Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus vakarinio aplinkkelio II etapas L.Asanavičiūtės g. - Pilaitės pr.

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Aronas
    replied
    Kaip sake, tai lietaus nuoteku sistema ten eis. O kaip bus is tikro viskas pats nezinau, ziurejau kooperatyve i zemelapi garazu, ten aplinkelio schema yra, bet taip ir nesupratau. Net nezinau ar tvarkytis garaza ar issikelt kitur
    Panašu, kad visi garažai iki nuotėkų sistemos patenka į aplinkkelio statybos zoną. Taigi teks kraustytis... Šiaip čia jau kalbame apie III etapą. Gal reikėtų jau rašyti į III etapo temą?

Komentuoti:

• Tomskis
    replied
    Parašė Little_man Rodyti pranešimą
    Visiškai teisingai, ten ta gatvė kuri dabar vadinasi vakarinė eina per gyvenviete, o aplinkkelis turėtų būti arčiau Justiniškių ten kur garažai. Na kaip ten bus nežinau, tačiau vargiai savivaldybė norės mokėti rinkos kainą už tuos namus ten sklypai po 25-30 k už arą, o žinant, kad rinka atsigauna tai ir brangs dar tikrai.

Esu girdėjęs tokių pletkų, kad norėtų nusavinti ar panašiai, bet tie kas ten gyvena vargiai taip lengvai pasiduos, juk ne bobutės ten, ir manau be poros milijonų tikrai neparduos savo būstų. Na čia bus įdomu žiūrėti. O tokių ten gi ne vienas ir ne du, kad aplenktų ar pan, aišku niekas netrukdo tunelio iškasti po tais namukais
    aplinkelis bus tarp dabar esamos vakarines g. t.y. tu nauju namu ir metaliniu garazu. pats tam masyve turiu garaza, kaip tik krastini, ir tarp garazu ir tu nuosavu namu (berods kristupas krivickas gyvena viename is ju), tarpas tikrai nemazas, uzteks 6eismo juosto keliui, tik palei namus reiks atitvarus nuo triuksmo statyti. ten visada buvo tokia zalia lauko juosta palikta, matyt aplinkeliui. idejau foto, kur bus aplinkelis pazymejau raudonai, ir dar pazymejau melyna linija, ten vietoj kur ta linija, jau pries kelis metus isnaikino visus garazus. mazdaug ~4garazus kiekvienam bloke, per visa masyva. Kaip sake, tai lietaus nuoteku sistema ten eis. O kaip bus is tikro viskas pats nezinau, ziurejau kooperatyve i zemelapi garazu, ten aplinkelio schema yra, bet taip ir nesupratau. Net nezinau ar tvarkytis garaza ar issikelt kitur
    Attached Files

Komentuoti:

• represser
    replied
    Mano žiniomis bandymai vyks penktadienį (lapkričio 8 d.). Jei galėsiu - padarysiu šiokį tokį fotoreportažą

Komentuoti:

• Vytautas_LT
    replied
    Parašė GST Rodyti pranešimą
    siandien vaziuojant Pilaites prospektu is tolo matesi daug visokios technikos ant Gerbutaviciaus viaduko , kazin gal jau bandymai
    Kitaip negali būti, nes prieš keletą dienų buvau užsukęs pažiūrėti, tai jau vizualiai buvo viskas padaryta, net nudažyta. Forumietis represser rašė, kad šio viaduko bandymai turėtų būti maždaug 3 savaitėm vėliau nei Pilaitės pr. Maždaug tiek laiko dabar ir praėjo.

Komentuoti:

• GST
    replied
    siandien vaziuojant Pilaites prospektu is tolo matesi daug visokios technikos ant Gerbutaviciaus viaduko , kazin gal jau bandymai

Komentuoti:

• Aronas
    replied
    Kiekviena pabaiga yra kažko pradžia

Kai jau darbai į pabaigą "kabinami ženklai ir vėliavėlės" , nebelabai lieka ką rašyti, kad ir paskutinės diskusijos jau vyksta apie III etapą. Tam lyg yra kita tema sukurta?

Komentuoti:

• Little_man
    replied
    Parašė SPX Rodyti pranešimą
    /\ Teoriškai, tai III-as etapas eis per tuos garažų masyvus, o nuo jų gatvė kiek toliau. ten dar ir gyv. namų tikrai ne vienas kiek pamenu ir gana naujos statybos. Na, nebent juos ims visuomenės poreikiams. Tiesa, sovietmečiu trasa buvo pradėta ruošti visai šalia Justiniškių.
    Visiškai teisingai, ten ta gatvė kuri dabar vadinasi vakarinė eina per gyvenviete, o aplinkkelis turėtų būti arčiau Justiniškių ten kur garažai. Na kaip ten bus nežinau, tačiau vargiai savivaldybė norės mokėti rinkos kainą už tuos namus ten sklypai po 25-30 k už arą, o žinant, kad rinka atsigauna tai ir brangs dar tikrai.

Esu girdėjęs tokių pletkų, kad norėtų nusavinti ar panašiai, bet tie kas ten gyvena vargiai taip lengvai pasiduos, juk ne bobutės ten, ir manau be poros milijonų tikrai neparduos savo būstų. Na čia bus įdomu žiūrėti. O tokių ten gi ne vienas ir ne du, kad aplenktų ar pan, aišku niekas netrukdo tunelio iškasti po tais namukais

Komentuoti:

• SPX
    replied
    /\ Teoriškai, tai III-as etapas eis per tuos garažų masyvus, o nuo jų gatvė kiek toliau. ten dar ir gyv. namų tikrai ne vienas kiek pamenu ir gana naujos statybos. Na, nebent juos ims visuomenės poreikiams. Tiesa, sovietmečiu trasa buvo pradėta ruošti visai šalia Justiniškių.

Komentuoti:

• Little_man
    replied
    Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    Tai gal tą Vakarinę gatvę ir pervadins, kuri yra Zujūnuose/Buivydiškėse, kai nuties pilnai 3 etapo aplinkkelio dalį

Tai, kad ta gatvė yra ne Zujūnuose sakau kaip senbuvis, ji yra nuo Buivydiškių iki Gineitiškių, kitas dalykas ji praktiškai eina trasa, kurią ir turėtų būti tiesiamas III etapas Su nedideliu nuokrypiu Justiniškių link.

Komentuoti:

• ssnaiperis
    replied
    Parašė Tomskis Rodyti pranešimą
    seip vakarine gatve yra vilniuje, o tiksliau zujunuose/buivydiskese ir kaip tik lygiagreciai III etapo kolkas eina kokiu 50metru nuo busimo naujojo kelio
    Tai gal tą Vakarinę gatvę ir pervadins, kuri yra Zujūnuose/Buivydiškėse, kai nuties pilnai 3 etapo aplinkkelio dalį

Komentuoti:

• Tomskis
    replied
    Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    Abejoju. Open street map žemėlapyje šią gatvę numatyta pavadinti Vakarine gatve
    seip vakarine gatve yra vilniuje, o tiksliau zujunuose/buivydiskese ir kaip tik lygiagreciai III etapo kolkas eina kokiu 50metru nuo busimo naujojo kelio

Komentuoti:

• milashius
    replied
    Kabinami ženklai virš Pilaitės pr., beje nuvažiavimuose nėra "plytų"

Komentuoti:

• ssnaiperis
    replied
    Parašė pavilnojys Rodyti pranešimą
    gal bus suteiktas gatvės pavadinimas kaip pvz tūkstantmečio gatvė vedanti link oro uosto?
    Abejoju. Open street map žemėlapyje šią gatvę numatyta pavadinti Vakarine gatve

Komentuoti:

• HSV
    replied
    Parašė represser Rodyti pranešimą
    Viaduko ties Pilaitės prospektu bandymai
    planuojama Vakarinio aplinkkelio II etapą atidaryti lapkričio 15 dieną, tačiau nereikia mano žodžių priimti labai rimtai, nes visko dar gali įvykti ir data pasikeisti
    Gal reikėtų į šią datą orientuotis

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Tuomet visi nelegaliai važinės
    Jeigu sargų nebus, kodėl gi ne. Nors aš čia tik taip. Kiek matosi, tai ten atitvarai beveik visur yra.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė SPX Rodyti pranešimą
    Neišbaigta Pilaitė tau tas išlaidas padidina. Būtų pilnavertis gatvių tinklas, tai nekiltų ir problemų. O dėl krapštymosi, tai pamirštat vieną dalyką, kad pvz kol kokius atitvarus pagamina pagal vieno ar kito projekto užsakymą, tai reikia laukti. Gi tuo pačiu metu ne vien šitam projektui gaminami.
    Tuomet visi nelegaliai važinės O šiaip galima kraštinėse juostuose sudėti tuos stulpelius ir dirbti darbus kas liko - atitvarai, bordiūrai ir pan. Aplinkkelis platus, praktiškai po 4 juostas kiekviena kryptimi, tad po vieną šoninę juostą galima be problemų rezervuoti darbams.
    Paskutinis taisė Lettered; 2013.11.05, 14:21.

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Parašė GST Rodyti pranešimą
    na tai isvis tada uzkonservuot reik viska pakol nepastatys iki Bajoru ))
    juokas pro asaras bet tikrai jau pyktis ima kai ismeti po kelis papildomus simtus litu per menesi kamsciuose(gyvenu Pilaitei dirbu Graiciuno g.-visuomeniniu neprivazinesi - tai sita atkarpa man kaip isganymas) . visa vasara ten vaiksciojo keli kelininkai ir krapste sau kai ka , o dabar jau susigriebe atseit , tai to tai ano
    Neišbaigta Pilaitė tau tas išlaidas padidina. Būtų pilnavertis gatvių tinklas, tai nekiltų ir problemų. O dėl krapštymosi, tai pamirštat vieną dalyką, kad pvz kol kokius atitvarus pagamina pagal vieno ar kito projekto užsakymą, tai reikia laukti. Gi tuo pačiu metu ne vien šitam projektui gaminami.

Komentuoti:

• Mariiuk
    replied
    Pagal projekta ir buvo gi nuamtomas atidarymas 2014 pradzioje, zurnalistai juk neseka taip tu naujienu, kaip cia komentatoriai. Max kelios savaites ir vsio !

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Baikit verkt. Tempti iki pavasario tikrai nėra prasmės.

Komentuoti:

• GST
    replied
    Parašė Little_man Rodyti pranešimą
    Gali būti, kad nukelia atidarymą, nes yra planų jau kokių dėl šešuolių gatvės, ką nors ten pradėti kapstyti.
    na tai isvis tada uzkonservuot reik viska pakol nepastatys iki Bajoru ))
    juokas pro asaras bet tikrai jau pyktis ima kai ismeti po kelis papildomus simtus litu per menesi kamsciuose(gyvenu Pilaitei dirbu Graiciuno g.-visuomeniniu neprivazinesi - tai sita atkarpa man kaip isganymas) . visa vasara ten vaiksciojo keli kelininkai ir krapste sau kai ka , o dabar jau susigriebe atseit , tai to tai ano

Komentuoti:

Working...
X