Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie KET reikalavimus dviratininkams
Collapse
X
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Kažkoks čia pas tave logikos šuolis. Jei paspirtukininkai viršys greitį gatvėje, juos irgi reiktų bausti įstatymo numatyta tvarka.
Komentuoti:
-
Man per baisu važinėti šaligatviais.
Kai esu pėstysis, man nesmagu ir nesaugu, kai šalia važinėja dviratininkai ir paspirtukininkai.
Kai esu dviratininkas, man nesmagu ir nesaugu, jei šalia vaikšto pėstieji.
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Puiku, jeigu dėl nekultūringų vairuotojų neuždraudžiam visų automobilių, kodėl tą patį reiktų daryti su paspirtukais?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Tikiuosi ant šaligatvio ar bent gyvenamojoje zonoje
Kai esu pėstysis, man nesmagu ir nesaugu, kai šalia važinėja dviratininkai ir paspirtukininkai.
Kai esu dviratininkas, man nesmagu ir nesaugu, jei šalia vaikšto pėstieji.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Tai žinoma, kai policija pagauna tokį kuris daug irba dažnai viršija greitį, jam ir uždraudžia važiuoti gatvėse.
Komentuoti:
-
Tai ir gatvėse reikia uždrausti, nes niekas nevažiuoja ant 50 km/h.
Komentuoti:
-
Tai ir paspirtukams galima gatve važiuoti. Net ir truputi viršijant greitį.
Komentuoti:
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąŠiandien įklokinau 67 kmh
Komentuoti:
-
Tai ir gatvėse reikia uždrausti, nes niekas nevažiuoja ant 50 km/h.
Komentuoti:
-
Taip, pagal tokią logiką automobilių eismą ant šaligatvio ir draudžia.
Komentuoti:
-
Pagal tokią logiką ir automobilius reiktų uždrausti, bent Vilniuje, kur 99% automobilių viršiją greitį, koks 70% nesilaiko parkavimo taisyklių ir t.t.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pataisyk jei klystu, bet lyg dabartinės KET tai ir sako. Važiuoti šaligatviu galima prasilenkiant su pėsčiaisiais pėsčiojo greičiu.
Ar kas nors to laikosi? Ar kas nors prižiūri?Apart to vieno legendinio atvejo Gedimino prospekte, dar negirdėjau, kad dviratininką ar pasispirtukininką nubaustų už greičio viršyjimą
Kiek paspirtukų užmuša žmonių per metus ir kiek automobiai? Išanalizavus statistiką gal bus aiškiau, ką daugiau reikia riboti, ar paspirtukų eismą, ar automobilių.
Komentuoti:
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMamoms irgi reikėtų uždrausti vaikų vežimėlius vežti šaligatviais - gi dar kažką užmuš. Vežimėlis turi ratus - tai tegul keliu važinėja. Bet jei rimtai kalbant, tai tiesiog turėtų būti taisyklės, kad el. paspirtukas, arba dviratis, važiuojantis šaligatviu, žmones turėtų lenkti važiuodamas lėtai ir kad jeigu nutiks nelaimė - tai liks jis kaltas, nes šaligatvyje pirmenybę turi turėti pėstysis. Aišku viena, kad jeigu el. paspirtukai bus išgrūsti į gatves, tai nelaimių sulauksime kur kas daugiau ir kur kas skaudesnių, dėl to nelabai suprantamas tas paaiškinimas, kad juos į gatves reikia išgrūsti 'dėl saugumo'.
Ar kas nors to laikosi? Ar kas nors prižiūri?Apart to vieno legendinio atvejo Gedimino prospekte, dar negirdėjau, kad dviratininką ar pasispirtukininką nubaustų už greičio viršyjimą
Komentuoti:
-
Važiuodama ant 20kmh? Turbūt nelabai.
Komentuoti:
-
Jo, 1,5 tonos 100 kw galios transporto priemonė tikrai nieko neužmuš.
Komentuoti:
-
Taigi nieko neužmuš. Kaip ir paspirtukai. Nestabdykime progreso.
Komentuoti:
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMamoms irgi reikėtų uždrausti vaikų vežimėlius vežti šaligatviais - gi dar kažką užmuš. Vežimėlis turi ratus - tai tegul keliu važinėja.
Ar bent jau VTAT galėtų tuo susidomėti.
Komentuoti:
-
Mamoms irgi reikėtų uždrausti vaikų vežimėlius vežti šaligatviais - gi dar kažką užmuš. Vežimėlis turi ratus - tai tegul keliu važinėja. Bet jei rimtai kalbant, tai tiesiog turėtų būti taisyklės, kad el. paspirtukas, arba dviratis, važiuojantis šaligatviu, žmones turėtų lenkti važiuodamas lėtai ir kad jeigu nutiks nelaimė - tai liks jis kaltas, nes šaligatvyje pirmenybę turi turėti pėstysis. Aišku viena, kad jeigu el. paspirtukai bus išgrūsti į gatves, tai nelaimių sulauksime kur kas daugiau ir kur kas skaudesnių, dėl to nelabai suprantamas tas paaiškinimas, kad juos į gatves reikia išgrūsti 'dėl saugumo'.Paskutinis taisė Eidvis; 2019.05.22, 13:54.
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: