Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur
Collapse
X
-
- 3 patinka
-
O tai kokios turi būti picos, sausos? Padažas yra būtinai reikalingas. Ir sūrio kuo daugiau, kad net tystų!
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTaip ir galvojau - kauniečiai...
Komentuoti:
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąBet tas vegetariškas iš pastovaus meniu irgi neblogas
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Valgo picą su padažais kartais ir kitur, ale "dippina" į kokį tai ranch padažą. Bet jo, čia sakyčiau tokia pakankamai lietuviška picos variacija, atsiradusi turbūt su Čili picom. Panašiai kaip ir kebabas lavaše, paskendęs česnakiniame grietinės padaže yra tiesiog lietuviška donerio variacija. Kažkam skanu, kažkam ne, bet kai pripranti, tai jau pasidaro toks "comfort food", kurio būtent va tokio vietinio ir norisi. Ir gėdytis to tikrai nereikia. Va kaip pvz. Japonai per kalėdas kemša KFC arba kanadiečiai į Krafto Mac & Cheese prisideda kečupo.
Kaune taip pat prieš čili buvo milano picerija, pas paolo picerija. Ten irgi buvo su padažais. Tai ne čili buvo pqdažo pristatytojai.
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąPriklauso kas bėga. Jeigu majonezas, tai viskas gerai, nes net teoriškai majonezo niekada negali būti per daug. Niekur. Niekada. Be išimčių.
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai š tada. Man padažai labai daug skonio neprideda, bet užtat nepatogumų - labai daug. Nežinau, kas Lietuvoje su tais padažais, bet net perkant Doublepizza picą išsinešimui, visada paklausia, kokio padažo reikia, ir visada atsakau, kad jokio. Koks tikslas ant picos piltis kažkokį "česnakinį" ar "pikantišką" padažą??? Niekur kitur pasaulyje man rodos tokių nesąmonių su picom nemačiau.
Man įdomu kas buvo tie išpopuliarinę picas su padažais, kas tas "nulinus pacientas"
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąAš nekalbu apie padažus prie bulvių (pats imu), o apie padažą pačiame hamburgeryje - jei jį laikant bėga per pirštus - blogai.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Aš nekalbu apie padažus prie bulvių (pats imu), o apie padažą pačiame hamburgeryje - jei jį laikant bėga per pirštus - blogai.
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąHesburger per daug padažo, ne veltui Užkalnis juos kažkada išpeikė. Ar dar vis per daug dabar?
Kažkada prie bulvyčių paėmiau McDonalde kario padažą, ir teko nusivilti. Buvau pripratęs prie Hesburgerio gražaus, švelnaus, gundančio, gelsvo, majonezinio kario padažo, ir naiviai galvojau, kad jis visur toks. Paklaikau, kai pamačiau McDonaldo kario padažą - kažkokią rusvą košę. Vos suvalgiau tada, jau norėjau išmesti.
Kai prakandu Hesburgerio burgerį ir pamatau ten DAUG tikrų daržovių, mėsą kaip namie kepti kotletai, daug padažo ir sūrio - apima didelis malonumas. McDonalde... Patylėsiu.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąHesburger per daug padažo, ne veltui Užkalnis juos kažkada išpeikė. Ar dar vis per daug dabar?
Komentuoti:
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąHesburgeris turi vegetarišką (veganišką?) burgerį, kuris yra šiaip labai neblogas. McD tokio neturi, Burger Kingas turi ir net ne vieną, bet man ten kažkas su jais ne taip, neskanu ir tiek. Dar Hesburgeris kas mėnesį turi kažkokį ten savo "mėnesio" burgerį. Kažkada apsidžiaugiau, nes buvo su haloumi sūriu vietoj mėsos, žiauriai geras buvo, staiga pyst ir baigėsi. Sako čia mūsų "mėnesio" burgeris buvo, baigėsi mėnuo, dabar kitas, o to nebeturimTada ir sužinojau apie šitą nesamonę pas juos. Bet tas vegetariškas iš pastovaus meniu irgi neblogas
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Hesburgeris turi vegetarišką (veganišką?) burgerį, kuris yra šiaip labai neblogas. McD tokio neturi, Burger Kingas turi ir net ne vieną, bet man ten kažkas su jais ne taip, neskanu ir tiek. Dar Hesburgeris kas mėnesį turi kažkokį ten savo "mėnesio" burgerį. Kažkada apsidžiaugiau, nes buvo su haloumi sūriu vietoj mėsos, žiauriai geras buvo, staiga pyst ir baigėsi. Sako čia mūsų "mėnesio" burgeris buvo, baigėsi mėnuo, dabar kitas, o to nebeturimTada ir sužinojau apie šitą nesamonę pas juos. Bet tas vegetariškas iš pastovaus meniu irgi neblogas
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai š tada. Man padažai labai daug skonio neprideda, bet užtat nepatogumų - labai daug. Nežinau, kas Lietuvoje su tais padažais, bet net perkant Doublepizza picą išsinešimui, visada paklausia, kokio padažo reikia, ir visada atsakau, kad jokio. Koks tikslas ant picos piltis kažkokį "česnakinį" ar "pikantišką" padažą??? Niekur kitur pasaulyje man rodos tokių nesąmonių su picom nemačiau.
Komentuoti:
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąDaug, labai daug. Bet vieniems Hesburgeris todėl ir patinka, nes daug padažo. Ir kai kurie tie padažai visai skanūs, pvz. paprikų.
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąHesburger per daug padažo, ne veltui Užkalnis juos kažkada išpeikė. Ar dar vis per daug dabar?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė TrippleA Rodyti pranešimą
Tai, kad McD maistas beveik visur vienodas, iskyrus kai kurias salis kaip Indija, Arabu salys ir pan., kur del labai dominuojanciu tradiciju standartinis meniu neimanomas.
Komentuoti:
-
Parašė toleranceofculture Rodyti pranešimąČia abu atsakymai ne į temą. Bet kaina svarbi tik perkantiems pigiausius patiekalus. Man asmeniškai Hesburger irgi skaniau nei McD.
Komentuoti:
Komentuoti: