Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Migrantų krizė pasienyje su Baltarusija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tikri lyderiai problemas sprendžia taip:

    Click image for larger version

Name:	_115042218_trump_image_getty.jpg
Views:	284
Size:	84,0 kB
ID:	1902441

    Comment


      Parašė Dundorfas Rodyti pranešimą

      Jie gi gauna štampą, kad sulaikyti Lietuvoje, čia tuos kuriuos sulaiko ir tam tikrus pagaus kokiose Vokietijos bei pačius "geriausius" sulaikytus dėl įvairių kriminalų grąžins į Lietuvą, imkite čia jūsų. Atgal į kokį Iraką irgi sunku išgrūsti.
      O jei praleisti ne "štampuotus" į vakarus srautas tik didės ir vakarai pradės reikšti pretenzijas
      Tegul reiškia tas pretenzijas, kas mums? Dabar mes reiškiame pretenzijas, ar kam rūpi?

      Comment


        Parašė liutass Rodyti pranešimą

        Tegul reiškia tas pretenzijas, kas mums? Dabar mes reiškiame pretenzijas, ar kam rūpi?
        Finansavimą nurėš, sugrąžins į Lt kokius 200 000 migrantų, you name it. Jei didžiosios ar dauguma ES šalių būtų nepatenkintos, jos suras N +1 būdą kaip ta parodyti. Lietuva galėtų inicijuoti diskusija atsargiai kad gal ES migracijos politika, nuostatas reikėtų keisti, taip sakant išgryninti, bet čia ilgas procesas
        Paskutinis taisė Dundorfas; 2021.07.31, 15:10.

        Comment


          Tada žaidžiam toliau

          Comment


            Parašė tungustapi Rodyti pranešimą
            Tai vienintelis sprendimas išstatom kariuomenę, bandantiems pereiti spiriam į užpakalį ir apsukam atgal, viskas su live transliacija su arabiškais komentarais. Pasikartosiu siena 700 km, kas 100m po pareigūną, kart 3 pamainos, reikia 21 tūkst žmonių, čia grubiai, tikriausiai įmanoma paoptimizuoti. Plius reiks vandens patrankų, ašarinių dujų, guminių kulkų.Po kelių dienų jau Baltarusijoj pradės steigtis pabėgėlių palapinių stovyklos su tūkstančiais gyventojų, Lukašenka pats labai greitai užsuks kranelį ir reeksportuos visus namo. Tvora, beje, irgi yra analogiškas sprendimas, tik kad labai brangus, labai lėtas ir neveikiantis.
            'Šiknų išspardymas migrantams' nepadeda, nes jie apsisuks ir bandys praeiti sieną už 300 metrų, o šaudyti į žmones mes visgi nepradėsim. Mano supratimu šios situacijos sprendimai yra keli:
            1. Išgaudyti kiekvieną ir leisti jiems suprasti, kad čia nėra jokio kelio patekti į Europą.
            2. Už jų išlaikymą sąskaitą pateikti ES ir tas jau yra daroma ir ES sąskaitas jau apmoka.
            3. Nelegalių migrantų stovyklose užtikrinti tik minimalius jų poreikius - tegul jie protestuoja, tegul kelia riaušes, tegul būna nepatenkinti uodais. Jie visada turi galimybę grįžti atgal - jiems bus nupirktas lėktuvo bilietas ir dar su nemokamu maitinimu lėktuve.
            4. Lietuvai reikia ieškoti būdų, kaip migrantų apgyvendinimo pasaugą nusipirkti iš kitų šalių. T.y. - atvaro 100 nelegalių migrantų, jie yra susodinami į lėktuvą ir pasiunčiami į kokią Angolą ar Dramblio Kaulo Krantą, kur jų išlaikymas kainuoja ne 30 eurų, o 3 eurus per dieną ir Angola dėl to labai apsidžiaugia - nes gauna galimybę užsidirbti. Jie ten yra apgyvendinami kol yra svarstomas jų prieglobsčio prašymas. Gavus neigiamą atsakymą (t.y. absoliuti dauguma jų), gauna pasirinkimą - arba eini lauk į Angolos gatves, arba tau nuperkamas bilietas atgal į tavo gimtąją šalį.

            Comment


              O užtektų tiesiog Hagos teismo Lukašenkai....
              Русский военный корабль, иди нахуй!

              Comment


                Parašė liutass Rodyti pranešimą

                Tegul reiškia tas pretenzijas, kas mums? Dabar mes reiškiame pretenzijas, ar kam rūpi?
                EU turės ir pasiimt, kai mūsų sistema perdegs. Tą labai aiškiai pasakė eurokomisarė, kad ne tik pasiims, bet ir nagrinės išgabenimo reikalus. Lansbergio taktika paprasta ir aiški - parodyt, kad jie ateina ne i LT, o į EU ir žiemą, mes komfortiškų sąlygų jiems neparūpinsim, nes kibiras bus pilnas. Buvo labai aiški jo užuomina fb. O mirtinai šąlti jiems irgi neleis visokios EU institucijos, taip kad, visa tai taps visos EU problema ir žmonių teisių gynėjai durs pirštu į vokiečius ir sakys, kodėl nepasiimam? Tada gal ir apie tvorą susimąstys ir kitus dalykus, kaip sankcijas oro linijom ir panašiai.

                Comment


                  Nors tai tik kai kurių Die Welt komentatorių nuomonės, bet dalis teisybės yra. Vokietijos imigracijos politika irgi skatina migrantų srautą per Lietuvą
                  Delfi.lt 2021.07.31
                  Vokiečiai sureagavo į „neįtikėtinus dalykus“ dėl migrantų Lietuvoje: kalti ir mes
                  Vokietijos dienraščio „Die Welt“ internetiniame portale pasirodžius publikacijoms apie Lietuvą ištikusią migrantų krizę, skaitytojai (...) sutartinai pripažino: dėl susidariusios padėties didele dalimi kalta be galo liberali Vokietijos migracijos politika su jos dosnia socialine sistema, tapusia tikru magnetu geresnio gyvenimo ieškotojams iš viso pasaulio. (...)

                  „Paprasčiausiai išjunkit MAGNETĄ!“, – ragina komentatorius arminas x., ir ne jis vienas. Tačiau kol socialdemokratinė Danijos vyriausybė imasi visų įmanomų priemonių ekonominei migracijai mažinti, didžioji dauguma Vokietijos politikų ir toliau kaip mantrą kartoja teiginį, esą, savo noru tėvynės niekas nepalieka.

                  https://m.delfi.lt/uzsienyje/article.php?id=87831799

                  Comment


                    Parašė Maduk1
                    Vienas iš protingesnių komentarų. Kažkas ten minėjo, kad mes negalime praleisti migrantų, kad mums grąžins.
                    Ne dėl to, kad grąžins, o dėl to, kad sužinoję, jog laisvai pateks į Vokietiją, jų dar labiau padaugės.
                    Realiai dėl sankcijų oro linijoms...ypač jei jos Irako - abejotina. Jeigu Baltarusijos režimas nereikalauja vizų Irakui ir jeigu atgal nesugrįžta visi Irako piliečiai ir vis tiek vizų nereikalauja, nors vyksta pažeidimai , tai realiai kas kaltas? Tokiu atveju, Vokietija tiesiog galėtų duoti bevizį režimą Irakui jei taip rūpinasi žmogaus teisėmis.
                    Sankcijų idėja labai gera, jei Irako oro linijos skraido į EU, reikia pagrasinti tai uždrausti.

                    Comment


                      https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=87842071

                      Sekmadienį, rugpjūčio 1-ąją, Lietuvą užgriuvo tokia nelegalų banga, kokios iki šiol dar nebuvo.

                      Pasieniečiai dirba be poilsio: nelegalūs migrantai iš Baltarusijos eina didžiuliais kiekiais. Sekmadienį, nuo vidurnakčio iki 13 val. jau sulaikyta 216 neteisėtai sieną perėjusių asmenų. Jei srautas nesumažės, iki paros pabaigos skaičius gali pasiekti 300-400.

                      Iki šiol rekordas buvo 171 per parą.

                      Valstybės sienos apsaugos tarnybos patarėjas Giedrius Mišutis sekmadienį Delfi sakė, kad nebeliko jokios sistemos – anksčiau nelegalai dažniausiai eidavo naktimis, per ruožus, kur nėra stebėjimo sistemų, o dabar ėmė plūsti nepaisydami paros meto per visus sienos ruožus.

                      Comment


                        Žinios iš paralelinės realybės. Kalba VR viceministras Arnoldas Abramavičius:

                        (...) o dabar realybė tokia (...) Susiduriama su nelaukta žmonių reakcija. Kai buvo vykdomos pratybos, viskas atrodė labai paprasta: vargšai žmonės, bėgantys nuo Baltarusijos režimo, visi draugiškai suteikia jiems savo gyvenamąsias vietas, mokyklas, bendrabučius, viešbučius ir sėkmingai viskas vykdoma, bet taip yra tik popieriuje. Šiandien kiekviena lokacija sukelia didžiulį pasipriešinimą, jis didėja. Manykime, kad tai – taip pat iš hibridinės atakos dalių – destabilizuoti bendruomenių, politinę sistemą. Na, buvo pasakyta, kad gali atvykti keturiasdešimt tūkstančių, tai yra ribinis skaičius, bet nemanau, kad mes galime susidoroti. Iki metų pabaigos skaičiuotina apie penkiolika tūkstančių, tas skaičius dar įmanomas, o daugiau – tikrai ne. Nors tai – tik teorinis skaičius. Jo mes tiesiog nepasieksime, nes įvyks vidinių procesų. Bendruomenės žmonės nėra tokie tolerantiški, kaip galbūt atrodo, nėra tokie europiečiai, kaip galbūt save deklaruoja

                        Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=87828791
                        Kuo toliau, tuo akivaizdžiau, kad ši lunatikų vyriausybė turi būti kuo skubiau atstatydinta, arba dalimis (pradedant VR ir UR ministerijomis) arba in corpore.

                        Aišku atsiras aiškinančių, kad sudėtingoje situacijoje vadovai nekeičiami, kad turime susitelkti ir susivienyti apie valdančiuosius. Jiems primenu, kad Winston Churchill PM buvo išrinktas praėjus vos ne metams nuo II-ojo pasaulinio karo pradžios, t.y. demokratinėje šalyje nevykėliai gali būti pakeičiami bet kada.

                        Comment


                          Įdomu, kokios naujausios žinios iš vielinės tvoros statymo? Iš estų lyg gavo 100km jau? Ar ją jau sunaudojo ar kaip? Kaip su normalios tvoros statymu (na kaip tarp Vengrijos-Serbijos)?

                          Comment


                            Manau "ant dienų" matysime tektoninius lūžius valstybėje . Jei dabartinė lunatikų valdžia nesiims radikalių, esminių veiksmų stabdant migraciją, esu įsitikinę, gyvenam paskutines taikias savaites ar net dienas, po kurių neišvengiamai turėsime valstybės institucijų kolapsą ir kraujo praliejimą.

                            Comment


                              Kas su kuo prieš ką lies krauja? Vietinius gyvenojus vandens patrankom?

                              Comment


                                Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą
                                Manau "ant dienų" matysime tektoninius lūžius valstybėje . Jei dabartinė lunatikų valdžia nesiims radikalių, esminių veiksmų stabdant migraciją, esu įsitikinę, gyvenam paskutines taikias savaites ar net dienas, po kurių neišvengiamai turėsime valstybės institucijų kolapsą ir kraujo praliejimą.
                                saugikliai išsimušinėja ? Feisbukų lunatikai vidinį frontą gal ir atidarys. Ir migracija sustos.
                                Русский военный корабль, иди нахуй!

                                Comment


                                  Parašė liux Rodyti pranešimą

                                  saugikliai išsimušinėja ? Feisbukų lunatikai vidinį frontą gal ir atidarys. Ir migracija sustos.
                                  Tiesiog konstatuoju faktą - Lietuva nėra pasiruošusi priimti ir 100 pabėgėlių iš visai kitų civilizacijų per dieną, 300-400 paros dozė tiesiog kelis kartus paspartins institucijų dezintegraciją ir visuomenės radikalėjimą.

                                  Comment


                                    Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą

                                    Tiesiog konstatuoju faktą - Lietuva nėra pasiruošusi priimti ir 100 pabėgėlių iš visai kitų civilizacijų per dieną, 300-400 paros dozė tiesiog kelis kartus paspartins institucijų dezintegraciją ir visuomenės radikalėjimą.
                                    Pritariu, kad nepasiruošusi, kaip ir niekas ant LT tam nepasiruošęs. Priemonių imasi, sako, kad iki 15 000 nesugriūsim, o iki to laiko reikia tikėtis eurosajūzas patars- padės. Esmė, kad dabar kaip niekada reikia ramiai, kaip Tapinas, nustoti vaidinti branduolinis mokslininkus ir dalinti patarimus tiems, kas valdo. Gaižauskas šian irgi nieko racionalaus nekalba, tik kliedi apie Landsbergį. Apsieikim bent čia be panikos.
                                    Русский военный корабль, иди нахуй!

                                    Comment


                                      Parašė liux Rodyti pranešimą
                                      Pritariu, kad nepasiruošusi, kaip ir niekas ant LT tam nepasiruošęs.
                                      Vienas geras dalykas tokiais laikotarpiais - pasirodo, ko verta "taikos laikotarpio" valdžia ir pasimato tikri lyderiai, gebantys spręsti problemas.
                                      Bilotaitė blogiausiam sapne šito nesapnavo, o dabar visa išbalusi laksto, kai reikia priimti politinius sprendimus. Gražu žiūrėti.

                                      Comment


                                        Parašė liux Rodyti pranešimą

                                        Pritariu, kad nepasiruošusi, kaip ir niekas ant LT tam nepasiruošęs. Priemonių imasi, sako, kad iki 15 000 nesugriūsim, o iki to laiko reikia tikėtis eurosajūzas patars- padės. Esmė, kad dabar kaip niekada reikia ramiai, kaip Tapinas, nustoti vaidinti branduolinis mokslininkus ir dalinti patarimus tiems, kas valdo. Gaižauskas šian irgi nieko racionalaus nekalba, tik kliedi apie Landsbergį. Apsieikim bent čia be panikos.
                                        Juokaujat? Tapino FB mirtina tyla šita tema - tiesiog atrodo, jog migrantų krizės apskritai nebūtų. Tai yra apgailėtina ir nesolidu. Akivaizdu, jog žmogui veikia atmetimo reakcija, kuri yra pirma šoko būsenos fazė (Denial-Anger-Acceptance), nenorima pripažinti, kad visiškai nuogu užpakaliu sėdome į Baltarusiškas dilgėles.
                                        Tai ką jūs siūlote yra nuskausminamieji vaistai vėžiu sergančiajam - palaukti, kol priplūs dar daugiau tikintis, kad šeimininkas Briuselyje padės. Pavojaus varpais reikia skambinti, nes jei nebus imtasi fizinės sienos apsaugos (esant reikalui naudojant ir letalinę jėgą), neišvengiamai įvyks valdžios struktūrų dezintegracija, kaip ir minėjau "pabėgėliai" nekontroliuojamai ims plūsti per gyvenvietes, kils susirėmimai su vietiniais.

                                        Comment


                                          Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą
                                          Pavojaus varpais reikia skambinti, nes jei nebus imtasi fizinės sienos apsaugos (esant reikalui naudojant ir letalinę jėgą), neišvengiamai įvyks valdžios struktūrų dezintegracija, kaip ir minėjau "pabėgėliai" nekontroliuojamai ims plūsti per gyvenvietes, kils susirėmimai su vietiniais.
                                          o paskui įvyks armagedonas, nužengs Kristus iš dangaus ir paims populistus į dangų, Lanzberginiai, tuo tarpu, spirgės ant amžinųjų pragaro liepsnų įkaitinto šiferio. Amen/awomen!

                                          O šiaip vatnikai labai sekmingai vykdo savo hibridinį karą, kuris ir nukreiptas prieš tokius kaip tu. Žino, kad užsitrigerinsit ir pradėsit vykdyt antivalstybinį sąmyšį. Pas tave labai jaučiasi imigrantų fobija ir jau pasakoji apie perversmus.

                                          Ūsuotas puppetmasteris sėkmingai tampo kaimiečius už virvučių, o kas juokingiausia, kad tie "pabėgeliai" nė nenori būt Lietuvoj

                                          Comment

                                          Working...
                                          X