Parašė Petr
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LT-RU. Lietuvių - rusų santykiai
Collapse
X
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąČia tavo kvailos fantazijos nuo per didelio Rusijos - Izraelio oligarcho Nevzlino finansuojamų pseudoopozicinių "charterių" skaitymo.
Pakartosiu, gal dašils - https://charter97.org/ žymiai greičiau ir daugiau publikuoja įvairių nuorodų į įvairius užsienio šaltinius nei bet kuris LT portalas.
Komentuoti:
-
Parašė Petr Rodyti pranešimąTai, kuo serga Rusijos politika, yra ne nacizmas, tai yra imperializmas.
Nacizmų serga Baltijos šalys, bet ne ES.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNa čia kaip ir Antrojo pasaulinio karo metais apie vokiečius - galima tik užjausti, kad jiems teko "garbė" būti nacistinės valstybės piliečiais. rusija dabar lygiai tokia pati nacistinė valstybė, manau, čia net nereikia įrodinėti. Gerų (normalių, ne nacikų) rusų rusijoje yra, bet, deja, jų mažuma.
Nacizmų serga Baltijos šalys, bet ne ES. Ir būtent ES neduoda žalios spalvos nacių politikai. Bet, kaip sakau, turiu daug žmonių lietuvių draugų nepalaikančių karo, bet taip pat tuo pačiu metu nepalaikančių nacizmo.
Ignalinos pasisakymai turi būtent nacistinį pagrindą.
Komentuoti:
-
Parašė Petr Rodyti pranešimąGerbiamasis digital. Turėčiau tave, deja, nuvylti… išmokau lietuvių, bet esu RF pilietis ir niekada nebuvau LT piliečiu. Šiame forume jau esu daugiau nei 10 metų. Turiu labai daug gerų draugų lietuvių.
Tavo nuomonė man taip pat yra keista - reiškia tu skyri žmones pagal jų pasus
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Petr Rodyti pranešimą
išmokau lietuvių, bet esu RF pilietis ir niekada nebuvau LT piliečiu.
...
Apart Ignalinos yra ir kiti veikėjai, kurie irgi džiaugiasi nacistinėmis idėjomis.
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąFobija yra baimė, kaip kažkas teisingai pastebėjo, mes tų degradavusių valkatų nebijom, mes jų tiesiog nekenčiam ir dar pridėsiu jog tuo didžiuojamės.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPetr, aš suprantu, kad tu turbūt esi rusų tautybės, todėl jautriau reaguoji, tai tik vienas pastebėjimas - kai čia kažkas rašoma apie rusus, paprastai turima omeny ne visi žmonijos rusai, bet rusijos federacijos piliečiai. Panašiai, kaip Prancūzijoje visi vadinami prancūzais, net ir alžyriečiai ir pan. Bent jau aš, jei taip kažkur esu rašęs, tai turiu minty rusijos piliečius, bet ne Lietuvos rusus.
Tavo nuomonė man taip pat yra keista - reiškia tu skyri žmones pagal jų pasus, o ponas Ignalina pagal jų tautybę. Tokiam pasiskirstymui yra duodamas yra ganėtinai vienareikšmiškas apibrėžimas.
Apart Ignalinos yra ir kiti veikėjai, kurie irgi džiaugiasi nacistinėmis idėjomis.
Pagal jūsų kritėrijus turėčiau būti nušaudytas arba sudegintas.
Man tikrai kelia šypseną tai, kad ES šalyje Lietuvoje toks ilgėsis yra priimtinas.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąO tai kur perkelt?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąTik Romui ir joneliui visi rusai, gyvenantys kitose šalyse yra automatiškai "geri rusai".
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąTai, kad niekas ir nesidžiaugia.
Šaršalas kilo kai vienas chinaloveris pradėjo aiškinti, kad žvyras sudaužė lėktuvą, o po to atėjo kitas debilas ir išsitraukė vatnikų taip mėgstamą rusofobijos kortą.
Nes tavo šūdo rusofilinio iš tos temos neištrynė…
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNes ten atsakoma į tamstos lygiai tokius pačius užsipuolimus ne į temą.
kodėl replika apie moralinę katastrofos pusę perkeliama į lietuvių rusų santykius? kuo tai susiję su šia tema, nes taip patogiau pritempt? o visas atsiprašant šūdų malūnas paliekamas?va ten tai į temą
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPetr, aš suprantu, kad tu turbūt esi rusų tautybės, todėl jautriau reaguoji, tai tik vienas pastebėjimas - kai čia kažkas rašoma apie rusus, paprastai turima omeny ne visi žmonijos rusai, bet rusijos federacijos piliečiai. Panašiai, kaip Prancūzijoje visi vadinami prancūzais, net ir alžyriečiai ir pan. Bent jau aš, jei taip kažkur esu rašęs, tai turiu minty rusijos piliečius, bet ne Lietuvos rusus.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąPusė jo šiukšlių perkėlta į šią temą, tačiau dalis pranešimų, pvz., "ar uždegei žvakutę" ar "apie kaiules" liko anoje temoje.
Komentuoti:
-
Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimąKazachstano transporto ministerija pranešė, kad 37 keleiviai buvo iš Azerbaidžano, šeši iš Kazachstano, trys iš Kirgizijos ir 16 iš Rusijos.
Na nelabai čia yra kuo džiaugtis, ar tie tarkim 37 iš Ažerbaidžano piliečiai į SVO užsirašyti skrido? Ar užtenka vieno ruso lėktuve, kad forumo administratoriaus toleruojamas "šakalas" gali čia į visas puses džiaugsmo seilėm taškytis? O kiek tada lietuvių galėtume džiaugsmingai "paaukoti" lėktuve dėl vieno žūsiančio ruso?
Ribos turi būti viskam.
Neaišku, iš kur pas jį tokia neribota meilė veikėjui Ignalina .
Tą odiozinį veikėją, kuriuo kol kas nesusidomėjo prokurorai, Digital taip "apgynė":
Parašė digital Rodyti pranešimąRomai - rusšaudys yra tas, kuris šaudo rusus, o ne džiaugiasi negyvais rusais.
Pusė jo šiukšlių perkėlta į šią temą, tačiau dalis jo pranešimų, pvz., "ar uždegei žvakutę" ar "apie rusų kiaules" liko anoje temoje.
Komentuoti:
-
Parašė Petr Rodyti pranešimąVisų pirma ne tau rašiau, bet jei taip jau nori mano reakcijos, tai atsakysiu:
Man neįdomu, kokius tu jausmus rusams turi. Sukurk su savo draugeliais būrelį arba net temą šiame forume ir smirdėk kiek nori. Bendraminčių turėsi daug, tai tikrai viena top temų bus.
P.S. pats mažai kuo skyrėsi nuo tų, kurie į tą vadinamąją “SVO” eina, tai tau tie Putino lozungai tikrai paeitų jei ten gyventum.
Komentuoti:
-
Tai, kad niekas ir nesidžiaugia.
Šaršalas kilo kai vienas chinaloveris pradėjo aiškinti, kad žvyras sudaužė lėktuvą, o po to atėjo kitas debilas ir išsitraukė vatnikų taip mėgstamą rusofobijos kortą.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąNereikia kitus tepti tavo galimai garbinamų žudikų išmatomis. Einantys savo noru į "SVO" nelabai kuo skiriasi nuo SS būrių WWII.
Tavo žiniai reguliarioji kariuomenė turėjo ženkliai kitokius kario garbės supratimo papročius nei SS būriai, Beje aukštesnius nei chuilostano reguliarioji kariuomenė kaip parodė pastarosios elgesys Bučoje ir pan.
Kazachstano transporto ministerija pranešė, kad 37 keleiviai buvo iš Azerbaidžano, šeši iš Kazachstano, trys iš Kirgizijos ir 16 iš Rusijos.
Na nelabai čia yra kuo džiaugtis, ar tie tarkim 37 iš Ažerbaidžano piliečiai į SVO užsirašyti skrido? Ar užtenka vieno ruso lėktuve, kad forumo administratoriaus toleruojamas "šakalas" gali čia į visas puses džiaugsmo seilėm taškytis? O kiek tada lietuvių galėtume džiaugsmingai "paaukoti" lėktuve dėl vieno žūsiančio ruso?
Ribos turi būti viskam.
Na o dabar spėkim kiek laiko užtruks iki sulauksiu "galimai....."
- 3 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: