Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

"Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • dsanto
    replied
    Parašė taspac Rodyti pranešimą
    Butent, cia esme, kad organizmas gal nepriima kazko, o ne, kad ten pilna "nuodu" ir "chemijos". Bet lengviausia apkaltinti MD, be abejo
    Paaiškinsiu konkrečiai. Skaičiau straipsnį, kuriame buvo parašyta, kad greito maisto restoranai naudoja kažkokią cheminę medžiagą bandelių spalvai išgauti. Ta medžiaga turi pašalinių poveikių. Bet pasirodo, kiek matosi iš pateiktos sudėties, McDonald's jos nenaudoja.

    Komentuoti:


  • taspac
    replied
    Butent, cia esme, kad organizmas gal nepriima kazko, o ne, kad ten pilna "nuodu" ir "chemijos". Bet lengviausia apkaltinti MD, be abejo

    Komentuoti:


  • SPX
    replied
    /\ Tai, kad kiekvieno organizmas skirtingas. Ir šiaip bet koks sunkus maistas sunkiai virškinamas. Net ir natūraliausi naminiai kotletai su bulvėm...

    Čia visai tema jau į lankas...

    Komentuoti:


  • dsanto
    replied
    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    Rusvą atspalvį kepiniams suteikia elementari valgomoji soda (aka E-500).
    Sodos nėra

    http://www.mcdonalds.co.uk/content/d...VISED%20V2.pdf

    Komentuoti:


  • taspac
    replied
    Parašė dsanto Rodyti pranešimą
    Man nereikia nieko įrodinėti. Matau, kokia savijauta užvalgius didesnį kiekį šio maisto.
    O man suvalgius toki kieki viskas ok, tai kas dabar cia vyksta? Samokslas!!!
    Gal zvelkime i faktus, o ne i savo asmenines niekuom nepagristas nuomones ir isitikinimus.

    Komentuoti:


  • dsanto
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Visiems žinoma tiesa: fast foodai gaminami iš chemijos, o "mėsa" sumalama su kaulais ir netgi vidurių turiniu (t.y. š**ais). Seniai įrodyta Rusijos mokslininkų.
    Nepasakyčiau, kad mėsa sumalta su kaulais. Jaustųsi smulkūs gabalėliai.

    Komentuoti:


  • John
    replied
    Visiems žinoma tiesa: fast foodai gaminami iš chemijos, o "mėsa" sumalama su kaulais ir netgi vidurių turiniu (t.y. š**ais). Seniai įrodyta Rusijos mokslininkų.

    Komentuoti:


  • dsanto
    replied
    Parašė taspac Rodyti pranešimą
    Jei kas nors paziuretumete sudetis, kurios yra skelbiamos kiekvienam MD, pamatytumete, kad ten jokiu mistiniu chemikalu ar kitu legendiniu "naftos" ar nuodingu priedu nera (geras pavyzdys, Tomo pastebejimas del sodos, kuria jau kitas kolega isvadino "chemija"). Vienintelis ir didziausias minusas yra beprotiskas druskos kiekis, tas tikrai kenkia. Dar kiti laiko minusu, kad didzioji dalis produktu (bandeles, mesa, bulvytes etc.) buna uzsaldyti ir po to atsildomi pries gaminant. Tai yra didziausi minusai, kalbant apie maisto produktus. O del gerimu tai ta pati cola, kuria perkat parduotuveje. Bet visada ir MD galima pirkti vandeni ar arbata.
    Stai reportazas is mesos kombinato Rusijoje, kuris gamina mesos paplotelius MD: http://englishrussia.com/2010/09/22/...80%99s-beef/3/
    Ten svariau ir didesne kokybes kontrole nei daugelio musu namu virtuveje.
    Uzsienyje budamas visada renkuosi valgyt MD nei kokioj neaiskioj kavineje ar pan. Apsinuodijimo galimybe praktiskai nuline.

    Na bet manau atsiras ne vienas samokslininkas, kuris sventai bus isitikines, kad jie ten deda visokias chemijas ir nuodus, bet niekam nesako
    Man nereikia nieko įrodinėti. Matau, kokia savijauta užvalgius didesnį kiekį šio maisto.

    Komentuoti:


  • taspac
    replied
    Jei kas nors paziuretumete sudetis, kurios yra skelbiamos kiekvienam MD, pamatytumete, kad ten jokiu mistiniu chemikalu ar kitu legendiniu "naftos" ar nuodingu priedu nera (geras pavyzdys, Tomo pastebejimas del sodos, kuria jau kitas kolega isvadino "chemija"). Vienintelis ir didziausias minusas yra beprotiskas druskos kiekis, tas tikrai kenkia. Dar kiti laiko minusu, kad didzioji dalis produktu (bandeles, mesa, bulvytes etc.) buna uzsaldyti ir po to atsildomi pries gaminant. Tai yra didziausi minusai, kalbant apie maisto produktus. O del gerimu tai ta pati cola, kuria perkat parduotuveje. Bet visada ir MD galima pirkti vandeni ar arbata.
    Stai reportazas is mesos kombinato Rusijoje, kuris gamina mesos paplotelius MD: http://englishrussia.com/2010/09/22/...80%99s-beef/3/
    Ten svariau ir didesne kokybes kontrole nei daugelio musu namu virtuveje.
    Uzsienyje budamas visada renkuosi valgyt MD nei kokioj neaiskioj kavineje ar pan. Apsinuodijimo galimybe praktiskai nuline.

    Na bet manau atsiras ne vienas samokslininkas, kuris sventai bus isitikines, kad jie ten deda visokias chemijas ir nuodus, bet niekam nesako
    Paskutinis taisė taspac; 2015.06.05, 14:44.

    Komentuoti:


  • Tomas
    replied
    Rusvą atspalvį kepiniams suteikia elementari valgomoji soda (aka E-500).

    Komentuoti:


  • dsanto
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Nieko keisto suvalgius 3 porcijas ir gavus atitinkamą kiekį druskos, sočiai užtenka ir 1 mėsainio, nereikia persivalgyti.
    Kažkaip suvalgęs tris naminius kotletus taip nesijaučiu. Būtų juokinga, jei nebūtų liūdna viską suversti druskai. Sūriai užvalgius troškint pradeda, o ne širdis baladotis. Net bandelės McDonald's yra su priedais, kad būtų rudu paviršiumi. O ko ten dar pridėta, tai biesas žino.

    P.S. Suvalgau tris viengubus mėsainius, o ne kompleksus. Koks čia persivalgymas.

    Komentuoti:


  • Lettered
    replied
    Parašė dsanto Rodyti pranešimą
    Kažkada esu skaitęs, kad neva McDonald's savo tinklą derina prie gyventojų skaičiaus ir, neva, Kaune užtenka vieno restorano. Čia buvo dar iki antro restorano atidarymo. Nežinau, koks ten straipsnis buvo, bet jei tai tiesa, tai Hesburgeris laimėjo konkurencinėje kovoje. Nors pats, valgau McDonald's, o ne Hesburgeryje, nes man ten neskanu. Aišku, McDonald's valgau retai, nes maistas cheminis. Suvalgius kokius 3 cheesburgerius, širdis baladojasi kaip nežinia ko užvalgius.
    Nieko keisto suvalgius 3 porcijas ir gavus atitinkamą kiekį druskos, sočiai užtenka ir 1 mėsainio, nereikia persivalgyti.

    Komentuoti:


  • dsanto
    replied
    Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
    Čia iš džiugaus jaudulio ir pasitenkinimo pavalgius aukščiausios prabos restorane.
    Ach...

    Komentuoti:


  • MikasRidikas
    replied
    Parašė dsanto Rodyti pranešimą
    Suvalgius kokius 3 cheesburgerius, širdis baladojasi kaip nežinia ko užvalgius.
    Čia iš džiugaus jaudulio ir pasitenkinimo pavalgius aukščiausios prabos restorane.

    Komentuoti:


  • dsanto
    replied
    Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
    Pfff... Tai leisk Hesburgeriui uzaugti. As uz regioninius tinklus.
    Kažkada esu skaitęs, kad neva McDonald's savo tinklą derina prie gyventojų skaičiaus ir, neva, Kaune užtenka vieno restorano. Čia buvo dar iki antro restorano atidarymo. Nežinau, koks ten straipsnis buvo, bet jei tai tiesa, tai Hesburgeris laimėjo konkurencinėje kovoje. Nors pats, valgau McDonald's, o ne Hesburgeryje, nes man ten neskanu. Aišku, McDonald's valgau retai, nes maistas cheminis. Suvalgius kokius 3 cheesburgerius, širdis baladojasi kaip nežinia ko užvalgius.

    Komentuoti:


  • Ghetto1
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Vat tas man ir nepatinka, nes Hesburgeris yra pernelyg cheap ir per mažai cool.

    Šiaip aš jiems linkiu užsilenkti, nes man Hesburgeris asocijuojasi su pigia kebabine, kur renkasi visokie treninguočiai ir varguoliai.

    Tas užsilenkimas padidintu nedarba .Mcd lygint su hesu, tas pats kas maxima su lidl

    Komentuoti:


  • kasparas.v
    replied
    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    Aš tai irgi stengiuosi tik makdake valgyti, kažkaip geriau jaučiuosi solidžioj maitinimo įstaigoj lankydamasis. Į Hesą užsuku tik tada kai jau visai lomkės, o iki makdako toli važiuot.



    Gal ir gerai, atsisijos aiškiai kur elitas valgo ir kur visi kiti.
    Pfff... Tai leisk Hesburgeriui subresti. As uz regioninius tinklus.

    Komentuoti:


  • liutass
    replied
    As svecius iš provincijos vedu pietauti į MD. Būna abstulbinti.

    Komentuoti:


  • Tomas
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Vat tas man ir nepatinka, nes Hesburgeris yra pernelyg cheap ir per mažai cool.

    Šiaip aš jiems linkiu užsilenkti, nes man Hesburgeris asocijuojasi su pigia kebabine, kur renkasi visokie treninguočiai ir varguoliai.
    Aš tai irgi stengiuosi tik makdake valgyti, kažkaip geriau jaučiuosi solidžioj maitinimo įstaigoj lankydamasis. Į Hesą užsuku tik tada kai jau visai lomkės, o iki makdako toli važiuot.

    Lietuvoje dabar jau yra 50 Hesburgerių, per ateinančius du metus bus viso 70 Hesburgerių.
    Gal ir gerai, atsisijos aiškiai kur elitas valgo ir kur visi kiti.

    Komentuoti:


  • kasparas.v
    replied
    Parašė lukass Rodyti pranešimą
    Manau, greito maisto restoranams reikia naujos temos.
    Manau kas kavines, restoranai ir viesbuciai turetu virti vienoje sriuboje.

    Komentuoti:

Working...
X