Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Ukrainą ir ukrainiečius
Collapse
X
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ O ten yra kokios bedarbio pašalpos, ką jie veikia visi kai nėra darbo?
Ką jie dabar veikia, nežinau. Turbūt laukia, kad putleris atsiųs kurortininkų...
Komentuoti:
-
/\ O ten yra kokios bedarbio pašalpos, ką jie veikia visi kai nėra darbo?
Komentuoti:
-
Okupuotas Krymas, realijos.
Vietinės merginos dienoraštis. Ypač gerai pabaigoje apie šiukšles...
Komentuoti:
-
„Dešiniojo sektoriaus“ lyderis miniai paskelbė apie permainas
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/world....d?id=68541790
Pirma, „Dešinysis sektorius“ inicijuoja referendumą, kuriame bus pateikti keli klausimai. Pirmasis klausiamas – dėl nepasitikėjimo valdžia. Antrasis – reikalaujame, kad Rusijos prieš Ukrainą vykdomas karas buvo pripažintas karu, o ne „Antiteroristine operacija“. Trečia, pasisakome už visišką okupuotų teritorijų blokadą. Ketvirta, prašome tautos paramos, kad pagal veikiančius įstatymus būtų legalizuotas Ukrainos savanorių korpusas ir kiti savanorių daliniai‘, - pareiškė D. Jarošas.
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąHmm. Keista. Kodėl ukrainiečiai rašo rusiškai, o ne ukrianietiškai ar angliškai? Bent iš pagarbos savo šaliai galėtų nerašyti okupantų-išsigimėlių šūdkalbe.
Šiaip, pastebėjau, kad net jauni ir išsilavinę ukrianiečiai kažkodėl teikia preferencijas rusų kalbai. Kažkada (berods, pernai) dalyvavau kažkokiam mitinge prie Chuilostano ambasados Latvių g. "Už Ukrainos laisvę" (ar kažkas iš panašios serijos). Ten kalbėjo kažkokia, kaip suprantu, prominent aktyvistė iš Ukrainos ir ta proga sakė kalbą... rusiškai. Aš buvau visiškai apstulbęs ir geras 10 minučių negalėjau atsitokėti. Dafuq??? Mano draugas mane bandė raminti, kad nieko čia baisaus ir Ukrainoje tai norma.
Ukrainiečiams žymiai svarbiau ne kokią jie kalbą vartoja, bet kokios šalies piliečiu save laiko. Kalba nesugriaus šalies, bet va korupcija, parsidavėliškumas, patriotizmo stoka tikrai gali sugriauti.
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąHmm. Keista. Kodėl ukrainiečiai rašo rusiškai, o ne ukrianietiškai ar angliškai? Bent iš pagarbos savo šaliai galėtų nerašyti okupantų-išsigimėlių šūdkalbe.
Komentuoti:
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąLvovo rusas? Šiaip, pagal leksiką ir gan taisyklingą rusų kalbą sprendžiu.Paskutinis taisė Dadis; 2015.07.19, 16:18.
Komentuoti:
-
Šiaip, pastebėjau, kad net jauni ir išsilavinę ukrianiečiai kažkodėl teikia preferencijas rusų kalbai. Kažkada (berods, pernai) dalyvavau kažkokiam mitinge prie Chuilostano ambasados Latvių g. "Už Ukrainos laisvę" (ar kažkas iš panašios serijos). Ten kalbėjo kažkokia, kaip suprantu, prominent aktyvistė iš Ukrainos ir ta proga sakė kalbą... rusiškai. Aš buvau visiškai apstulbęs ir geras 10 minučių negalėjau atsitokėti. Dafuq??? Mano draugas mane bandė raminti, kad nieko čia baisaus ir Ukrainoje tai norma.
O be to, jei įvykis buvo prie RU ambasados, tai logiška.
Šiaip, yra nemaža dalis rusakalbių ukrainiečių. Iš to nereikia daryti kažkokių fatalinių išvadų
Komentuoti:
-
Bet siaip tai taip Ukrainieciai beveik visiskai buvo surusinti...o apie Baltarusija ir siaures rusijos tauteles ypac Komius nera ka ir sneket.
Komentuoti:
-
/\ arba kaip kauniečiai su vilniečiais, daugiabučio kaimynai su kaimynais, giminės su giminėmis, broliai su broliais, vyras su žmona, tėvas su vaiku.
Komentuoti:
-
Ziuret reikia i tai kaip airiai su anglais.. kalba viena kalba, bet iki siol draugai nesa.. kad ir ka ten jie bekalbetu
Komentuoti:
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąTen rusiškai.
Šiaip, pastebėjau, kad net jauni ir išsilavinę ukrianiečiai kažkodėl teikia preferencijas rusų kalbai. Kažkada (berods, pernai) dalyvavau kažkokiam mitinge prie Chuilostano ambasados Latvių g. "Už Ukrainos laisvę" (ar kažkas iš panašios serijos). Ten kalbėjo kažkokia, kaip suprantu, prominent aktyvistė iš Ukrainos ir ta proga sakė kalbą... rusiškai. Aš buvau visiškai apstulbęs ir geras 10 minučių negalėjau atsitokėti. Dafuq??? Mano draugas mane bandė raminti, kad nieko čia baisaus ir Ukrainoje tai norma.Paskutinis taisė John; 2015.07.17, 23:35.
Komentuoti:
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąČia jau iš kitų jo laiškų:
Komentuoti:
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPaskutinio sakinio originale nepastebėjau.Эти все псевдоконтракты отмывание денег и откаты нашим казнокрадам. Если так дело пойдет и дальше, то новая власть тоже доиграется.
....
Чиновники в Украине это типичная итальянская мафия, которую искоренить будет очень сложно...
....
Среди генералитета и высшего звена чиновников много казнокрадов и работающих на РФ, потому так идет война... Очень много просчетов и нелогичных решений, которые для меня очень не понятны... Этих котлов могло не быть, это все специально спланировано.
Это олигархическая война. Термин был сформулирован в 80-х годах. Особенностью войны является отсутствие побежденных и победителей, война нужна для сохранения политического строя власти: схемы те же, но новые люди. Народ не следит за властью, а переключился на войну... Власть не выполняет обещаний переформатироваться и измениться, а остается все по старому, но только новые люди начинают обогащаться. Ничего не изменилось...
....
http://andrei-bt.livejournal.com/ - во тут интересное за казнокрадство и показуху...
Ты прикинь, что у нас творится и представь себе, что в РФ намного хуже...
Komentuoti:
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąTen rusiškai.
Jei trumpai - DS kaip ir malačiai, nes kovoja fronte už teisingą reikalą ir stengiasi pakeisti esamą situaciją, bet jų finansavimas neskaidrus (galimai finansuoja Kolomoiskis), o Jarošo pajamų deklaracija kelia juoką - jis už 0.5 USD per dieną su visa šeima pragyvena.
Ir apskritai Ukrainoje korupcija ant kievieno kampo - surprise surprise.
Dėl DS finansavimo - niekam ne paslaptis, kad bent jau pradžioje jis buvo Kolomoiskio finansuojamas, o dabar matyt atsirado ir kitų rėmėjų. Be to, nemažai DS gauna ir iš įvairiausių savanorių, nuo Donbaso iki Kanados.
Šiaip, jei ne Kolomoiskio pinigai ir DS - dabar lugandonija būtų jau palei Dniepro upę. Būtent dėl to DS pozicijos visuomenėje tokios stiprios, nepaisant visokių skandalų ir nesusipratimų su atskirais DS nariais.
Jarošas iš tikro yra labai neturtingas, pakanka paieškoti medžiagos apie jo šeimą.Paskutinis taisė oranger; 2015.07.17, 17:05.
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąAr negalima bent santraukos lietuviškai? Ukrainietiškai tikrai ne visi moka.
Jei trumpai - DS kaip ir malačiai, nes kovoja fronte už teisingą reikalą ir stengiasi pakeisti esamą situaciją, bet jų finansavimas neskaidrus (galimai finansuoja Kolomoiskis), o Jarošo pajamų deklaracija kelia juoką - jis už 0.5 USD per dieną su visa šeima pragyvena.
Ir apskritai Ukrainoje korupcija ant kievieno kampo - surprise surprise.
Komentuoti:
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąSusirašinėju su vienu ukrainiečiu iš Lvovo - štai jo nuomonė apie "Dešinįjį sektorių" ir korupciją Ukrainoje:
Komentuoti:
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGeresnių neatsimenu...
Elena Kosheleva
Inna Bordyuh (stage name Zlata Ognevich)
Tatyana Donets
Komentuoti:
Komentuoti: