klausyk mano patarimu (pedigree irgi sutinka) . 
							
						
 ), o ir uždirba nedaug, tai dar ir perka parduotuvėse, nes yra priklausomos.
							
						
 Pats ketoninę dietą ir terapinį pasnikavimą naudoju jau antras mėnuo - 10kg, energijos daug, smegenys mąsto aiškiai, alkis dingo. 2 savaites išbandykite ir stebėkite kaip krenta spaudimas, cholesterolis, svoris ir gerėja savijauta.
 jei jums veikia, tai ir laikykitės. Daugumai jūsų metodai neveiks, todėl siūlau geresnes taktikas, bet jei veikia ir ta, tai why not.
							
						
). Kitaip tariant, žmonės realiai neskaito produktų sudėties ir visiškai nesidomi jų kilme ir galimu neigiamu poveikiu. Tiesiog vadovaujasi savo pačių susikurta fantazija. Tarsi pašnekėjimas apie poreikį valgyti "sveiką maistą" ir kokio daktaro Oz'o iš dubliuoto lietuviško televizoriaus pacitavimas suteiks daugiau sveikatos ir padarys visą jų valgomą maistą sveikesniu. Tai aš pradedu jaustis truputį keistai, nes nemėgstu daug pliurpti apie sveikumą ir nesidedu sveikuolio etalonu, nes toks nesu, bet realiai žinau tiksliai, ką valgau. Bent jau tiek, kiek galima žinoti iš užrašytos sudėties. O ten dažnai būna daug svarbios informacijos.
. Šiaip grietinės pasirinkimas nėra problema - pakanka rūšių ir su 5 g angliavandenių. Su jogurtais šiek tiek rimčiau - natūralaus yra vos keletas rūšių, vyrauja su vaisiais, uogom ir pan., į kuriuos dedama ir cukraus. Ir dar yra nevykusi pieno produktų liesėjimo tendencija, pvz., 15 proc. riebumo varškė yra retenybė. Gerai, kad sviestas laikosi prieš margariną, nors visokie stukai ir stengiasi. 82 proc. riebumas juk taip baisu. O lydytas sviestas išvis 100 proc. riebumo. Kaip galima tokį valgyti?! 
. Ir tą baisiai riebų sviestą, kuris yra brangesnis, paprastai perka turtingesni ir sveikesni, o liesą pigesnį margariną perka skurdesni ir ligotesni. Būtų įdomu sužinoti, ar Stukas margariną tik reklamuoja, ar ir pats valgo 
.
. 
. 
.
.

							
						
							
						
Comment