Parašė digital
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Ukrainą ir ukrainiečius
Collapse
X
-
Žmonės, gyvenantys Kryme, negauna Šengeno vizų. Tai turbūt atsakymas - taip.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Jei palaiko Krymo ir dalies Donbaso okupaciją, tai natūralu, kad tokie veikėjai nėra laukiami ES.
Komentuoti:
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Įdomu, kodėl tada Kirkorovą taip išskyrė.
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPala, tai Lietuva banina žmknws ne už politikavimą prieš LT, ar ne koki sovietų šlovininą, bet vien už lankymasi Kryme?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Po šito fakto su tavim diskutuoti yra neimanoma, bet atsakysiu paskutini kartą:
Популярная российская группа «Руки вверх» выступит в Крыму
Артисты позиционируют оккупированный полуостров, как часть России
https://glavcom.ua/scotch/showbiz/po...mu-504330.html
Viso gero
O kas jau čia pasidarė neįmanomo po šito fakto? Taigi ne apie TSRS jie dainuoja. Neturi tokių dainų kaip Gazmanovas "Sdelan v SSSR". O jeigu grupė nepolitizuota, tai nepolitizuota. Neutralias dainas apie tūsus ir meiles klausom į sveikatą.
Komentuoti:
-
4 kartus jų koncerte buvau.
Популярная российская группа «Руки вверх» выступит в Крыму
Артисты позиционируют оккупированный полуостров, как часть России
https://glavcom.ua/scotch/showbiz/po...mu-504330.html
Viso gero
Komentuoti:
-
Pala, tai Lietuva banina žmknws ne už politikavimą prieš LT, ar ne koki sovietų šlovininą, bet vien už lankymasi Kryme?
Komentuoti:
-
-
-
Komentuoti:
-
tada ir tave reikia i "Mirotvorec" sarasa itraukti
Komentuoti:
-
4 kartus jų koncerte buvau.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
O šita grupė koncertuoja Lietuvoje? Kažkaip neprisimenu...
Komentuoti:
-
Aš pavyzdžiui labai abejoju, ar kokie Ruki Vverch pas gerbėjus į Krymą nevažiuoja. Nors, jeigu primeta, kad jiems po to užsidarys visa Ukraina... Gal ir neapsimoka.
Komentuoti:
-
Pavyzdžiui? Kas koncertavo Kryme ar okupuotoje Donbaso dalyje, ir po to gastroliavo Lietuvoje? Tokių nėra.
Komentuoti:
-
Man tik įdomu - negi kiti Rusijos atlikėjai, kurie reguliariai koncertuoja Lietuvoje, Kryme niekad nebuvo?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
na tas tai tiesa, man Kirkorovas šiaip žmogus vertas insulto tai tikrai ne prieš, kad jo neleidžia.
Dar kitas dalykas, linkėti kažkam insultų nepatartina grynai dėl savęs. Bobutės sako, kad tokie palinkėjimai grįžta atgalGeriau linkėti, tarkim... Tapti geresniu atlikėju. Nors, pagal tai kiek jis uždirba, abejoju ar to labai reikia. Nes uždarbiai gali kristi. Tarp kitko, Graikijoje girdėjau Kirkirovo dainas vietinėse radijo stotyse tarpmiestiniame autobuse, ypač "Ciganizacija"
Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.09.17, 07:57.
Komentuoti:
-
Tai Kirkorovui realiai uždraudė lankytis dėl to, kad lankėsi Kryme, kiek žinau. Nes jo dainose, ar yra ten kokia nors politika? Gazmanovas turėjo dainą "Sdelan v SSSR" kurioje paminėta Pribaltika, bet pas Kirkorovą tokios temos nevystomos. Eilinė muzikytė apie meilę.
Man tik įdomu - negi kiti Rusijos atlikėjai, kurie reguliariai koncertuoja Lietuvoje, Kryme niekad nebuvo?
Komentuoti:
Komentuoti: