Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
XIV Seimas ir XIX Vyriausybė (po 2024 m. rinkimų)
Collapse
X
-
Šiaip gali būti, kad jis kažkokiu lygiu net ir moka. Man pačiam, beje, būna sunku greitai persijungti į užsienio kalbą, atsiliepus telefonu. Žymiai geriau sekasi, kai nusiteikiu ir pasiruošiu. Tai nereiškia, kad nemoku kalbėti
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą
Toliau dugno gramdyti nebūtina. Man nei šilta, nei šalta dėl Mockaus, tegul aiškinasi. Tiesiog šiuo konkrečiu atveju stebina negebėjimas atsiminti, kas buvo praeitoje kadencijoje, ir aiškinimas, kad čia dabar nutiko kažkas nepaprasto. Įdomu, ar pats kada šaipeisi iš Anušausko, kad su rusų kalba no problem?
Juo labiau mokėti kalbą galima ir A1 lygiu, kas irgi užsiskaitytų kaip mokėjimas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąBet aišku akivaizdus melavimas ir falsifikavimas - ne problema, nes nu gi žinai seniuk Anušauskas ir Degutienė...
Ar apskritai politikoje yra kažkoks padorumas ir atsakomybė prieš visuomenę? Jeigu kažkas kažkada buvo prigrybavęs, tai reikia ir toliau gramdyti dugną? Gal reikėtų kažkaip kelti kartelę, nes man žmogus, kuris pameluoja tokį akivaizdžiai matomą ir patikrinamą dalyką yra totaliai nepatikimas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąNegerai politikui pasigirti, kad moki kalbą, o iš tiesų nemokėti, faktas.
Bet aš taip garsiai nežviegčiau, jei būčiau partijos, kuri dar visai neseniai ministru buvo iškėlusi Anušauską, o dar anksčiau įėjusi į tautosaką su Degutiene, rėmėjų vietoje. Net ir politikoje turi būti bent kažkoks minimalus padorumas.
Bet aišku akivaizdus melavimas ir falsifikavimas - ne problema, nes nu gi žinai seniuk Anušauskas ir Degutienė...
Ar apskritai politikoje yra kažkoks padorumas ir atsakomybė prieš visuomenę? Jeigu kažkas kažkada buvo prigrybavęs, tai reikia ir toliau gramdyti dugną? Gal reikėtų kažkaip kelti kartelę, nes man žmogus, kuris pameluoja tokį akivaizdžiai matomą ir patikrinamą dalyką yra totaliai nepatikimas.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąTai moka ar ne? Išgirdęs anglų kalbos žodžius ministras Mockus ragelį perdavė pavaldiniui
Komentaras iš FB labai tinkamas:
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
telefoniniai sukčiai irgi kol kas tik rusiškai apgaudinėja.
Komentuoti:
-
Negerai politikui pasigirti, kad moki kalbą, o iš tiesų nemokėti, faktas.
Bet aš taip garsiai nežviegčiau, jei būčiau partijos, kuri dar visai neseniai ministru buvo iškėlusi Anušauską, o dar anksčiau įėjusi į tautosaką su Degutiene, rėmėjų vietoje. Net ir politikoje turi būti bent kažkoks minimalus padorumas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Už tat yra lyderšypai kitaip nei buvusi visų laikų blogiausia vyriausybė.
O gal ir Paluckas nemoka, todėl bijo kur nors vykti į užsienį, vien į Pasvalį ar kur ten važinėja?
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąTai moka ar ne? Išgirdęs anglų kalbos žodžius ministras Mockus ragelį perdavė pavaldiniui
Komentaras iš FB labai tinkamas:
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Tai moka ar ne? Išgirdęs anglų kalbos žodžius ministras Mockus ragelį perdavė pavaldiniui
Gebėjimas kalbėti užsienio kalbomis aukščiausiems valstybės pareigūnams paprastai laikomas būtinybe, nes tuomet jie gali tiesiogiai, o ne per vertėją, bendrauti su užsienio svečiais, duoti interviu užsienio žiniasklaidos priemonėms ir atstovauti savo valstybei. Tačiau teisingumo ministras Rimantas Mockus, išgirdęs angliškai, skubiai perduoda ragelį pavaldiniams, nors biografijoje nurodo, kad angliškai moka.
...
„Ir šioje Vyriausybėje yra daug ministrų, kurie nekalba anglų kalba, ne aš vienas. Bet praktikoje tai jokių kliūčių nesudaro“, – sakė ministras.
Liudna, kai tik kairė pusė, tai ministrais tampa pasakų sekėjai ir kalbų nemokantys. Nes jų rinkėjas yra toks pat.????
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKartą pasakyti, kad nerimtas šaltinis tai nekomentuosiu dar suprantama. Bet neatsakyti kai specifiškai paklausia kur būtent nusišneka šaltinis, jau maksimalus ad hominem (pulti žmogaus asmenybę, o ne teiginį)
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Tu rimtai manai, kad save ir savo laiką gerbiantys žmonės skaitytų, ką parašė Pavilionis? Ar skaitytum, jei čia tau pradėčiau cituoti Maybachą ar Minedą ir aiškinti apie tai, kaip "nepriklausomai, kas parašė, atsakyti į faktus neturi ką?". Nu blemba, come on. Tau tikrai reiktų peržiūrėti savo sekamų ir cituojamų autoritetų sąrašą, nes dabar tiesiog svetima gėda apima
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąO nepriklausomai nuo to kas pasakė atsakyti iš esmės aptariant faktus neturi ką?
Ar PM: "nereikia sureikšmint"
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąPavilionis, Maldeikiukas. Nu blemba, Arunasxai, tu gerus autoritetus randi. Dar gal pacituosi Gražulį ar Tomaševskį?
Ar PM: "nereikia sureikšmint"
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Geriausi autoritetai yra remyga ir Paluckas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąPavilionis, Maldeikiukas. Nu blemba, Arunasxai, tu gerus autoritetus randi. Dar gal pacituosi Gražulį ar Tomaševskį?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Pavilionis, Maldeikiukas. Nu blemba, Arunasxai, tu gerus autoritetus randi. Dar gal pacituosi Gražulį ar Tomaševskį?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
„Ne, mielasis“: iš Pavilionio – pamokymai Paluckui https://www.delfi.lt/news/daily/poli...ckui-120105248
Kalbėdamas konkrečiai apie G. Palucką, Ž. Pavilionis ėmėsi mokyti jį, kad šis vyktų ne tik į Lietuvos regionus pas žmones, bet ir pas lyderius Vakaruose. „Socdemai yra absoliučiai kaimų atstovai, regionininkai. Aš G. Palucką specialiai nervinu, tiesiog trolinu, sakau, kada tu į Vakarus, vaikine, važiuosi. Ir jis sako: Lietuvos žmonės, žinot, manęs prašo kaimuose būti, regionuose. Va, kur yra Lietuva.
Ne, mielasis. Lietuva yra Europoje ir Europa yra Lietuva. Pajudink vieną vietą ir varyk, nes kol kas jų ministras Kęstutis, aš jau nekalbu apie žemaitaičius ir tai, kur žiūri šita kolona, ir kaip jie balsuoja, ir ką jie daro, atrodo kaip viena slyva tašėje pasimetusi. Nėra strateginio supratimo, kad Europa esame mes, ir kad mes turime kurti ir ginti tą Europą, kurti koalicijas vardan tos gynybos. Po kaimus važinėti, rinkėjams pinigus dalinti yra tvarkoje. Bet nėra supratimo <...>, kai klausiu, o kur jūs Londone, kur jūs Paryžiuje, jie tiesiog nenori girdėti, eina velykinių kiaušinių dažyti“, – kritikavo parlamentaras.
Vienos Vyriausybės valandos Seime metu Ž. Pavilionis pagyrė užsienio reikalų ministrą Kęstutį Budrį už aktyvumą ir tuo pačiu užklausė premjero, kada jis vyks į Vašingtoną, į kitas didžiąsias Vakarų sostines.
„Kada jūs pasimatysite, ne tik telefonu pasikalbėsime su Lenkijos premjeru, nes pasaulyje vyksta tektoniniai lūžiai? Nuo to, ar bus stipri Europa, ar išliks transatlantinis ryšys, priklauso ir mūsų visų ateitis. Jūsų aktyvumas kol kas yra Lietuvos regionuose, bet tikrai ne tose sostinėse, kur sprendžiamas mūsų likimas. Kada tai įvyks, premjere?“ – teiravosi opozicionierius.
„Gerbiamas kolega, Lietuvos likimas pirmiausia yra Lietuvos žmonių rankose. Aš esu Lietuvos Respublikos premjeras ir važiuosiu po Lietuvą tiek, kiek matys reikalinga mane kviečiantys žmonės.
p.p.s. koks būtų lyderšypų gerbėjo John komentaras apie unikalų PM, kuris nemato reikalo sureikšminti vizitus pas kitų šalių PM?
Atsiprašau - Šimonytė dėl visko kalta.Paskutinis taisė Arunasx; 2025.05.03, 13:30.
- 8 patinka
Komentuoti:
-
https://www.15min.lt/naujiena/aktual...oje-56-2441474
Premjeras Gintautas Paluckas sako, kad tai, jog dalis socdemų ir koalicijos partnerių nedalyvavo balsavime dėl Arūno Dudėno teisinės neliečiamybės panaikinimo, lėmė „neformalūs susitarimai apačioje“.
„Kartais taip nutinka, kad vis dėlto, matyt, kai kurių kolegų savisaugos tam tikras instinktas ar jausmas ima viršų, ir atsitinka taip, kad apačiose įvyksta tokie neformalūs susitarimai, kurie lemia, jog susiklosto tokia situacija“, – interviu BNS trečiadienį sakė Vyriausybės vadovas.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Ne pačioje apkaltoje, o dėl įstatymo priėmimo, kad apkaltos balsavimas būtų atviras po fiasko su Basčio apkalta. Dar Tapino sienoje iš tų laikų gali susirasti apie tai šiek tiek plačiau. Tą kartą Šimonytė numykė, kad jau buvo po 5 vakaro, taigi darbo diena pasibaigusi. Tada net išsižiojau išgirdęs tokį jos pasiaiškinimą, nors dar kelios dienos prieš tai pamokslavo apie tai, kaip blogai, kad nepavyko apkalta.
- 2 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: