Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie lytis ir lytines orientacijas
Collapse
X
-
- 1 patinka
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
LGBTQ nepasisako prieš vyrus moterų kalėjimuose lygiai taip pat kaip jūs nepasisakote jog reiktų dangų vadinti raudonu - niekas tokios nesąmonės nekelia, tai ir nėra pasisakančių už ar prieš. Va jeigu pradėtume kalbą apie translytes moteris, tada jau būtų apie ką kalbėti.
Komentuoti:
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąNe, nėra.
Ar dvilyčiams pakitęs lytinis potraukis, dėl kurio nebesigauna daugintis, yra sutrikimas ar ne? Kiek suprantu patologija yra kai sutrikusi organizmo funkcija trukdo gyventi pilnavertį gyvenimą. Pavyzdžiui kokie vaisingumo ir lytinės funkcijos sutrikimai - matyt patologija, o ne norma. Nors gamtoje nuolat pasitaiko.
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąNeužtenka duomenų - gali. Bet medicinoje, nežinau kelintą kartą tamstai sakau, NĖRA VISKAS JUODA ARBA BALTA, TODĖL INDIVIDUALIAI VERTINAMAS NAUDOS/ŽALOS SANTYKIS. Bet kartais diskusijos čia kaip su siena.
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Kur LGBTQ pasisakymai prieš vyrus moterų kalėjimuose ir sporte? Kažkaip nelabai matosi. Vietoj to matosi hamasnikų palaikymas.
Komentuoti:
-
Parašė ALV77 Rodyti pranešimąpagal visas jusu snekas atrodo jog labiausiai simpatizuojate nacionalsocializmui. Ar tik nebusite koks murziukas-komjaunuolis?
Komentuoti:
-
Abu yra norma. Ar patologija - tai priklauso nuo požiūrio. Kaip ir pirštų skaičius. 6 ar 7 pirštai ant rankos - patologija ar norma? Gamtoje pasitaiko.
Švedijoje pradėjo riboti hormonų blokatorių dalijimą, nes neužtenka duomenų, kad nekenkia. Aišku politiškai korektiškas konsensas šiais laikais gali būti ir kitoks.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Abu yra norma. Ar patologija - tai priklauso nuo požiūrio. Kaip ir pirštų skaičius. 6 ar 7 pirštai ant rankos - patologija ar norma? Gamtoje pasitaiko.
Švedijoje pradėjo riboti hormonų blokatorių dalijimą, nes neužtenka duomenų, kad nekenkia. Aišku politiškai korektiškas konsensas šiais laikais gali būti ir kitoks.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąTiktai vienas dalykas yra patologija, kitas yra norma.
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąTai nereikia būti ekspertu, kad suprasti, jog narkotikai kaip fentanilis ar ketaminad yra brudas. /s
Kažkaip mokslinis konsensusas sako kitaip - nauda atsveria žalą.
Komentuoti:
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą
Skirtingi dalykai. Būti dalimi nereiškia būti svarbia dalimi. Tiesiog LGBT atsirado Vakaruose – niekur kitur tokia forma atsirasti negalėjo.
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąTai nereikia būti ekspertu, kad suprasti, jog narkotikai kaip fentanilis ar ketaminad yra brudas. /s
Komentuoti:
-
Vėžys gamtoje irgi absoliučiai normalus dalykas.
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąTai kad nereikai būti ekspertu, kad suprasti jog paauglystės hormonų blokatoriai... blokuoja paauglystės vystymasį. T.y. žaloja paauglį.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Homoseksualumas gamtoje yra normalus dalykas. Neadekvatu tą lyginti su vėžiu.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Čia kaip sakyti, kad vėžys yra žmogaus dalis. Aišku techniškai vėžys atsiranda žmogaus kūne. Ir niekur kitur tokia forma atsirasti negali.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Aš nesakau, kad Raskevičius asmeniškai stumtų vyrų siuntimą į moterų kalėjimus jei partnerystė būtų priimta.
Orbano problema yra korupcija ir per ilgas užsisėdėjimas postuose be kadrų kaitos. Ir rėmimasis vengrų gyvenančių aplinkinėse valstybėse balsais išlaikant valdžią. Dviguba pilietybė ir korupcija man rodos artimesnės temos kitoms partijoms
Komentuoti:
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Net įdomu pasidarė - kokia ir kieno nuomonė šioje temoje būtų objektyvi?
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
taip aš nešališkas, bet aš nesakau, kad jei Sinica išrinktu tai automatiškai ji ir NS taptu Orbanu, o va pagal jūsų partnerystes sampratos loginė grandinė yra tokia. Nes jus TVM gerokai labiau nemėgstat nei aš Sinicos.
Orbano problema yra korupcija ir per ilgas užsisėdėjimas postuose be kadrų kaitos. Ir rėmimasis vengrų gyvenančių aplinkinėse valstybėse balsais išlaikant valdžią. Dviguba pilietybė ir korupcija man rodos artimesnės temos kitoms partijoms
Komentuoti:
-
Man rodos tamsta ir aš lygūs pagal nešališkumą.
Gražulį irgi į Seimą išrenka. Nuo to man jis netampa „ok“. Spręsti pagal balsų kiekį irgi pavojinga, nes po sekančių rinkimų gali tekt valgyt batą kas yra „ok“ ir kas ne „ok“.
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąmatant koks jus nešališkas, todėl ir sakau kad jūsų nuomone bevertė nes ji subjektyvi, čia jums Sinca (nulinės vertes klerkas kuris ir dar labai susireikšminęs kai yra 0, bei kartu su nestabilių senių sukuręs pseudo partiją) ok, o va klerkas kuris bent jau į seimą išrinko ir kuris gerokai daugiau balsų surenka už prieš tai paminėta savivaldos rinkimuose (kuris gręžtai išreikštą pagrindinė įdėją) y
Gražulį irgi į Seimą išrenka. Nuo to man jis netampa „ok“. Spręsti pagal balsų kiekį irgi pavojinga, nes po sekančių rinkimų gali tekt valgyt batą kas yra „ok“ ir kas ne „ok“.
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąmatant koks jus nešališkas, todėl ir sakau kad jūsų nuomone bevertė nes ji subjektyvi, čia jums Sinca (nulinės vertes klerkas kuris ir dar labai susireikšminęs kai yra 0, bei kartu su nestabilių senių sukuręs pseudo partiją) ok, o va klerkas kuris bent jau į seimą išrinko ir kuris gerokai daugiau balsų surenka už prieš tai paminėta savivaldos rinkimuose (kuris gręžtai išreikštą pagrindinė įdėją) y
Komentuoti:
-
Kodėl ne man šnekėti? Aš visiškai neneigiu, kad dešinėj yra krūva, sakykim, savotiškų veikėjų. Nuo užneštų ant posūkio (kaip aš) iki tokių kuriuos reiktų izoliuot nuo visuomenės.
Sinica sakyčiau arčiau Žilinsko. Daug jo pasisakymų nelabai patinka tolesnei dešinei. Raskevičiaus atitikmuo būtų Celofanas.
Dabartinis Šeimų maršas arčiau Gyvenimas per brangus chebros. LGBTQAŽ atitikmuo būtų visas spektras nuo - iki.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą
Skirtingi dalykai. Būti dalimi nereiškia būti svarbia dalimi. Tiesiog LGBT atsirado Vakaruose – niekur kitur tokia forma atsirasti negalėjo.
Komentuoti:
Komentuoti: