Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

"Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Ghetto1
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Vat tas man ir nepatinka, nes Hesburgeris yra pernelyg cheap ir per mažai cool.

Šiaip aš jiems linkiu užsilenkti, nes man Hesburgeris asocijuojasi su pigia kebabine, kur renkasi visokie treninguočiai ir varguoliai.

Tas užsilenkimas padidintu nedarba .Mcd lygint su hesu, tas pats kas maxima su lidl

Komentuoti:

• kasparas.v
    replied
    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    Aš tai irgi stengiuosi tik makdake valgyti, kažkaip geriau jaučiuosi solidžioj maitinimo įstaigoj lankydamasis. Į Hesą užsuku tik tada kai jau visai lomkės, o iki makdako toli važiuot.

Gal ir gerai, atsisijos aiškiai kur elitas valgo ir kur visi kiti.
    Pfff... Tai leisk Hesburgeriui subresti. As uz regioninius tinklus.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    As svecius iš provincijos vedu pietauti į MD. Būna abstulbinti.

Komentuoti:

• Tomas
    replied

Šiaip aš jiems linkiu užsilenkti, nes man Hesburgeris asocijuojasi su pigia kebabine, kur renkasi visokie treninguočiai ir varguoliai.
    Aš tai irgi stengiuosi tik makdake valgyti, kažkaip geriau jaučiuosi solidžioj maitinimo įstaigoj lankydamasis. Į Hesą užsuku tik tada kai jau visai lomkės, o iki makdako toli važiuot.

Lietuvoje dabar jau yra 50 Hesburgerių, per ateinančius du metus bus viso 70 Hesburgerių.
    Gal ir gerai, atsisijos aiškiai kur elitas valgo ir kur visi kiti.

Komentuoti:

• kasparas.v
    replied
    Parašė lukass Rodyti pranešimą
    Manau, greito maisto restoranams reikia naujos temos.
    Manau kas kavines, restoranai ir viesbuciai turetu virti vienoje sriuboje.

Komentuoti:

• lukass
    replied
    Manau, greito maisto restoranams reikia naujos temos.

Komentuoti:

• John
    replied
    Tai McD pas mus apskritai vos ne prestižine vieta valgyti laikomas. O John'o išsvajotą "fastfoodo ant kiekvieno kampo" nišą jau senai užėmė Hesburgeris.

Komentuoti:

• vilnews
    replied
    Lietuvoje dabar jau yra 50 Hesburgerių, per ateinančius du metus bus viso 70 Hesburgerių.

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Teisingai pastebėta, kad McD Lietuvoje reikia ieškoti. Tuo tarpu H vien Kaune ar Vilniuj yra daugiau nei McD per visą Lietuvą.
    Vilniuje berods yra 12 Hesburgerių.

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Teisingai pastebėta, kad McD Lietuvoje reikia ieškoti. Tuo tarpu H vien Kaune ar Vilniuj yra daugiau nei McD per visą Lietuvą.

Komentuoti:

• vilnews
    replied
    McD turi deal su Statoil, Hesburger - su Neste, tai ten ir ieškokite.

Komentuoti:

• index
    replied
    Tai McD pas mus apskritai vos ne prestižine vieta valgyti laikomas. O John'o išsvajotą "fastfoodo ant kiekvieno kampo" nišą jau senai užėmė Hesburgeris.
    Na, Vilniuje dabar ant bangos aukštesnės klasės "Gourmet" burgeriai. Bet tai ne fast foodas, aišku.

McD yra vidutinės klasės fast foodas. Hesburger - daugmaž kebabinės analogas, kur galima greitai, pigia, nors ir neypač gerai paėsti.
    Paskutinis taisė index; 2015.06.05, 10:20.

Komentuoti:

• Tomas
    replied

Komentuoti:

• Ramunasb
    replied
    Tesiant tema apie McD, kaip manot kodel nera ne vieno kelyje Vilnius - Klaipeda?
    Atrodo butu stipriai pelninga ir reikalinga, kodel niekam nesauna i galva..?

Suprantu, kad cia IKEA Nordika jau ne i tema

Parašė tadux Rodyti pranešimą
    Dar kolkas nesilankiau ikea, bet jei ten atsidarys mcd butinai vaziuosiu.

Komentuoti:

• tadux
    replied
    Dar kolkas nesilankiau ikea, bet jei ten atsidarys mcd butinai vaziuosiu.

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    Gal arčiau temos?
    Tai, kad į temą, gi McD atsidarys būtent šiame objekte. Nors ir dažnai nesilankau tokiose vietose. Asmeniškai man labiausiai patiko KFC, nors Lietuvoje jie vėliausiai atsidarė. Iš esmės "Nordikoje" nepamaišytų bet koks žinomesnis greito maisto restoranas. Aišku, tikrai ne "Hesburger", nes jie tik Šiaurės Europoje ir veikia.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Gal arčiau temos?

Komentuoti:

• dr-rox
    replied
    /\ MCD yra gerai dėl ženklo Plius ten matyt kaip ir Panoramos MCD bus ta automatinio užsisakymo sistema, kur ekrane sumaigai ko nori, sumoki kortele ir lauki savo numeriuko pasirodant ekrane pasiimt maistą, jokiu ten laukimų kasose ir eilių

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    O kaip kiti greito maisto brand'ai, pvz. BK? Nereikalingi?
    Žinoma, kad reikalingi. BK Vilniuje tikrai būtų lygis (ką, manau patvirtintų ir didžiausias tos srities autoritetas Užpakalis). Bet BK kažkodėl nesilaiko McD būdingos strategijos plėstis visur kur. Ir tai, aišku, yra labai gaila.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Ir dar Nouveau vilniečius/miestiečius, kurie atvažiavę iš gimtojo Pakruojo rajono į civilizaciją nori žūtbūtinai pademonstruoti savo naująjį "statusą" ir pareikšti, kad Akropolis ir McDonaldas yra šudas.

McD yra jėga ir tai yra pagrindinė priežastis, kodėl yra gerai, kad atsidarys dar vienas. Šiaip, reiktų vieno pačiam oro uoste.
    O kaip kiti greito maisto brand'ai, pvz. BK? Nereikalingi?

Komentuoti:

Working...
X