Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

LT-BY. Lietuvių - gudų santykiai. LDK palikimo dalybos

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė geriantis Rodyti pranešimą
    Kur tu išgyvensi? Nykstam kaip baltieji lokiai. Kaip minimum reikia skubios imigracinės ir asimiliacinės programos, o ateičiai ir kažkokios ekspancinės. Kas nejuda, tas supūna.
    Taip, o kai pasieksim tikrai labai būtinus 4 milijonus, tada kolonizuosim mėnulį.
    Snowflakes will attack U <3

    Comment


      Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

      Taip, o kai pasieksim tikrai labai būtinus 4 milijonus, tada kolonizuosim mėnulį.
      pirma Muska asimiliuokim, pradės kalbėt lietuviškas ir šokti kepurinę. plius kadangi vatnikas manau susidraugaus su Celofanu, gal net padės peržengt 5proc per rinkimus, o pats taps Kauno meru.

      Comment


        Dar vienas istorinis tvistas, zapad orkų pratybos vyksta būtent toje teritorijoje, kuri priklausė de jure Lietuvai. Ir visa pratybų esmė ją "atkovoti".

        Aviate, navigate, communicate

        Comment


          Ir būtent toje "Veišnorijoje" koncentruojasi baltarusijos Lenkų mažuma. Matyt, įžvelgia juose potencialius separus
          Snowflakes will attack U <3

          Comment


            Jeigu ilga geltona rodyklė rodo, kaip rusai eis iš Kaliningrado, tai pratybų tikroji esmė yra pasidaryti koridorių per Lietuvą.
            ПТН ПНХ
            «Русский военный корабль, иди нахуй!»

            Comment


              Atsakas licvinistams:
              Click image for larger version

Name:	1445516-804222-756x425.jpg
Views:	547
Size:	47,3 kB
ID:	2079054
              Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
              Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

              Comment


                Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                Atsakas licvinistams:
                Click image for larger version

Name:	1445516-804222-756x425.jpg
Views:	547
Size:	47,3 kB
ID:	2079054
                Fui, buvo galima ir gražiau

                Comment




                  Pirmas video gali būti Baltarusijos KGB/rusų inscenizacija.

                  Bet Kalinausko bataliono, kovojančio Ukrainoje, atstovai mus vadina "žemoitisais" ir tai ne inscenizacija.
                  Paskutinis taisė Kaimai; 2023.10.07, 13:46.

                  Comment


                    Kažkodėl žiūrėdamas tą video pirma mintis buvo, kad tai yra Kremliaus provokacija. Tokių provokacijų tikslas labai paprastas - supriešinti lietuvius su baltarusiais, nes supriešinus bus lengviau iki galo okupuoti pačią Baltarusiją. Labai ilgą laiką Kremlius lietuvius bandė priešinti ir su Lenkija. Dėl to visi tie hiperbolizuoti bandymai visus Lietuvoje esančius baltarusius prilyginti kažkokiems litvinistams, kurie nori užgrobti Vilnių - yra pagalba Kremliui siekti savo tikslų. Tam netgi atskiras terminas yra.

                    Comment


                      Imti kažkokius pavienius twitterio video ir pagal jais dalintis/piktintis/daryt išvadas yra tiesiog idiotiška. Juos gali kurti bet kas, vien jau provokacijoms geras dalykas. Čia kaip surast kur nors JAV ultra dešinės nacius, kurie dar dabar būna gobtuvus užsideda ir sakyt, kad va - JAV yra visiški fašistai. Nišinius dalykus traukt iš interneto gelmių beprasmiška.

                      Comment


                        Parašė Zygis Rodyti pranešimą
                        Imti kažkokius pavienius twitterio video ir pagal jais dalintis/piktintis/daryt išvadas yra tiesiog idiotiška. Juos gali kurti bet kas, vien jau provokacijoms geras dalykas. Čia kaip surast kur nors JAV ultra dešinės nacius, kurie dar dabar būna gobtuvus užsideda ir sakyt, kad va - JAV yra visiški fašistai. Nišinius dalykus traukt iš interneto gelmių beprasmiška.
                        Ramanauskas dar pasidalino Cipkalo perlu

                        https://fb.watch/nx9Vw4qEZM/
                        Paskutinis taisė Stadionas; 2023.10.07, 16:46.

                        Comment


                          Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                          yra Kremliaus provokacija
                          Ne apie video kalba eina. Parašiau kad panašu į inscenizaciją, ir originaliame Twitterio thread'e tai paminėta. Kalba eina apie Kalinausko pulko nežinomus atstovus, kurie mus vadina žemaičiais. Aš iš Algio Ramanausko įrašų susidariau nuomonę kad citata tikra, nes vienas lietuvis susijęs su tuo pulku bandė redaguoti jų atsakymą, ištrindamas žodį "žamoicii". Dėk paklodę Eidvi ir paaiškink koks aš naudingas idiotas.

                          p.s. Gal kai kuriems trūksta konteksto, kas vyksta:

                          Pradžioje atsirado įrašas su grasinimais. Tikėtina jog tai ruskių arba lukašenkininkų provokacija. Bet kažkas užklausė Kalinausko pulko atstovų pakomentuoti vaizdo įrašą. Ir jie pašiepdami atsakė kad "žemaičiai" neturi ką veikti ir pasimovė ant KGB kabliuko. Manau kas slypi už šio lietuvių apibūdinimo plačiau aiškinti nereikia.
                          Paskutinis taisė Kaimai; 2023.10.07, 18:05.

                          Comment


                            Kažkos baltarusis kažkur parašė komentarą, kur lietuvius pavadino žemaičiais (nors tame pačiame komentare toliau lietuviai yra vadinami lietuviais ir šiaip po to jis buvo pataisytas) - tai čia kažkokia tarptautinio skandalo verta informacija? Niekam nepaslaptis, kad tiek tarp baltarusių, tiek tarp lenkų yra visokių radikalų, lygiai taip pat, kaip ir tarp lietuvių pilna teigiančių, kad visi baltarusiai vatnikai, ar kad jie tie patys rusai, neturintis nieko bendro su LDK. Jeigu gainiosimės už kiekvieno internete parašyto komentaro ir bandysime tą komentarą išpūsti iki tarptautinio skandalo, tai dar kartą pasikartosiu - padėsime Kremliui siekti savo tikslų, o tikslai labai aiškūs iš to fake video, t.y. noras Lietuvoje išpūsti 'litvinizmo' problemą iki tokio lygio, kad lietuviai susipriešintų su progresyviu baltarusių jaunimu, kurie ieško savo identiteto ne Rusijoje, o LDK, yra stipriai orientuoti į vakarus ir stiprūs anti-Putinistai. Pilnai Baltarusijos okupacijai būtent jie yra didžiausia Kremliaus problema, Kremlius nori su jais susidoroti ir ieško naudingų idiotų Lietuvoje, kurie jiems tai padėtų padaryti. Man tas Kremliaus fake video, kur bandoma sukiršinti lietuvius ir baltarusius, atrodo žymiai svarbesnis, nei kad kažkas interneto komentaruose lietuvius pavadino žemaičiais. Bet tau kaip matau svarbesnis pastarasis įvykis.

                            Comment


                              Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                              Bet tau kaip matau svarbesnis pastarasis įvykis.
                              Bingo, genijau.

                              Ginkluota, karinės patirties prikaupusi, ideologizuota radikalų grupelė gali transformuotis į ūmią grėsmę Lietuvai vidutinėje-ilgoje perspektyvoje (žinoma jeigu užkariaus apatiškai mieguistų plačiųjų baltarusių masių simpatijas).

                              Tavo teiginiai kad mes kažkaip padedame Rusijai Baltarusijoje yra kliedesiai. Baltarusija yra okupuota. Ir niekas neturi jokių pretenzijų Kalinausko pulkui dėl to kad jie kariauja Ukrainoje.
                              Paskutinis taisė Kaimai; 2023.10.07, 19:00.

                              Comment



                                Baltarusiai Kalinausko pulke atiduoda savo gyvybes tame tarpe ir už mūsų interesus, kad sustabdyti blogio imperiją. Antras mūsų interesas, kad Kremliui nepavyktų okupuoti Baltarusijos ir kad Baltarusijoje būtų nuverstas Lukašenkos režimas, ir jei Kalinausko pulkas kažką ir puls, tai tikrai ne Lietuvą ir Vilnių, o Minską ir Lukašenkos režimą. Mūsų interesas yra kiek galima padėti tam pačiam Kalinausko pulkui, o ne mėginti sukelti kažkokį skandalą iš kažkokio internetinio komentaro, kuris neva įrodo, kad jie ginkluojasi tam, kad Vilnių užkariautų. Ir jei jiems padėsim, o ne mėginsim jų kovos už laisvę sumenkinti iki 'apsiginklavusių radikalų' - tai ir tiesa sudėtinguose istoriniuose klausimuose greičiau susigulės. Radikalizuosis jie tuo atveju, jeigu mes vietoj diskusijos ir normalių žmoniškų santykių su jais nueisim susipriešinimo ir jų jų radikalizavimo keliu (ko Kremlius ir siekia), kaip kad tu jų kovą už laisvę jau megini vadinti kažkokia 'ideologizuota radikalų grupe'.
                                Paskutinis taisė Eidvis; 2023.10.07, 19:08.

                                Comment


                                  Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                  diskusijos ir normalių žmoniškų santykių
                                  Mes jų čia dešimtimis tūkstančių priėmę. Jie čia vietoj to kad ugdyt savo tautinį tapatumą ir tradicijas tiesiog praplėtė ruskojazyčno miro teritorines ribas (t.y. sukūrė terpę ateityje veikti Rusijos imperininkams). Dabar gaunam backhanded įžeidimą iš jų kovinio būrio, t.y. esam jų istorinės valstybės uzurpatoriai. Kai jau susimovėm su visokio Olgom Karač ir Tsikhanovskajom, būtų laikas pradėti truputį atidžiau vertinti "sąjungininkus" ir "likimo brolius".
                                  Paskutinis taisė Kaimai; 2023.10.07, 19:22.

                                  Comment



                                    Tai, kad iš kažkokio vieno komentaro internete, tu Kalinausko pulką, kovojantį prieš blogio imperiją, jau priskiri radikalams, kurie rengiasi užgrobti Vilnių, o Vilniuje esančius baltarusius (kurių dauguma yra progresyvių vakarietiškų pažiūriu, nenorėjusių gyventi diktatūroje) vadini vatnikais, laukiančiais Putino 'rusky myr' - tai čia jau visiems viskas aišku ir čia net nėra apie ką diskutuoti.

                                    Comment


                                      nėra apie ką diskutuoti
                                      Yra. Ši forumo tema bus labai gaji ateityje.

                                      Comment


                                        Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                                        Baltarusiai Kalinausko pulke atiduoda savo gyvybes tame tarpe ir už mūsų interesus, kad sustabdyti blogio imperiją. Antras mūsų interesas, kad Kremliui nepavyktų okupuoti Baltarusijos ir kad Baltarusijoje būtų nuverstas Lukašenkos režimas, ir jei Kalinausko pulkas kažką ir puls, tai tikrai ne Lietuvą ir Vilnių, o Minską ir Lukašenkos režimą. Mūsų interesas yra kiek galima padėti tam pačiam Kalinausko pulkui, o ne mėginti sukelti kažkokį skandalą iš kažkokio internetinio komentaro, kuris neva įrodo, kad jie ginkluojasi tam, kad Vilnių užkariautų. Ir jei jiems padėsim, o ne mėginsim jų kovos už laisvę sumenkinti iki 'apsiginklavusių radikalų' - tai ir tiesa sudėtinguose istoriniuose klausimuose greičiau susigulės. Radikalizuosis jie tuo atveju, jeigu mes vietoj diskusijos ir normalių žmoniškų santykių su jais nueisim susipriešinimo ir jų jų radikalizavimo keliu (ko Kremlius ir siekia), kaip kad tu jų kovą už laisvę jau megini vadinti kažkokia 'ideologizuota radikalų grupe'.
                                        Kalinausko pulkas ir šiaip opozicinė Baltarusija mums yra kaip Sovietu sąjunga 2 pasaulinio karo metų Amerikai, kol yra bendras priešas tol gerai, jo nebeliks prasidės "šaltasis karas".

                                        Comment


                                          Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                          , Kremlius nori su jais susidoroti ir ieško naudingų idiotų Lietuvoje, kurie jiems tai padėtų padaryti. Man tas Kremliaus fake video, kur bandoma sukiršinti lietuvius ir baltarusius, atrodo žymiai svarbesnis, nei kad kažkas interneto komentaruose lietuvius pavadino žemaičiais. Bet tau kaip matau svarbesnis pastarasis įvykis.
                                          O kaip lietuviai galėtų padėti su jais susidoroti kremliui?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X