Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur
Collapse
X
-
Čia ta pati valgykla Mickevičiaus g. priešais izoliatorių, ar ta kavinukė, kur irgi Mickevičiaus g., bet toje kelio pusėje, kur KMU?
-
na va, diskutuojama buvo, kur centre už 10 litų pavalgyti, tai vat - vakar valgiau universitete kanivėje medikas, ir už 11 litų prisikirtau kaip turi būtsriuba + karbonadas + kisieliaus stiklinė ir aš ilgai sotus
Komentuoti:
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąYra. Na Kaune yra "Tetulės sriubinė" (2 taškai: senamiestyje šalia "Swedbank" ir ex-Katpedėlė priešais SEB centrinį banką). Rekomenduoju. Pigu, skanu, ir pašildyta ne mikrobangėje (kaip kokiame Čili), o viskas šviežia. Gasspaccio sriuba (skaniausias dalykas), skorpijonžuvė, varškės apkepas ir visa tai galima sutalpinti iki 12lt. Plius galima savo porcijų dydį reguliuoti.
O kitas studentiškas gėris Kaune tai medikų valgykla, riešais KMU. Kiek atsimenu su studento pažymėjimu dar 20 procentų nuolaidą pritaiko.Nuolaida, rodos 10 proc. studentams. Beje, ten labai skanūs keksai su razinomis
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąo kur man aleksote skaniai ir pigiai pavalgyti, gal kas patarsit?
Parašė rat Rodyti pranešimąPavadinimas tai nelabai vykęs. Turiu omeny pačios kavinės.Paskutinis taisė Ametistas; 2008.11.26, 15:32.
Komentuoti:
-
Lietuvoj Makdonaldas nėra labai pigus sakyčiau, bet va Švedijoj ar Suomijoj, tai tik ten valgyt ir įmanoma, jei savo kampo (gyvenamosios vietos) neturi.
Visokios kebabinės, picinės ir pan. laužia po 10 eurų vienam žmogui.
Komentuoti:
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo kodėl liutai nepatiko?
Komentuoti:
-
/\ nu man tik dabar tokia sociacija atėjo, kai pasakei apie užgesimą, ale kas tau ir galvoj...o kodėl liutai nepatiko?
Komentuoti:
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ nu išvis... nerandi prie ko prisikabint šiandien ar kaip?.. geras tas pavadinimas
Komentuoti:
-
Man labai nepatiko. Buvai tik vieną ir paskutinį kartą.
Komentuoti:
-
/\ nu išvis... nerandi prie ko prisikabint šiandien ar kaip?.. geras tas pavadinimas
Komentuoti:
-
Pavadinimas tai nelabai vykęs. Turiu omeny pačios kavinės.Paskutinis taisė rat; 2008.11.26, 14:14.
Komentuoti:
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąYra. Na Kaune yra "Tetulės sriubinė" ...
Komentuoti:
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąIr beveik nėra vietų, kur būtų galima ne prisikimšti skrandį, o SKANIAI pavalgyti už protu suvokiamą kainą. Yra daugybė valgyklų - šėryklų (visus "čiliakus" ir "pizas" irgi priskiriu šitai kategorijai), arba "stiklių" tipo restoranai su kosminėm kainom ir pretenzijom.
O kitas studentiškas gėris Kaune tai medikų valgykla, riešais KMU. Kiek atsimenu su studento pažymėjimu dar 20 procentų nuolaidą pritaiko.
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPritariu. Lietuvoje gana keista situacija kai fast foodas brangiau iseina nei normalus pietus. tarkim makdonalde ar kfc tai, kad bent kazka uzkast bent pakenciamai reikia bent 12-15LT, kai tuo tarpu normalius pietus galima uz 10LT suvalgyt.
Viduriuko beveik nėra.
Teisingai sakoma, kad tradicinis riebus maistas yra toks pats nesveikas kaip ir greitas maistas. Bet juk kiekviena diena, bent jau gyvenantys mieste nevalgo cepelinu, todel mcdonaldas turetu kelti daugiau rupesciu nei sventiniai seimyniniai pietus.Paskutinis taisė c2h5oh; 2008.11.25, 10:40.
Komentuoti:
-
Geriausia valgyti yra ryte lengvai, per pietus pavalgyti jau visai gerai, o vakare lengvo maisto. Nors pagalvojus taip neišeina maitintis, viskas susijauke, ir valgau netaip kaip reikėtų...
Komentuoti:
-
Na, aš manau ryte geriau kas nors stipresnio, nei košėo vakare, tai avižinė - pats tas
Hm, įtartinai man skamba tas porąkart per mėnesį. Sakyčiau, dažnoka - 24 kartai per metus. Bet gal tai ir nėra tiek daug, kad kenktų.
Komentuoti:
-
Jei pora kart per mėnesį pavalgysi McDonald'e tai nieko nenutiks, bet jei kasdien - tada gali kuom tai susirgti. O šiaip reikia valgyti kuo įvairesnį maistą ir kasdien daržovių ir vasių pavalgyti. Neprošalį ryte avižinė košė.
Komentuoti:
-
/\ nebūtinai vėžiu (nors rizika milžiniška), tačiau galima susivaryti kepenis, kasą, inkstus, tulžį, skrandį, kankintis turint baisų vidurių užkietėjimą ir dar visokiausių smagumynų...
Komentuoti:
-
Hm... Kažkada buvo straipsnis apie vieną iš McDonald'o vadovų, kuris visą savo gyvenimą valgė tą maistą ir susirgo vėžiu.
Komentuoti:
Komentuoti: