Kaip sake, tai lietaus nuoteku sistema ten eis. O kaip bus is tikro viskas pats nezinau, ziurejau kooperatyve i zemelapi garazu, ten aplinkelio schema yra, bet taip ir nesupratau. Net nezinau ar tvarkytis garaza ar issikelt kitur
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus vakarinio aplinkkelio II etapas L.Asanavičiūtės g. - Pilaitės pr.
Collapse
X
-
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąVisiškai teisingai, ten ta gatvė kuri dabar vadinasi vakarinė eina per gyvenviete, o aplinkkelis turėtų būti arčiau Justiniškių ten kur garažai. Na kaip ten bus nežinau, tačiau vargiai savivaldybė norės mokėti rinkos kainą už tuos namus ten sklypai po 25-30 k už arą, o žinant, kad rinka atsigauna tai ir brangs dar tikrai.
Esu girdėjęs tokių pletkų, kad norėtų nusavinti ar panašiai, bet tie kas ten gyvena vargiai taip lengvai pasiduos, juk ne bobutės ten, ir manau be poros milijonų tikrai neparduos savo būstų. Na čia bus įdomu žiūrėti. O tokių ten gi ne vienas ir ne du, kad aplenktų ar pan, aišku niekas netrukdo tunelio iškasti po tais namukais
Komentuoti:
-
Mano žiniomis bandymai vyks penktadienį (lapkričio 8 d.). Jei galėsiu - padarysiu šiokį tokį fotoreportažą
Komentuoti:
-
Parašė GST Rodyti pranešimąsiandien vaziuojant Pilaites prospektu is tolo matesi daug visokios technikos ant Gerbutaviciaus viaduko , kazin gal jau bandymai
Komentuoti:
-
siandien vaziuojant Pilaites prospektu is tolo matesi daug visokios technikos ant Gerbutaviciaus viaduko , kazin gal jau bandymai
Komentuoti:
-
Kiekviena pabaiga yra kažko pradžia
Kai jau darbai į pabaigą "kabinami ženklai ir vėliavėlės" , nebelabai lieka ką rašyti, kad ir paskutinės diskusijos jau vyksta apie III etapą. Tam lyg yra kita tema sukurta?
Komentuoti:
-
Parašė SPX Rodyti pranešimą/\ Teoriškai, tai III-as etapas eis per tuos garažų masyvus, o nuo jų gatvė kiek toliau. ten dar ir gyv. namų tikrai ne vienas kiek pamenu ir gana naujos statybos. Na, nebent juos ims visuomenės poreikiams. Tiesa, sovietmečiu trasa buvo pradėta ruošti visai šalia Justiniškių.
Esu girdėjęs tokių pletkų, kad norėtų nusavinti ar panašiai, bet tie kas ten gyvena vargiai taip lengvai pasiduos, juk ne bobutės ten, ir manau be poros milijonų tikrai neparduos savo būstų. Na čia bus įdomu žiūrėti. O tokių ten gi ne vienas ir ne du, kad aplenktų ar pan, aišku niekas netrukdo tunelio iškasti po tais namukais
Komentuoti:
-
/\ Teoriškai, tai III-as etapas eis per tuos garažų masyvus, o nuo jų gatvė kiek toliau. ten dar ir gyv. namų tikrai ne vienas kiek pamenu ir gana naujos statybos. Na, nebent juos ims visuomenės poreikiams. Tiesa, sovietmečiu trasa buvo pradėta ruošti visai šalia Justiniškių.
Komentuoti:
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTai gal tą Vakarinę gatvę ir pervadins, kuri yra Zujūnuose/Buivydiškėse, kai nuties pilnai 3 etapo aplinkkelio dalį
Tai, kad ta gatvė yra ne Zujūnuosesakau kaip senbuvis, ji yra nuo Buivydiškių iki Gineitiškių, kitas dalykas ji praktiškai eina trasa, kurią ir turėtų būti tiesiamas III etapas Su nedideliu nuokrypiu Justiniškių link.
Komentuoti:
-
Parašė Tomskis Rodyti pranešimąseip vakarine gatve yra vilniuje, o tiksliau zujunuose/buivydiskese ir kaip tik lygiagreciai III etapo kolkas einakokiu 50metru nuo busimo naujojo kelio
Komentuoti:
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąAbejoju. Open street map žemėlapyje šią gatvę numatyta pavadinti Vakarine gatvekokiu 50metru nuo busimo naujojo kelio
Komentuoti:
-
Parašė pavilnojys Rodyti pranešimągal bus suteiktas gatvės pavadinimas kaip pvz tūkstantmečio gatvė vedanti link oro uosto?
Komentuoti:
-
Parašė represser Rodyti pranešimąViaduko ties Pilaitės prospektu bandymai
planuojama Vakarinio aplinkkelio II etapą atidaryti lapkričio 15 dieną, tačiau nereikia mano žodžių priimti labai rimtai, nes visko dar gali įvykti ir data pasikeistiGal reikėtų į šią datą orientuotis
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTuomet visi nelegaliai važinės
Komentuoti:
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąNeišbaigta Pilaitė tau tas išlaidas padidina. Būtų pilnavertis gatvių tinklas, tai nekiltų ir problemų. O dėl krapštymosi, tai pamirštat vieną dalyką, kad pvz kol kokius atitvarus pagamina pagal vieno ar kito projekto užsakymą, tai reikia laukti. Gi tuo pačiu metu ne vien šitam projektui gaminami.O šiaip galima kraštinėse juostuose sudėti tuos stulpelius ir dirbti darbus kas liko - atitvarai, bordiūrai ir pan. Aplinkkelis platus, praktiškai po 4 juostas kiekviena kryptimi, tad po vieną šoninę juostą galima be problemų rezervuoti darbams.
Paskutinis taisė Lettered; 2013.11.05, 14:21.
Komentuoti:
-
Parašė GST Rodyti pranešimąna tai isvis tada uzkonservuot reik viska pakol nepastatys iki Bajoru ))
juokas pro asaras bet tikrai jau pyktis ima kai ismeti po kelis papildomus simtus litu per menesi kamsciuose(gyvenu Pilaitei dirbu Graiciuno g.-visuomeniniu neprivazinesi - tai sita atkarpa man kaip isganymas) . visa vasara ten vaiksciojo keli kelininkai ir krapste sau kai ka , o dabar jau susigriebe atseit , tai to tai ano
Komentuoti:
-
Pagal projekta ir buvo gi nuamtomas atidarymas 2014 pradzioje, zurnalistai juk neseka taip tu naujienu, kaip cia komentatoriai. Max kelios savaites ir vsio !
Komentuoti:
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąGali būti, kad nukelia atidarymą, nes yra planų jau kokių dėl šešuolių gatvės, ką nors ten pradėti kapstyti.
juokas pro asaras bet tikrai jau pyktis ima kai ismeti po kelis papildomus simtus litu per menesi kamsciuose(gyvenu Pilaitei dirbu Graiciuno g.-visuomeniniu neprivazinesi - tai sita atkarpa man kaip isganymas) . visa vasara ten vaiksciojo keli kelininkai ir krapste sau kai ka , o dabar jau susigriebe atseit , tai to tai ano
Komentuoti:
Komentuoti: