Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Politkorektiškumas Lietuvoje ir pasaulyje
Collapse
X
-
Labiau baisu kad JAV mutuos į kokia pseudo demokratiją ar vis autokratiją, ji jau mutuoja, bet tikėtina kad bus ~ normalūs rinkimai 2028, bet demokratinės normos degraduoja nesugražinamai ir centrinių valdžios atstovų retorika tokia labai įdomu pvz Donaldas sakė, kad demokratai negali šaudyti ( bile ko), o vat respublikonai MAGA turi tokia teise šaudyti savo priešininkus (kažkoks nesenas interviu) ir tokiu "perliukų" daug labai daug, nu maža ką pasako prezidentas ar ten ministrai (sekretoriai) ar aplinka. Bet taip po biški gveldenasi linija kur einama, jei taip gali kalbėti jau kažkas, tai nusėda sekėjų galvose. Demokratija tik silpniems demokratams, tikri vyrai renkasi stiprius lyderius, kad jau nebereikėtu po to rinkti kažko.
-
visa laiką yra kainos ir kokybės santykisParašė Gator Rodyti pranešimą
Aš esu visuomenei naudingas mokesčius mokantis pilietis.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Kad nesikartoti:Parašė Gator Rodyti pranešimą
1. Atleido po to kai atsėdejo per didelės bausmes, kurias paskyrė politiniai oponentai.
2. 95 + proc iš jų nedarė jokio "violence". Dalis tiesiog išvis užėjo Kapitolijaus policininkų pakviesti į vidų.
https://www.miestai.net/forumas/foru...80#post2180680
Nėra čia jokio siurprizo, gi kiekvieną speko postą skiepų temoje like'ina.Parašė dziugas99 Rodyti pranešimą
Nelabai žinau kaip atsakyti ir ar išvis yra įmanoma diskusija su žmogumi, kuris viską mato ant tiek juodai ir baltai, kad negali įsivaizduoti jokio tarpinio sprendimo tarp visiškos tolerancijos ir mirties bausmės. Tu esi gyvas dešiniųjų radikalizacijos pavyzdys.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Manot Lietuvai būtų saugiau, jei tie radikalūs kairieji ateitų į valdžią JAV? Bijau, kad tokioms šalims kaip Izraelis apskritai iškiltų egzistensinė grėsmė, o mums dėmesio būtų dar mažiau. Jei Trumpas su Putinu susitaria dėl karo Ukrainoje nutraikimo, tada Putinas užpuola mus kitą dieną? Manau tokia tikimybė mažesnė nei tuo atveju, tai Rusija su JAV nutraukia visus ryšius.Parašė Dundorfas Rodyti pranešimąps: pagalvojau jei as būčiau tas tikras kraštutinis dešinys kodėl man turėtų ten labai rūpėti kas ten toje Amerikoje? Nebent pro prizmę kaip tai asiliepia mano šaliai, ty tos IMHO tos kovos iš dalies ne mūsų, iš dalies, užsiciklinti ... Sakykime JAV tampa autoritarinė(čia kaip ir MAGA end goal) teoriškai gali draugauti su dabartine Rusija. Kas man iš to?
Komentuoti:
-
Ne ne, kažką maišai tu. Tu gini tą Fox News išsakytą siūlymą žudyti benamius. Tai yra visiškai radikalus, smurtą skatinantis ir neapykantą kurstantis pasisakymas iš JAV dešiniųjų pusės. Neplanuoju su tavimi veltis į diskusijas apie tai, kaip geriausia išspręsti benamių problemą. Galiu pasakyti tik tiek, kad man, kitaip nei kai kuriems JAV dešiniesiems, mirties bausme nėra priimtinas sprendimas.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kažką tu maišai ir visiškai nesupratai, kad aš mirties nesiūlau. Kaip tik siūlau tarpinį sprendimą. Tarpinis sprendimais tarp visiškos tolerancijos ir mirties ir yra ką aš ir visi sveiko proto žmonės siūlo - visokeriopa pagalba visuomenės lėšomis.
Ar tu sakai, kad yra normalu ir "nieko tokio" to atsisakyti bei toliau parazituoti visuomenės kaina?
Ok, aš nieko prieš. Bet tada tau jokių pašalpų ir absoliučiai nieko visuomenės sąskaita.
Bet kaip tada jie isgyvens? Vogs, plėš ir kitaip parazituos?
Komentuoti:
-
Kažką tu maišai ir visiškai nesupratai, kad aš mirties nesiūlau. Kaip tik siūlau tarpinį sprendimą. Tarpinis sprendimais tarp visiškos tolerancijos ir mirties ir yra ką aš ir visi sveiko proto žmonės siūlo - visokeriopa pagalba visuomenės lėšomis.Parašė dziugas99 Rodyti pranešimą
Nelabai žinau kaip atsakyti ir ar išvis yra įmanoma diskusija su žmogumi, kuris viską mato ant tiek juodai ir baltai, kad negali įsivaizduoti jokio tarpinio sprendimo tarp visiškos tolerancijos ir mirties bausmės. Tu esi gyvas dešiniųjų radikalizacijos pavyzdys.
Ar tu sakai, kad yra normalu ir "nieko tokio" to atsisakyti bei toliau parazituoti visuomenės kaina?
Ok, aš nieko prieš. Bet tada tau jokių pašalpų ir absoliučiai nieko visuomenės sąskaita.
Bet kaip tada jie isgyvens? Vogs, plėš ir kitaip parazituos?Paskutinis taisė Gator; 2025.09.14, 12:24.
Komentuoti:
-
Nelabai žinau kaip atsakyti ir ar išvis yra įmanoma diskusija su žmogumi, kuris viską mato ant tiek juodai ir baltai, kad negali įsivaizduoti jokio tarpinio sprendimo tarp visiškos tolerancijos ir mirties bausmės. Tu esi gyvas dešiniųjų radikalizacijos pavyzdys.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Esmė, kad tu negali parazituoti visuomenės sąskaita.
Jei tau visuomenė sako - nes tau padėsime už savo pinigus.
Tu atsakai - ne, aš toliau noriu parazituoti jūsų sąskaita.
Tai čia normalu ir leistina turi būti? Visuomenė tą turi toleruoti?
Mano supratimu tai negali būti leistina.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Aš esu visuomenei naudingas mokesčius mokantis pilietis.Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Esmė, kad tu negali parazituoti visuomenės sąskaita.Parašė dziugas99 Rodyti pranešimą
Mirties bausmė už pagalbos atsisakymą? Ir šitie žmonės dar sugeba kažką kitą kaltinti radikalumu...
Jei tau visuomenė sako - nes tau padėsime už savo pinigus.
Tu atsakai - ne, aš toliau noriu parazituoti jūsų sąskaita.
Tai čia normalu ir leistina turi būti? Visuomenė tą turi toleruoti?
Mano supratimu tai negali būti leistina.
Komentuoti:
-
Ok ok, tik nešaudykParašė Gator Rodyti pranešimą
Ar tik neteks antrą kartą per trumpą laiką būti prigautam kaip fake news skleidėjui?
Charlie Kirk's alleged assassin lived with transgender partner who is now cooperating with FBI: Officials
https://kfoxtv.com/news/nation-world...with-fbi-probe
Žinoma, kad gyveno nereiškia, kad leftistas būtinai, bet mintis, kad konservatyvus žmogus mažai šansų, kad su transgenderiu gyventų (nebent būtų į juos linkęs seksualiai).
- 1 patinka
Komentuoti:
-
na Gator pagalbos irgi reik, tai jei atsisakyt jam tas pat būtų pritaikytaParašė dziugas99 Rodyti pranešimą
Mirties bausmė už pagalbos atsisakymą? Ir šitie žmonės dar sugeba kažką kitą kaltinti radikalumu...
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Ar tik neteks antrą kartą per trumpą laiką būti prigautam kaip fake news skleidėjui?Parašė neamos Rodyti pranešimąPo to kai paaiškėjo, kad Kirką nušovė ne leftistas, musulmonas ar transgenderis, tema staigiai mirė, tačiau verta dėmesio, kad politinis teroras pagrinde vykdomas jaunais vyrukais, kurių smegenys gerokai papuvusios dėl toksiškų interneto bendruomenių ir ultradešiniųjų radikalizavimo ir smurto skatinimo
https://www.garbageday.email/p/charl...lled-by-a-meme
Charlie Kirk's alleged assassin lived with transgender partner who is now cooperating with FBI: Officials
https://kfoxtv.com/news/nation-world...with-fbi-probe
Žinoma, kad gyveno nereiškia, kad leftistas būtinai, bet mintis, kad konservatyvus žmogus mažai šansų, kad su transgenderiu gyventų (nebent būtų į juos linkęs seksualiai).
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Mirties bausmė už pagalbos atsisakymą? Ir šitie žmonės dar sugeba kažką kitą kaltinti radikalumu...Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kraipai faktus. Privalomą eutanaziją tik jei nesutinka priimti siūlomos pagalbos, gydymo ir nori toliau parazituoti visuomenės sąskaita.
Pvz aš jau daug metų matau kelis apsitriedusius bomžus savo rajone.
Visiškai pritariu, kad reikia jiems pasiūlyti pagalbą, jei atsisako, duodi pvz metus laiko tapti padorių visuomenės nariu. Jei ne - galima ir ištremti į kokią naująją Australiją, kad neparazituotų mūsų sąskaita.
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Galėtume tremti į naująjį AntakalnįParašė Gator Rodyti pranešimą
Kraipai faktus. Privalomą eutanaziją tik jei nesutinka priimti siūlomos pagalbos, gydymo ir nori toliau parazituoti visuomenės sąskaita.
Visiškai pritariu, kad reikia jiems pasiūlyti pagalbą, jei atsisako, duodi pvz metus laiko tapti padorių visuomenės nariu. Jei ne - galima ir ištremti į kokią naująją Australiją, kad neparazituotų mūsų sąskaita.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kai matai skaičius kaip 185 Vs 0, tai tikrai norisi resursą pamatyt ir įsitikinti, kad ne "už ausų ištempta" vienos ideologinės pusės statistika. Tik, kad jokio tavo minimo linko nėra...Parašė Dundorfas Rodyti pranešimąNa čia bent jau su linku į kažkokį resursą ir ne už ausų ištemptas:
Komentuoti:
-
1. Atleido po to kai atsėdejo per didelės bausmes, kurias paskyrė politiniai oponentai.Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
2. 95 + proc iš jų nedarė jokio "violence". Dalis tiesiog išvis užėjo Kapitolijaus policininkų pakviesti į vidų.
Komentuoti:
-
Kraipai faktus. Privalomą eutanaziją tik jei nesutinka priimti siūlomos pagalbos, gydymo ir nori toliau parazituoti visuomenės sąskaita.Parašė Dundorfas Rodyti pranešimą
Gerai kad diskusija vyksta, va čia "Fox news" svečias siūlo privalomą eutanziją benamiams. Jei nesusitvarkai su problema, naikinti problemą.
Komentuoti:
-
Na čia bent jau su linku į kažkokį resursą ir ne už ausų ištemptas:
ps: pagalvojau jei as būčiau tas tikras kraštutinis dešinys kodėl man turėtų ten labai rūpėti kas ten toje Amerikoje? Nebent pro prizmę kaip tai asiliepia mano šaliai, ty tos IMHO tos kovos iš dalies ne mūsų, iš dalies, užsiciklinti ... Sakykime JAV tampa autoritarinė(čia kaip ir MAGA end goal) teoriškai gali draugauti su dabartine Rusija. Kas man iš to?Paskutinis taisė Dundorfas; 2025.09.14, 11:19.
Komentuoti:
-
Keista, kad tai neatsispindi statistikoje.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kairieji ne tik fiziškai linkę į pasikėsinimus labiau (ką ir to Kirk žmogžudystė parodė) ar apskritai radikalizaciją, bet ir šiaip nelabai gali civilizuotai diskutuoti ar protestuoti. Čia toks ir paradoksas, kad save liberalais laikantys iš tikrųjų tokie nėra. Pažiūrėkite, kaip ramiai vakar vyko dešiniųjų protestas prieš valdžios politiką Londone, kur virš 100 tūkst. žmonių susirinko, ir palyginkite su tais protestais, kur kairieji siautėja su pelestinos vėliavomis ir viską daužo aplink.
Komentuoti:
-
Kairieji ne tik fiziškai linkę į pasikėsinimus labiau (ką ir to Kirk žmogžudystė parodė) ar apskritai radikalizaciją, bet ir šiaip nelabai gali civilizuotai diskutuoti ar protestuoti. Čia toks ir paradoksas, kad save liberalais laikantys iš tikrųjų tokie nėra. Pažiūrėkite, kaip ramiai vakar vyko dešiniųjų protestas prieš valdžios politiką Londone, kur virš 100 tūkst. žmonių susirinko, ir palyginkite su tais protestais, kur kairieji siautėja su pelestinos vėliavomis ir viską daužo aplink.Parašė dziugas99 Rodyti pranešimąNa o "leftistų" retorika retorika skatina pasikėsinimus nebent kokiuose nors ekstremistiniuose YouTube kanaluose arba discorduose.
- 4 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: