Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LT-RU. Lietuvių - rusų santykiai
Collapse
X
-
Okupacinė kariuomenė Lietuvą paliko prieš daugiau nei 30 metų. Ne apie jų teises kalbam, o pagrinde tų, kurie gimę Lietuvos teritorijoje ir neturi jokių kitų pilietybių.
- 1 patinka
-
Aš nesuprantu, kaip Lietuvos piliečius įmanoma vadinti okupantais. Okupacija baigėsi 1993-08-31.Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Niekur nėra teisių imigrantams, kad jų kalba bus pakabinamos lentelės. Tuo labiau okupantams jau po to kai jie buvo išpašalvoninti namo. Nebent kai visi užmiršta kaip/kada jie ten atsirado po n šimtų metų.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Niekur nėra teisių imigrantams, kad jų kalba bus pakabinamos lentelės. Tuo labiau okupantams jau po to kai jie buvo išpašalvoninti namo. Nebent kai visi užmiršta kaip/kada jie ten atsirado po n šimtų metų.Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Yra daug žmonių, kurie vienais ar kitais kampais man nepatinka, bet tai neturėtų sumažinti jų teisių.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Kiekviena šalis turi savo įstatymus.Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Bet panaudojus procentus panašius į kitur europoj, tada lenteles gautume ir gerokai daugiau vietų.
Komentuoti:
-
Bet panaudojus procentus panašius į kitur europoj, tada lenteles gautume ir gerokai daugiau vietų.Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Tai vienintelė vieta Lietuvoje, kur tokiam dalykui per daug neprieštaraučiau.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pagal tarptautinę teisę tokie okupantų palikuonys išvis galėjo būt išvežti namo po K11. Kacapiakalbės mokyklos jau buvo milžiniška nuolaida kurios nereikėjo daryt. Legitimizuot okupacinios padarinius dar ir įtvirtinant jų kalbą nėra joks tarptautinės teisės principas.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kiek pažįstu žmonių iš Visagino, tai visi kalba normaliai lietuviškai ir šiaip yra gan protingi išsilavinę žmonės, prieš valstybę ir demokratiją tikrai nenusiteikę. Demokratijai labiau grėsmė ultrapatriotai siūlantys nesilaikyti elementarių demokratijos ir tarptautinės teisės principų.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
kraštutiniai turi savo linija, ir nuo juos negali nueiti nes tokiu atveju grius visas jų pasaulis, pnš kaip religingos davatkos.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Vatnikai yra antivalstybininkai, jie iš esmės yra prieš lietuvių teises turėti nepriklausomą valstybę. Valstybė neturėrėtų ginti antivalstybininkų, demokratija neturėtų ginti žmonių nusiteikusių prieš demomratinę santvarką.
Komentuoti:
-
Kiek pažįstu žmonių iš Visagino, tai visi kalba normaliai lietuviškai ir šiaip yra gan protingi išsilavinę žmonės, prieš valstybę ir demokratiją tikrai nenusiteikę. Demokratijai labiau grėsmė ultrapatriotai siūlantys nesilaikyti elementarių demokratijos ir tarptautinės teisės principų.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Vatnikai yra antivalstybininkai, jie iš esmės yra prieš lietuvių teises turėti nepriklausomą valstybę. Valstybė neturėrėtų ginti antivalstybininkų, demokratija neturėtų ginti žmonių nusiteikusių prieš demomratinę santvarką.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Vatnikai yra antivalstybininkai, jie iš esmės yra prieš lietuvių teises turėti nepriklausomą valstybę. Valstybė neturėrėtų ginti antivalstybininkų, demokratija neturėtų ginti žmonių nusiteikusių prieš demomratinę santvarką.Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Yra daug žmonių, kurie vienais ar kitais kampais man nepatinka, bet tai neturėtų sumažinti jų teisių.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Tai vienintelė vieta Lietuvoje, kur tokiam dalykui per daug neprieštaraučiau.Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
Tai kabinam Висагинас?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Nesikuklinkim ir dėkim sniečkų, istorija turi būti atkurta.Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
Tai kabinam Висагинас?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Tai kabinam Висагинас?Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Yra daug žmonių, kurie vienais ar kitais kampais man nepatinka, bet tai neturėtų sumažinti jų teisių.Parašė Ignalina Rodyti pranešimąTotalinė dauguma Visagino gyventojų yra vata.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Totalinė dauguma Visagino gyventojų, įskaitant rusakalbius, yra tokie patys Lietuvos piliečiai kaip aš ar tamsta. Jų gimtoji kalba yra atskiras dalykas nuo Rusijos.Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Kaip sakė ekspertai:
Komentuoti:
-
Kaip sakė ekspertai:Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Konkrečiai dėl Visagino aš nematau problemos. Daugiau nėra Lietuvoje rusakalbės daugumos vietovių.
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąGal tu nebepjauk grybo, rusofile.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Konkrečiai dėl Visagino aš nematau problemos. Daugiau nėra Lietuvoje rusakalbės daugumos vietovių.Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Pagal vakarietiškas praktikas daugumos nereikia. Žiūrint kur, užtenka keliolikos ar panašiai procentų. Pas mus buvo įstatymo projektas, kad ir Vilniuj būtume rusiškas lenteles visur kabinę
Tik įdomimas tame, kad net ir su tais procentais, niekur Vakaruose turkiškis ar arabiškos lentelės nekabo. Tai matyt yra ir daugiau kriterijų kada jau galima į tokias pretenduot
Komentuoti:
-
Pagal vakarietiškas praktikas daugumos nereikia. Žiūrint kur, užtenka keliolikos ar panašiai procentų. Pas mus buvo įstatymo projektas, kad ir Vilniuj būtume rusiškas lenteles visur kabinęParašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Visagine etniniai rusai nebesudaro daugumos.
Tik įdomimas tame, kad net ir su tais procentais, niekur Vakaruose turkiškis ar arabiškos lentelės nekabo. Tai matyt yra ir daugiau kriterijų kada jau galima į tokias pretenduot
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Pridėk bulbašus ir lenkus, naudojančius tą pačią ruzų kalbą, ir gausi beveik 70%. Ar juos diskriminuosim ir neduosim lentelių dėl to, kad ne visi oficialūs ruzai?Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Visagine etniniai rusai nebesudaro daugumos.
Komentuoti:
Komentuoti: