Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

"Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Gator
    replied
    Parašė dsanto Rodyti pranešimą
    Tikrą kebabą sudaro duona / lavašas, aviena / vištiena, salotos, pomidorai, agurkai, svogūnai, truputis pasirenkamo padažo. Lietuvoje parodija, o ne kebabas.
    Tai Lietuvoje tas pats ir dedama, tik kopūstai taupumo sumetimais viską gadina.

Komentuoti:

• pauliaK
    replied
    Paskutiniai 66-i pranešimai iš Nordikos temos perkelti čia, bus labiau į temą .

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Suolas Rodyti pranešimą
    Na niekaip nesuprantu, kaip McD popierius gali būti geriau už Hesbugerį. Šiaip už McD popierines bandeles prasčiau nieko nesu regėjęs.. Palaikymo matyt nesulauksiu, bet aš 100% už Hesburger. Ar bent už Kfc, ten burgeriai ir nepalyginamai geresni už McD.

O šiaip geriausi fast-foodiniai burgeriai yra Japonijoje (iš tų, kur valgiau). "Mėsainis" iš krevečių - jėga!
    Mėgsti majonezą?

Komentuoti:

• fredis
    replied
    Parašė Suolas Rodyti pranešimą
    Na niekaip nesuprantu, kaip McD popierius gali būti geriau už Hesbugerį. Šiaip už McD popierines bandeles prasčiau nieko nesu regėjęs.. Palaikymo matyt nesulauksiu, bet aš 100% už Hesburger. Ar bent už Kfc, ten burgeriai ir nepalyginamai geresni už McD.

O šiaip geriausi fast-foodiniai burgeriai yra Japonijoje (iš tų, kur valgiau). "Mėsainis" iš krevečių - jėga!
    Man jau skarndis nebeleidžia valgyti šio junk-food, bet kai valgydavau, tai McD visad buvo daug geriau. Ir kai jie visada pilni, nekaip Hesas. O vienas didelis Macas Palangoj būtų sėkmingas, kaip ir Macas Kryžkalnyje prie Orleno

Komentuoti:

• Suolas
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Vat tas man ir nepatinka, nes Hesburgeris yra pernelyg cheap ir per mažai cool.

Šiaip aš jiems linkiu užsilenkti, nes man Hesburgeris asocijuojasi su pigia kebabine, kur renkasi visokie treninguočiai ir varguoliai.

Komentuoti:

• [sp]
    replied
    Parašė domux678 Rodyti pranešimą
    Žemėlapis, kuriame pavaizduota kiek Mcdonaldų yra Europos šalyse 1 milijonui gyventojų, Lietuvos skaičius apgailėtinas, paskutinis ES
    Atvaizdas
    Man McDonaldai netrūkdo, ypač jie patogūs kelionėse, prie greitkelių, bet LT juos iš dalies atstoja didesni Statoilai.

Dėl žemėlapio, nesakyčiau kad čia kažkoks gėrio matas: Italijoje šis skaičius mažesnis negu Lenkijoje ir Italijoje jaučiuose puikiai, McD neieškau, užtenka vietinių kavinių/restoranų, išimtis, vėl gi - autostrada.

Būtų įdomu pamatyti kitokį žemėlapį: kiek kiekvienoje šalyje/mieste/konkrečiame restorane aptarnaujama vietinių ir kiek turistų, bet to nepaskaičiuosi nebent ateityje kai visi mokės tik kortelėmis galima bus gauti tokią statistiką.
    Paskutinis taisė [sp]; 2015.06.05, 22:58.

Komentuoti:

• dr-rox
    replied

Komentuoti:

• grustnyj
    replied
    Kebabų? Tos bulkos su kopūstais ir majonezu, ko niekas nedaro? Sorry, bet tai apgailėtina. Paragaukit kebabų Berlyne, tai žinosit kaip atrodo kebabas.
    OFFTOPIC:
    Turbūt nesate ragavę kebabų Vilniuje J. Basanavičiaus gatvėje. Negaliu pasakyti pavadinimo, nes moderatoriai pamanys, kad tai reklama.

Komentuoti:

• _rB_
    replied
    Iš pradžių buvo žaurus off topic'as apie burgerius, o dabar bus apie kebabus?

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Kebabų era Lietuvoje jau senokai baigėsi. Kažkaip priš ir per krizę tų kebabinių vos ne kelios vienoje būdavo (kioskuose ir t.t.). Dabar gi nieko nelikę, net tų kioskų...

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
    Tekdavo su turkais Lietuvoje pabendrauti ir vis nedaeidavo paklaust kaip jie vietinius kebabus vertina. Nu, bet daržovės, lavašas, kažkokia mėsa ir kažkoks padažas nėra jau taip blogai, kad ir kaip tai vadintumėm
    Tikrą kebabą sudaro duona / lavašas, aviena / vištiena, salotos, pomidorai, agurkai, svogūnai, truputis pasirenkamo padažo. Lietuvoje parodija, o ne kebabas.

P.S. Kebabas su kiauliena... turkui

Komentuoti:

• Egiuxz
    replied
    Suprantu, bet kai aš ragavęs tikrus kebabus Vokietijoje, tas mėšlas su majonezo upėmis ir kopūstais neturi teisės vadintis kebabais.
    Tekdavo su turkais Lietuvoje pabendrauti ir vis nedaeidavo paklaust kaip jie vietinius kebabus vertina. Nu, bet daržovės, lavašas, kažkokia mėsa ir kažkoks padažas nėra jau taip blogai, kad ir kaip tai vadintumėm

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Man tai burgeriai išvis neskanūs ir labiau kebabai patinka. Kaip tyčia pasižiūrėjau atmainas. Lietuvoje populiariausi Döner kebab, vokiško stiliaus. Ir šiap, kebabus tik tarp kitko paminėjau
    Suprantu, bet kai aš ragavęs tikrus kebabus Vokietijoje, tas mėšlas su majonezo upėmis ir kopūstais neturi teisės vadintis kebabais.

Komentuoti:

• Arunasx
    replied
    Parašė domux678 Rodyti pranešimą
    Žemėlapis, kuriame pavaizduota kiek Mcdonaldų yra Europos šalyse 1 milijonui gyventojų, Lietuvos skaičius apgailėtinas, paskutinis ES
    Atvaizdas
    Nematau kuo čia didžiuotis jei pirmauji pagal tai. Galima pagalvoti kad sveikas maistas.

Komentuoti:

• Egiuxz
    replied
    Kebabų? Tos bulkos su kopūstais ir majonezu, ko niekas nedaro? Sorry, bet tai apgailėtina.
    Man tai burgeriai išvis neskanūs ir labiau kebabai patinka. Kaip tyčia pasižiūrėjau atmainas. Lietuvoje populiariausi Döner kebab, vokiško stiliaus. Ir šiap, kebabus tik tarp kitko paminėjau

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Užtad pagal kebabines gal net ir Turkiją lenkiam
    Kebabų? Tos bulkos su kopūstais ir majonezu, ko niekas nedaro? Sorry, bet tai apgailėtina. Paragaukit kebabų Berlyne, tai žinosit kaip atrodo kebabas.

Komentuoti:

• Egiuxz
    replied
    Užtad pagal kebabines gal net ir Turkiją lenkiam

Komentuoti:

• TIME
    replied
    Labai gerai , kad plečiasi restoranų tinklas, gaila, kad tai praktiškai vyksta tik sostinėje.Net kitų didžiųjų miestų , Kauno ir Klaipėdos, centrinėse dalyse nėra Mcdonaldų...O kituose dideliuose miestuose (Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje) iš vis jų nėra...Manau pasisekimo sulauktų šis restoranas sulauktų ir Palangoje, prie greitkelio Vilnius-Klaipėda, kur žmonės nuolatos skuba ir neturi laiko ilgai valgyti restoranuose.Net Estijoje ar Lenkijoje tų restoranų nepalyginamai daugiau (apie Vakarų Europą net nekalbu, kur kiekvienam daugiau nei 25000 gyventojų turinčiam miestely ar vietose kur daug žmonių yra nors po vieną Mcdonaldą)...Žemėlapis, kuriame pavaizduota kiek Mcdonaldų yra Europos šalyse 1 milijonui gyventojų, Lietuvos skaičius apgailėtinas, paskutinis ES

Paskutinis taisė TIME; 2015.06.09, 13:12.

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Šios dienos diskusijos proga vakarienė buvo iš McDonald's

Tuo pačiu norėčiau pasidalinti vokiečių McDonald's reklaminiais klipais, kurie buvo transliuojami praeito amžiaus 10-ajame dešimtmetyje. Ši daina buvo naudojama tik Vokietijoje. Dainuoja... amerikiečių dainininkė Robin Beck. Nors ji nemoka vokiškai, ji beveik idealiai tarties požiūriu sudainavo McDonald's dainą. Mano mėgstamiausia visų laikų reklama dėl nuostabios dainos:

Buvo ir daugiau variantų su šia daina. Gražus klipas su tėvo laukiančiu vaiku:

Dar vienas variantas:

Intepretacija su klounu:

Originali Robin Beck daina Close To You:

Komentuoti:

• tadux
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Visiems žinoma tiesa: fast foodai gaminami iš chemijos, o "mėsa" sumalama su kaulais ir netgi vidurių turiniu (t.y. š**ais). Seniai įrodyta Rusijos mokslininkų.
    Tai jo sumala su viskuo. pavyzdziui vista sumala netik su viduriais bet ir su visom plunksnom ir snapu. Bet nevisi tamsuoliai runkuliai supranta kad taip geriau nei valgyti vistienos krutinele, islieka visos maistingos medziagos, ivairiasnis maistas. Krutinele kaip baltas batonas. o viskas sumalta tai kaip pilno grudo duona. visi supranta kas geriau.
    bvo darytas tyrimas mcd nugetsu dave top virtuvu sefams nesakydami kas tai yra, visi isgyre.
    Tik galetu but dar ir mcd su solidesne aplinka ir top aptarnavimu.

Komentuoti:

Working...
X