas neturi pakankamai automobilių stovėjimo vietų lankytojų automobiliams. Sudėtingas reljefas ir Kultūros paveldo vizualinės apsaugos zonos reikalavimai riboja problemos sprendimą.

              „Pasitarus su miesto meru, buvo nuspręsta kreiptis į KTU bei gauti jų sutikimą. Jeigu universitetas pritars, kad Kauno miesto savivaldybė savo lėšomis įrengtų šią automobilių stovėjimo aikštelę, tuomet turėsime pagrindą imtis tolimesnių veiksmų rengti dokumentus dėl aikštelės įrengimo. Dvi nedidelės dabar esančios aikštelės būtų sujungtos į vieną, o privažiavimas į ją būtų įrengtas iš A. Baranausko gatvės", - sakė Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.
              Šaltinis: http://www.kaunas.lt/index.php?2874528716
              Sekite savo banknotus

              Comment


                Juozapavičiaus pr.



                Įdomu kur tą seną grindinį dės. Būtų protinga savivaldybė, tai jį pardavinėtų aukcione, juk su praeitimi didele šis grindinys...





                You've got one life! Live it!

                Comment


                  Pavogs kas nors tą grindinį, nėra ko sukti mums galvos. Protinga būtų su tuo grindiniu sutvarkyti visas gatves senamiestyje, o tai yra ir akmenų trūkumas daug kur, o kitus tas asfaltas kažkaip nevietoj.

                  Comment


                    Tikrai būtų galima puikiai sutvarkyti visas senamiesčio gatves tais akmenimis. Bet tai eilinį kartą išvogs, kažkas kiemus išsiklos, o kai reikės kažkur pakeisti akmenis mieste, tai bus skelbiami konkursai ir pasaka be galo... Trūksta elementaraus ūkiškumo mums...

                    Comment


                      Jiesios tilto rekonstrukcija

                      Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės tarybai bus siūloma pritarti paraiškos teikimui Europos Sąjungos struktūrinių fondų finansinei paramai gauti. Ši finansinė parama būtų skirta rekonstruoti tiltą per Jiesią ir jos prietilčius (privažiuojamuosius kelius).
                      Pagal projektų finansavimo sąlygų apraše numatytus reikalavimus teikiant paraišką ES paramai gauti, reikia užtikrinti projekto bendrojo finansavimo lėšas, t.y. turėti Tarybos pritarimą dėl bendrafinansavimo lėšų skyrimo.
                      Kauno miesto savivaldybės administracija planuoja 2010 m. liepos 1 d. pateikti Transporto investicijų direkcijai paraišką, parengtą pagal priemonės projektų finansavimo sąlygų aprašo reikalavimus.
                      Planuojamas bendras projekto biudžetas 3,86 mln. litų. Iš jų 3,281 mln. Lt - ES parama, Kauno miesto savivaldybės biudžeto lėšos - 173 700 Lt, Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšos - 405 300 Lt. Visus projekto darbus ketinama atlikti per 10 mėnesių.

                      Jiesios tiltas bus rekonstruojamas praplatinant esamas tilto atramas ir įrengiant naują perdangą, platinimas numatomas iš aukštupio pusės. Tilto plotis yra 12 m, ilgis - 27,5 m, privažiuojamųjų kelių važiuojamosios dalies plotis numatomas 8 m, bendras gatvės plotis - 12 m. Projekte numatyta įrengti abiejose tilto ir prietilčių pusėse 1,5 m pločio šaligatvius pėstiesiems.
                      Tilto per Jiesia rekonstrukcija leis pagerinti eismo sąlygas ne tik vietos gyventojams, bet visiems eismo dalyviams. Be to, sumažės aplinkos užterštumas, transporto laiko ir eksploatacinės išlaidos.

                      Vilija Žukaitytė, 2010-05-19, 14:41:00
                      Šaltinis: http://www.kaunoaleja.lt/
                      Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...

                      Comment


                        /\ juozapavičių lopys, šitas juda, viskas kol kas pagal planą tikėkimės metus laiko panemunės griuvena dar atlaikys, tfu tfu tfu

                        Comment


                          tas tiltukas ko gero nuo siauruko užsilikęs ir pritaikytas autotransportui, todėl toks siauras.
                          man tik keista, kaip žmonėms išduoda leidimus namų statybai tokiose vietose (žemiau tiltuko ir jiesios piliakalnio papėdėje) ir tylu, ir niekam nerūpi.
                          pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

                          Comment


                            Kaunas gaus beveik 7 mln. litų keliams tiesti
                            2010-05-20

                            Vyriausybė trečiadienį paskirstė visą 44,088 mln. litų šių metų Kelių priežiūros ir plėtros programos finansavimo lėšų rezervą konkretiems projektams.
                            „Papildomos investicijos kiekvienoje apskrityje leis paspartinti svarbiausius susisiekimo infrastruktūros plėtros darbus, lėšų taip pat teks ligoninių ir mokymo įstaigų aplinkai gerinti", - pranešime spaudai sakė susisiekimo ministras Eligijus Masiulis.

                            Kauno miesto savivaldybė iš rezervo gaus 4,7 mln. litų pramogų ir sporto rūmų Nemuno saloje infrastruktūrai finansuoti. Laisvės alėjos rekonstravimo projektui parengti skirta 1,5 mln. litų. Dar 353 tūkst. litų skirta automobilių stovėjimo aikštelei įrengti, pėsčiųjų takams ir privažiuojamajam keliui prie paminklo Žemaičių plento tiesėjams tiesti.

                            Lėšų taip pat sulauks mokymo įstaigos - Vytauto Didžiojo universitetas (VDU), Vilniaus Žėručio pradinė mokykla ir Linkuvos specialioji mokykla. Jų teritorijose bus taisomi pėsčiųjų takai, prie mokyklos Linkuvoje ir VDU Kauno botanikos sodo teritorijoje bus įrengtos automobilių stovėjimo aikštelės. Be to, 100 tūkst. litų skiriama Lietuvos zoologijos sodo pėsčiųjų takams, keliams ir automobilių stovėjimo aikštelei toliau rekonstruoti.
                            Šaltinis: http://www.kaunas.lt/index.php?168367525
                            Sekite savo banknotus

                            Comment


                              Nesupratau, cia tie 4.7 ir 1.5mln ieina i ta 7mln suma? jei taip tai kas cia per pavadinimas "keliams tiesti"
                              O antra is kur tokios sumos - Laisves Alejos PROJEKTUI PARENGTI 1.5mln?

                              Comment


                                man irgi užkliuvo, kur tie 7 milijonai ir per kurį galą čia jie skirti?

                                Comment


                                  Na kitaip turbūt nebe pavadinsi to, kaip pasityčiojimu iš vairuotojų Taikos pr. prie šeco.. Na kaip buvo duobių milijonas (atvažiuojant nuo ateities plento link mašinų turgaus) negalėjo net paprasčiausio įspėjamojo ženklo pastatyti kad duobėta gatvė, o kai dabar ji JAU sutvarkyta, nuo tvarkymo taip ir paliktas ženklas 40 ... Nors šeip toje atkarpoje leidžiamas greitis 80...

                                  Comment


                                    Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
                                    Na kitaip turbūt nebe pavadinsi to, kaip pasityčiojimu iš vairuotojų Taikos pr. prie šeco.. Na kaip buvo duobių milijonas (atvažiuojant nuo ateities plento link mašinų turgaus) negalėjo net paprasčiausio įspėjamojo ženklo pastatyti kad duobėta gatvė, o kai dabar ji JAU sutvarkyta, nuo tvarkymo taip ir paliktas ženklas 40 ... Nors šeip toje atkarpoje leidžiamas greitis 80...
                                    as visai nesuprantu kaip pas mus tos katves tvarkomos. pries pora metu Kaune puse savanoriu prospekto isafaltavo naujai ir vel jis baisus. kaip kitos salys sugeba susitvarkyt? ir be to ,jei 7 milijonai skirti ir rezultatu nematyt, kyla klausimas, kiek milijardu reiketu,kad visos miesto gatves butu be duobiu? Ar yra tokia suma? jauciu 5 metu JAV biudzeto neuztektu.
                                    KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

                                    Comment


                                      didesnis pasityčiojimas yra krateris (taip taip, tikras kokiu 20-30 cm gylio krateris) taikos pr pradžioje šalia aklųjų stotelės link dainavos, ten jau daugiau nei mėnesis stovi tvorelė ant tos duobės, kad vairuotojai neįlėktų, nes tilto lūžis tikriausiai garantuotas. buvo kurį laiką dingus ta tvorelė, paskui vėl atsirado nauja (!!!!!!!), bet tos duobės niekas nė nesiruošia užlyginti. impotencija, imbeciliškumas, trauma galvos ar dar kas, ko aš nežinau valdo mūsų valdininkų ir taip skystas smegenis, ne kitaip

                                      Comment


                                        Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                        didesnis pasityčiojimas yra krateris (taip taip, tikras kokiu 20-30 cm gylio krateris) taikos pr pradžioje šalia aklųjų stotelės link dainavos, ten jau daugiau nei mėnesis stovi tvorelė ant tos duobės, kad vairuotojai neįlėktų, nes tilto lūžis tikriausiai garantuotas. buvo kurį laiką dingus ta tvorelė, paskui vėl atsirado nauja (!!!!!!!), bet tos duobės niekas nė nesiruošia užlyginti. impotencija, imbeciliškumas, trauma galvos ar dar kas, ko aš nežinau valdo mūsų valdininkų ir taip skystas smegenis, ne kitaip
                                        nu atrodo protingas zmogus, bet kaip nesupranti,kad pirma riekia miesto tarybos sprendimo, tada reikalinga galimybiu studija, projektas. Duobes tvarkymo projekto konkursas turi but skelbiamas, prizinis fondas bus koks 20.000 , aisku pasirinksim varianta vietoj duobes padaryt nusileidima po zeme, kur gales buti metro ( cia kaip laisves al rekonstrukcijos konkursas ir pilies atstatymo, kur tipo po pilie atstatymo gales atsirast pozeminiai pastatai ir pan ) . Bet kadangi nera pinigu tai viskas vyks etapais per 10 metu. Praejus 10 metu bus nuspresta per artimiausius 25 metus pakeisti visos gatves danga, todel duobes tvarkymo darbai neteks prasmes ir ju bus atsisakyta.
                                        KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

                                        Comment



                                          Gerai pasakyta, sukėlei juoką man šiomis niūriomis bakalauro rašymo dienomis

                                          Comment

                                          Working...
                                          X