Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus šaligatviai ir pėsčiųjų takai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Romas Rodyti pranešimą
    Jei kas nors knisą protą, savo chamiškumu tai tamsta.
    Pats pateikei informaciją apie dviračių taką. Pasirodo, esi ne itin patikimas šaltinis ir dar su toksiško charakterio ypatumais.
    Reikėtų pripažinti, kad knisti vis tik pradėjai tamsta, dar ir su bandymais "pajuokauti":
    Nuo tų apykvailių paišymų tas inžinerinis įrenginys netaps šaligatviu.
    Teks arba perkelti pranešimus apie dvirtakį į dvirtakių temą arba konstatuoti, kad moderatoriai išėjo švęsti ilgojo savaitgalio.
    Gal paklausk savo geriausio draugo - jis prieš porą savaičių žinojo, nors dabar bando atsižegnoti paišydamas visokius memus.

Labai keista, kad neaišku, kas ten bus.
    Statant Vilniuje koki nors stadioną natūralu, kad jo vietoje atsiranda ne stadionas, o krateris.
    Tačiau pradėti darbus 1 km atkarpoje ir nežinoti kas gausis - tai kažkas naujo net Vilniuje.
    Bent jau man tai tikrai nebuvo aišku, kas ten bus (kaip ir rašiau), ir kai bus daugiau info, bus perkelta arba ne. Tai taip ir bus padaryta, jei reikės. Būtų prašymas ateity turėti daugiau kantrybės.

Comment

Gerbiamieji, kaip sustabdyti tokią nesąmonę (Latvių g. 9)? Aš suprantu, čia tik paveiksliukas kol kas, bet nuo to viskas ir prasideda. CityNow pažymėta "Etapas: Gautas statybos leidimas", ar tai tiesa?

1. Nupieštas nuleistas bortas įvažiavimui nors dabar yra ištisinis šaligatvis, be to panašu, kad ne tik įvažiavimui, bet ir amžinam šaligatvio užparkavimui per visą sklypo plotį.
      2. Ta mašina, krūmai ir šviestuvai nupiešti už sklypo ribų.
      3. Realiai gretimas pastatas case in point tokio "urban planavimo" pasėkmių - nelegaliai užgrobta žemė kažkieno asmeniniam parkingui ant šaligatvio.

Click image for larger version

Name:	latviu9.jpg
Views:	513
Size:	541,3 kB
ID:	2219190

Name:	1.jpg
Views:	500
Size:	934,0 kB
ID:	2219191

Name:	2.jpg
Views:	507
Size:	933,1 kB
ID:	2219192

Name:	zeme.jpg
Views:	499
Size:	517,3 kB
ID:	2219193

Comment

Šiaip, verta būtų pabandyti parašyti kad ir pačiai vyr. architektei. Nežinau, kaip, ir ar išvis, ji reaguoja į individualių projektų skundus, bet kažkada esu parašęs dėl kai kurių bendresnių problemų ir, mano nustebimui, sulaukiau gana išsamaus atsakymo ir problemos pripažinimo.
        Paskutinis taisė John; 2025.09.08, 20:56.

Comment

Ne, leidimo dar lyg ir neturi. Naujas projektas, tai turėtų eit per visas procedūras. Manau greitu metu pasirodys projektiniai.

Comment

O is ko sprendziat kad ten masina priparkuota, o ne stovi stabdi nuspaudus ir laukia kol pasikels pozeminio parkingo vartai?

Comment

Working...
            X