Pagal Kubilių, tankas išgyvena 5 minutes
https://www.facebook.com/10000004425...40aB7S9Ucbxw6v
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos kariuomenės pasirengimas
Collapse
X
-
Man užtenka pamatyti, kaip 5 dronai supisa tanką...Kodėl mes mąstom skirtingai?Parašė Tomas Rodyti pranešimąNiekas man neįrodys, kad dronai gali kažką nulemti, kol nepamatysiu, kad vienas dronas užmuša tarkim 100 maskvėnų.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Ukrainoje lemia, dronai užmušė kelis šimtus tūkstančių karių, dėl dronų su tankais apskritai niekur nebėra kaip privažiuoti, o kareiviai iš apkasų negali net nosies iškišti. Aišku, jei karas toks kaip tarp Irano ir Izaelio, tai tik raketos lemia.Parašė Tomas Rodyti pranešimąNiekas man neįrodys, kad dronai gali kažką nulemti, kol nepamatysiu, kad vienas dronas užmuša tarkim 100 maskvėnų.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Paprastinam užduotį. Tegu Kumpis užmuša vienu dronu 100 maskvėnų. Tokiam asui neturėtų būti sunku.Parašė Arunasx Rodyti pranešimąSiūlau pabendrauti su A.Kumpiu. Ar manai, kad tai AI kūrinys.
Turbūt Paskoluckas irgi taip pat mano.
Komentuoti:
-
Siūlau pabendrauti su A.Kumpiu. Ar manai, kad tai AI kūrinys.Parašė Tomas Rodyti pranešimąNiekas man neįrodys, kad dronai gali kažką nulemti, kol nepamatysiu, kad vienas dronas užmuša tarkim 100 maskvėnų.
Turbūt Paskoluckas irgi taip pat mano.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Niekas man neįrodys, kad dronai gali kažką nulemti, kol nepamatysiu, kad vienas dronas užmuša tarkim 100 maskvėnų.
Komentuoti:
-
-
Tuteišiai iš tvarto buvo požeminį tunelį iškasę cigarečių kontrabandaiParašė Sula Rodyti pranešimąLietuvoje privatūs namai vos ne prie pasienio tvoros.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Lietuvoje privatūs namai vos ne prie pasienio tvoros.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Kad pasienio ruože negali būti privačios žemės tam tikru atstumu nuo sienos. Tai ten net neturi būti ką paiimti.
Komentuoti:
-
Nedaug kast estijoje gi narvos upe ir ezeras milziniskas.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Dalykas aišku sveikintinas, tik didelį džiaugsmą temdo keli niuansai:
1. Pirmas griovys per beveik 3,5 karo metų
2. 500 metrų
3. Kada sekantys 500 metrų?
4. O kada pagaliau pirmieji 500 metrų Lietuvoje?
Susumavus gaunasi, kad grioviai kasami lėtesniu tempu, nei rusai Bachmutą ėmė...
Komentuoti:
-
Regia.lt nesunkiai galima patikrintiParašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Kad pasienio ruože negali būti privačios žemės tam tikru atstumu nuo sienos. Tai ten net neturi būti ką paiimti.
Komentuoti:
-
Kad pasienio ruože negali būti privačios žemės tam tikru atstumu nuo sienos. Tai ten net neturi būti ką paiimti.Parašė Sula Rodyti pranešimąŽinant žemės paėmimo valstybės porekiams tempus, tai nenustebčiau, kad gynybinė infrastruktūra ilgesniuse ruožuose apskritai neatsiras.
Komentuoti:
-
O jūs ten buvote prasidėjus 2 karo etapui? Ar jau po to nuvažiavote? Nes prasidėjus tai vežė, organizavo evakuacijas.Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
O gal ir aš kai vėl būsiu Ukrainoje (reguliariai ten važinėju) galiu reikalauti kad valstybė mane iš ten nemokamai parvežtų? Nes šiaip būtų geras deal'as, degalai ~150 eur kainuoja.
Komentuoti:
-
Bet pargabenimas turi būti žmonių sąskaita jei jie keliavo į valstybę į, į kurią Lietuva nerekomenduoja keliauti dėl saugumo.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Atsiradus kariniam konfliktui savo žmonių pargabenimas į savo šalį yra normalus reiškinys ir visos save gerbiančios šalys tai daro. Liepti organizuoti patiems nuo pasienio būtų reputacinis failas. Iš Ukrainos beje irgi gabenome savo laiku.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Žinant žemės paėmimo valstybės porekiams tempus, tai nenustebčiau, kad gynybinė infrastruktūra ilgesniuse ruožuose apskritai neatsiras.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Dalykas aišku sveikintinas, tik didelį džiaugsmą temdo keli niuansai:Parašė Romas Rodyti pranešimąKol Lietuvos KAM užsiiminėja tiktokiniu PiaRu bandydamas už mokesčių mokėtojų pinigus prisigerinti kažkokiam isterikui siuntinėdamas net oro taksi į Vieną, estai pradėjo darbus Rusijos pasienyje
Delfi.lt 2025
Estijos ir Rusijos pasienyje iškastas pirmasis prieštankinis griovys
1. Pirmas griovys per beveik 3,5 karo metų
2. 500 metrų
3. Kada sekantys 500 metrų?
4. O kada pagaliau pirmieji 500 metrų Lietuvoje?
Susumavus gaunasi, kad grioviai kasami lėtesniu tempu, nei rusai Bachmutą ėmė...
- 8 patinka
Komentuoti:
-
O gal ir aš kai vėl būsiu Ukrainoje (reguliariai ten važinėju) galiu reikalauti kad valstybė mane iš ten nemokamai parvežtų? Nes šiaip būtų geras deal'as, degalai ~150 eur kainuoja.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Atsiradus kariniam konfliktui savo žmonių pargabenimas į savo šalį yra normalus reiškinys ir visos save gerbiančios šalys tai daro. Liepti organizuoti patiems nuo pasienio būtų reputacinis failas. Iš Ukrainos beje irgi gabenome savo laiku.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Atsiradus kariniam konfliktui savo žmonių pargabenimas į savo šalį yra normalus reiškinys ir visos save gerbiančios šalys tai daro. Liepti organizuoti patiems nuo pasienio būtų reputacinis failas. Iš Ukrainos beje irgi gabenome savo laiku.Parašė sleader Rodyti pranešimą
Valstybė turėtų pasirūpinti žmonių nugabenimu iš nesaugios šalies į saugią vietą. T.y. jeigu įmanoma nuvažiuoti į gretimą valstybę, kurioje yra saugu ir iš kurios įmanoma parvykti namo - tai maksimumas kas turėtų būti daroma kaip būtinoji finansuojama pagalba. Jeigu žmonės sutinka susimokėti už charterinį skrydį, tai tas krizių centras gali padėti ir tokį suorganizuoti, bet ne kaip dovaną visiems, o apmokamą juo skrendančiųjų. Nes visiškai neaišku kodėl savanoriškai nuvykę į šalį, į kurią vykti yra rizikinga, turi būti pargabenami iki namų durų.
Dabar gal visus gali ir iš Lenkijos pargabenti nemokamai, nes kaimyninėje valstybėje vyksta karas?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Valstybė turėtų pasirūpinti žmonių nugabenimu iš nesaugios šalies į saugią vietą. T.y. jeigu įmanoma nuvažiuoti į gretimą valstybę, kurioje yra saugu ir iš kurios įmanoma parvykti namo - tai maksimumas kas turėtų būti daroma kaip būtinoji finansuojama pagalba. Jeigu žmonės sutinka susimokėti už charterinį skrydį, tai tas krizių centras gali padėti ir tokį suorganizuoti, bet ne kaip dovaną visiems, o apmokamą juo skrendančiųjų. Nes visiškai neaišku kodėl savanoriškai nuvykę į šalį, į kurią vykti yra rizikinga, turi būti pargabenami iki namų durų.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Tai blogai, jeigu nebūtų skridę. Čia yra šalies reputacijos reikalas, net jeigu tai brangu.
Dabar gal visus gali ir iš Lenkijos pargabenti nemokamai, nes kaimyninėje valstybėje vyksta karas?
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: