Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie Ukrainą ir ukrainiečius

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Gator
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Žmonės, gyvenantys Kryme, negauna Šengeno vizų. Tai turbūt atsakymas - taip.
    Gi kalba buvo apie ne Krymo gyventojus (kaip Kirkorov).

Komentuoti:

• digital
    replied
    Žmonės, gyvenantys Kryme, negauna Šengeno vizų. Tai turbūt atsakymas - taip.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė oranger Rodyti pranešimą

Jei palaiko Krymo ir dalies Donbaso okupaciją, tai natūralu, kad tokie veikėjai nėra laukiami ES.
    Ar tikrai ES išbanino milijonus žmonių už tai?

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Įdomu, kodėl tada Kirkorovą taip išskyrė.
    Nes jis Lietuvoje agitavo už Putiną, akivaizdu.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Pala, tai Lietuva banina žmknws ne už politikavimą prieš LT, ar ne koki sovietų šlovininą, bet vien už lankymasi Kryme?
    Jei palaiko Krymo ir dalies Donbaso okupaciją, tai natūralu, kad tokie veikėjai nėra laukiami ES.

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą

Po šito fakto su tavim diskutuoti yra neimanoma, bet atsakysiu paskutini kartą:

Популярная российская группа «Руки вверх» выступит в Крыму
    Артисты позиционируют оккупированный полуостров, как часть России
    ​​​​​

https://glavcom.ua/scotch/showbiz/po...mu-504330.html

Viso gero
    Tai kaip ir maniau - dauguma populiarių Rusijos žvaigždžių, manau, Kryme koncertavo. Įdomu, kodėl tada Kirkorovą taip išskyrė.

O kas jau čia pasidarė neįmanomo po šito fakto? Taigi ne apie TSRS jie dainuoja. Neturi tokių dainų kaip Gazmanovas "Sdelan v SSSR". O jeigu grupė nepolitizuota, tai nepolitizuota. Neutralias dainas apie tūsus ir meiles klausom į sveikatą.

Komentuoti:

• liutass
    replied

4 kartus jų koncerte buvau.
    Po šito fakto su tavim diskutuoti yra neimanoma, bet atsakysiu paskutini kartą:

Популярная российская группа «Руки вверх» выступит в Крыму
    Артисты позиционируют оккупированный полуостров, как часть России
    ​​​​​

https://glavcom.ua/scotch/showbiz/po...mu-504330.html

Viso gero

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Pala, tai Lietuva banina žmknws ne už politikavimą prieš LT, ar ne koki sovietų šlovininą, bet vien už lankymasi Kryme?

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied

Tai gal iki 2014 metų?
    2015 - 2019 metų laikotarpyje.

Komentuoti:

• oranger
    replied

Tai gal iki 2014 metų?

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Kurioje vietoje meluoju? Prašom surasti bent vieną politinę jų dainą ar politinį pasisakymą, demaskatuojant Tomizmo bjaurų melą.

Komentuoti:

• liutass
    replied

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied

tada ir tave reikia i "Mirotvorec" sarasa itraukti
    Dėl ko? Absoliučiai nepolitizuota grupė, dainos apie "devčionkas", meilę, šokius, "večerinkas". Per daugiau nei 20 jų gyvavimo metų negirdėjau nė vieno pasisakymo politinėmis temomis.

Komentuoti:

• liutass
    replied

tada ir tave reikia i "Mirotvorec" sarasa itraukti

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied

O šita grupė koncertuoja Lietuvoje? Kažkaip neprisimenu...

Komentuoti:

• oranger
    replied

Aš pavyzdžiui labai abejoju, ar kokie Ruki Vverch pas gerbėjus į Krymą nevažiuoja. Nors, jeigu primeta, kad jiems po to užsidarys visa Ukraina... Gal ir neapsimoka.
    O šita grupė koncertuoja Lietuvoje? Kažkaip neprisimenu...

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied

Pavyzdžiui? Kas koncertavo Kryme ar okupuotoje Donbaso dalyje, ir po to gastroliavo Lietuvoje? Tokių nėra.
    Aš pavyzdžiui labai abejoju, ar kokie Ruki Vverch pas gerbėjus į Krymą nevažiuoja. Nors, jeigu primeta, kad jiems po to užsidarys visa Ukraina... Gal ir neapsimoka.

Komentuoti:

• oranger
    replied

Man tik įdomu - negi kiti Rusijos atlikėjai, kurie reguliariai koncertuoja Lietuvoje, Kryme niekad nebuvo?
    Pavyzdžiui? Kas koncertavo Kryme ar okupuotoje Donbaso dalyje, ir po to gastroliavo Lietuvoje? Tokių nėra.

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

na tas tai tiesa, man Kirkorovas šiaip žmogus vertas insulto tai tikrai ne prieš, kad jo neleidžia.
    Na, čia jau skonio dalykas. Jeigu kažkoks atlikėjas dainuoja Š, mano ar tavo kuklia nuomone, tai čia nėra jokia teisiška priežastis jo neįleisti. Turi būti kažkas realiai pažeisto (ar valstybėje nepripažįstama ideologija kaip Gazmanovo atveju, ar teritorinis principas), o ne "Š jis dainuoja, neleisim".

Dar kitas dalykas, linkėti kažkam insultų nepatartina grynai dėl savęs. Bobutės sako, kad tokie palinkėjimai grįžta atgal Geriau linkėti, tarkim... Tapti geresniu atlikėju. Nors, pagal tai kiek jis uždirba, abejoju ar to labai reikia. Nes uždarbiai gali kristi. Tarp kitko, Graikijoje girdėjau Kirkirovo dainas vietinėse radijo stotyse tarpmiestiniame autobuse, ypač "Ciganizacija"
    Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.09.17, 07:57.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied

Tai Kirkorovui realiai uždraudė lankytis dėl to, kad lankėsi Kryme, kiek žinau. Nes jo dainose, ar yra ten kokia nors politika? Gazmanovas turėjo dainą "Sdelan v SSSR" kurioje paminėta Pribaltika, bet pas Kirkorovą tokios temos nevystomos. Eilinė muzikytė apie meilę.

Man tik įdomu - negi kiti Rusijos atlikėjai, kurie reguliariai koncertuoja Lietuvoje, Kryme niekad nebuvo?
    na tas tai tiesa, man Kirkorovas šiaip žmogus vertas insulto tai tikrai ne prieš, kad jo neleidžia.

Komentuoti:

Working...
X