Parašė ead

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Geležinkelių eismo organizavimas ir kiti techniniai klausimai

Collapse

X
- 

Vienas iš sniego valytuvo darbinių mechanizmų.Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąO kas tas plūgas?
 Comment
- 

Gal galėtumėt padėt man pasidalindami nuorodomis ar failais apie modernias technologijas, kurios yra naudojamos ar galbūt dar tik egzistuoja kaip vizijos. Domina būtent skirstomojo kalnelio įrenginiai: vagonų stabdikliai, automatinė kalnelio centralizacija, iešmai, vėjo nustatymo sistemos ir kt. Tai ir techniniai parametrai, jų veikimo principas  
 Comment
- 

Parašė BriedisTokia "dėžutė" yra ir netoli Klaipėdos GS, pasukus atitinkamą rankenėlę galima pakalbėt per garsiakalbius, visa stotis girdi Man ją pamačius ir panižo rankos ten pasukinėti...Parašė kotofeich1 Rodyti pranešimąTai beveik visuose stotyse yra. Vaikystėje "tekdavo" pakalbėti Man ją pamačius ir panižo rankos ten pasukinėti...Parašė kotofeich1 Rodyti pranešimąTai beveik visuose stotyse yra. Vaikystėje "tekdavo" pakalbėti  Bet vadovavausi sveiku protu ir nelindau.

Neskubėk ir nespėsi. Bet vadovavausi sveiku protu ir nelindau.

Neskubėk ir nespėsi.
 Comment
- 

„Lietuvos geležinkeliai“ už 90 mln. litų įrengė modernų eismo valdymo centrą

Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.lt/naujienos/vers...#ixzz38NRaVFH8
 Comment
- 

Labai džiaugiuosi šiuo puikiu centru. Nors pats dirbu kitoje srityje, bet esu baigęs eismą ir iš arčiau susipažinęs su tvarkdarių darbu. Tai nepaprastai atsakingas, daug nervų, žinių, susikoncentravimo reikalaujantis darbas. Labai džiaugiuosi, kad pagaliau jiems bus lengviau ir nebereikės braižyti grafiko, kuris sudaro didelę dalį darbo laiko.
 Comment
- 

Jeigu turima omeny visos tos žarnos, tai prie ratų kabinama daug visokiausių daviklių (greičio, stabdžių) ir čia yra jų kabeliai.Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimą
 Comment
- 

O pats mechanizmas kame diela yra? Ta prasme ne zarnos , o tie metalai.Parašė Aleksio Rodyti pranešimąJeigu turima omeny visos tos žarnos, tai prie ratų kabinama daug visokiausių daviklių (greičio, stabdžių) ir čia yra jų kabeliai.Neskubėk ir nespėsi.
 Comment
- 

Rūdiškėse tikriausiai į buvusią kažkokią įmonę šalia geležinkelio. Iš tiesų tai lygiagretus kelias stoties kelynui, įeinantis į įmonės teritoriją. Valkininkuose tai jokių įmonių nėra ir tikriausiai buvo išardytas vienas iš pačios stoties kelių.Parašė Eimantas Rodyti pranešimąĮ kokį objektą buvo tas kelias?
 Comment

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg) 

.jpg) 

Comment