Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurovizija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    „Eurovizija“ – gėjų fiesta?

    Du vyrai, susikabinę už rankų. Du vyrai, atvirai flirtuojantys spaudos centre. Vakarėliuose karaliaujantys transvestitai. Šie vaizdai nieko nešokiruoja „Eurovizijoje“. Gėjai ir transvestitai – neatsiejami nuo „Eurovizijos“ taip, kaip sviestas nuo sumuštinio...

    Prisėdus prie kompiuterio spaudos centre, nieko jau nestebina kito lankytojo anksčiau aplankyti puslapiai, tarp kurių – gėjų pažinčių portalai.

    Tarp žurnalistams dalijamos medžiagos – gėjų gidas po Helsinkį. Ant jo puikuojasi atviri anatominiai vaizdeliai. Anksčiau nieko panašaus „Eurovizijoje“ neteko matyti. O liberalūs suomiai išdrįso būti atviri.

    Kad „Eurovizija“ – gėjų šventė, girdėjo daugelis. Tačiau pirmąkart į „Eurovizijos“ vakarėlį patekęs žmogus gali patirti šoką. Kai kurie gėjai neslepia atvykstantys į „Euroviziją“ gerai praleisti laiką, susirasti naujų ir neįpareigojančių pažinčių. Ne mažiau svarbu, kad iš visos Europos.

    Kiti atvyksta dėl pačios idėjos. Daugelis gėjų „Eurovizijoje“ neįsivaizduoja savo gyvenimo be šio konkurso. Kiekvieną gegužę, kai vyksta „Eurovizija“, jie ima atostogas ir vyksta į metų kelionę. Jie mintinai moka praėjusių konkursų dainas, žino, kaip pasiskirstė šalių balsavimai, gali išvardinti Lietuvos nacionalinės atrankos dalyvius. Ir ne tik šių metų.

    Save jie vadina „Eurovizijos“ gerbėjais. Jiems net išduodama akreditacija, pažymėta raide „F“. Kai kurie prisistato kaip radijo didžėjai, laikraščių korespondentai ar interneto portalų redaktoriai. Tokiems pavyksta gauti žurnalistams skirtą akreditaciją su raide „P“. Organizatoriai nesuka galvos, kad neretai jų atstovaujama radijo stotis tiesiog neegzistuoja. Renginiui ir miestui pajamas neša kiekvienas svečias.

    „Eurovizijos“ gerbėjai paprastai linkę palaikyti tradicinį „formatą“. Pernai jie nekentė išsišokėlių „LT United“ ir monstrų „Lordi“. Kai Suomijos pabaisos laimėjo „Euroviziją“, jie rovėsi plaukus. Ar braukė ašarą, kad tai mirtis gražiausių dainų konkursui.

    „Eurovizijos“ senbuviai pastebi, kad dar prieš kokius penkerius metus „Eurovizijoje“ nebuvo tiek gėjų. Tačiau pastaraisiais metais – Kijeve, Atėnuose ir šiemet Helsinkyje – gėjų balsas stiprus kaip niekada. Vis daugiau „Eurovizijos“ aistruolių atvirai kalba apie savo netradicinę orientaciją.

    Ar „Eurovizija“ pakantesnė, negu senutė Europa?

    Iš Helsinkio
    Virginija Bunevičiūtė
    LRT atstovė ryšiams su visuomene
    www.klaipeda.daily.lt
    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

    Comment


      Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
      „Eurovizija“ – gėjų fiesta?
      Dar vienas pavyzdys, nepridedantis Eurovizijai populiarumo...

      Comment


        "Pernai jie nekentė išsišokėlių „LT United“ ir monstrų „Lordi“"

        Nu kaip čia dabar gėjams nepatiko "Lt United"?

        Comment


          Parašė pablonis Rodyti pranešimą
          O tau nešovė mintis, kad Albanė dainuoja albaniškai, o serbė serbiškai? be to, nieks ir nesakė, kad tai 100% plagijatas, su tokiu juk dalyvaut eurovizijoj galėtų nebent visiški idiotai...
          matai, aš rėmiausi komentarais youtube po tuo filmuku ten kai kurie buvo baisiai nepatenkinti ir sklaidėsi visokiais negražiais žodžiais

          o kas dėl gėjų fiestos, tai tas jau keli metai plika akimi matosi - salėje turbūt 3/4 visų žiūrovų sadaro vien vyrai, ypač pirmosiose eilėse bet jų nelaimei - ne jie per telikus žiūrėdami balsuoja
          Paskutinis taisė daktaras; 2007.05.15, 12:07.

          Comment


            che che... kai beveik visoje Vakarų Europoje gėjai sėdi senamiesčio baruose su iškeltomis vaivorykštės vėliavomis, bučiuojasi gatvėse, tuokiasi ar net augina vaikus, lietuviai vis dar jauciasi gėjų valdomi. sena sena pasaka...
            Eurovizija nepopuliari Vakaruose, bet ne dėl gėjų, o dėl to, kad vakariečiams nėra tokios aktualios geopolitinės problemos. Ar Vokietija balsuos už Prancuziją, ar ne, Prancūzijos reikšmė pasaulyje dėl to nesumažės - tai senųjų valstybių privilegija. Ant scenos visais įmanomais būdais dabar lipa Rytų Europos šalys, Eurovizija daugiau jų žaidimas. Ir tas žaidimas yra labai aiškus - tiek "pasirodyti" vienai prieš kitą, tiek bandyti įtikti/patikti Vakarams...
            Paskutinis taisė arun'; 2007.05.15, 12:59.

            Comment


              Na nžn. Euroviziją finansiškai remia vakarai, tai taip gaunasi, kad jie moka pinigėlius ir net nepapuola į 10 , o daugiausiai dėl to sužaidžia, ne dainos grožis, ypač tai juntama šiemet, o geri kaimynų santykiai bei emigrantų patriotiškumas... Ne nuostabu, jei visos vakarų šalys išstos. Kam mokėt už tai, kad iš tavęs paskui juoktūsi, badytų pirštais ir sakytų - jie nieko nesugeba, nes išsigimė... %)
              *******
              Miestai.net Fb

              Comment


                o be didžiųjų valstybių pinigų tai vargu, ar išsilaikys eurovizija... tada tai jau tikrai padarys visi išvadas ir teks keist tos kaimynovizijos taisykles labai rimtai

                Comment


                  Mano favoritai buvo Gruzija (nuostabus priedainis), Ukraina (Serdiučkos apranga, užvedanti daina), Bulgarija (super daina + nuostabaus grožio dainininkė) ir Švedija (užvedanti mano stiliaus daina).

                  Comment


                    Comment


                      Teko nusivilti eurovizija šiemet... Arba aš neturiu skonio, arba euroviziją laimi ne daina, o politika... Mano favoritai buvo:

                      1) Gruzija (fantastiška daina)
                      2) Bulgarija
                      3) Prancūzija

                      Comment


                        Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                        Mano favoritai buvo Gruzija (nuostabus priedainis), Ukraina (Serdiučkos apranga, užvedanti daina), Bulgarija (super daina + nuostabaus grožio dainininkė) ir Švedija (užvedanti mano stiliaus daina).
                        Neisgilnkim.

                        Comment


                          Viena akim žiūrėjau tai viskas būtų nieko, bet balsavimas tai... Nežinau ar ten tų balkanų skonis kardinaliai skiriasi nuo likusios Europos ar jiems tik už kaimynus pabalsuot rūpi.

                          Iš to ką mačiau man labiausiai patiko Kipras (http://www.youtube.com/watch?v=dF0KVnv2ZQ4), kuris nepateko į finalą ir Gruzija .

                          Puikiai pasirodė ir Lietuvos atstovai, lygiai taip pat puikiai ir savo balsus atidavėm. Tikrai nejaučiu jokios gėdos dėl užimtos vietos, greičiau priešingai. Nemanau, kad būtų buvusi kažkokia garbė būti tarp tų "lyderių". Per aukštas mūsų lygis jiem .

                          Įdomu ką nuspręs susitikusios didžiosios šalys, kaip nuramins balkanus

                          Comment


                            Parašė sanomiz Rodyti pranešimą
                            Neisgilnkim.
                            Kas yra?

                            Comment


                              Tai kad tas svedas pagrindinis dainininkas dainuot nemoka+plaukus nusidaze sesko uodegos spalvom.Daina tikrai neuzvedanti.
                              Del to serbijos plagijato yra nesamone.Manot ims serbija, vogs 10 metu senumo daina, perdarys zodzius, pakeis priedaini ir visa teksta.Nebijokit-sukure serbai savo daina, nebuvo reikalo jiems kazka vogt.
                              4fun pasirode tikrai neblogai, nors as buciau sciogolevaite siuntes i eurovizija, taciau 4funai padainavo tikrai grazia daina.
                              Aj va, bulgarai tai ,mano manymu, neturejo net is pusfinalio i finala patekt, daina kazkoks bugnu kratinys pasiskolintas is ruslanos.Tai va
                              Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

                              Comment


                                Jau užknist pradėjo visi. Kiek jūs galit lygint? Mėsa į Lordi, Bulgarai - į Ruslaną, Koldunas - į Bilaną. Tragedija kažkokia. Po 5 metų išvis nieko nebus galima į Eurovizija siųst, nes visos dainos jau bus "plagijatai".

                                Comment


                                  Reik atidaryti sezoną manau
                                  Kaip tikras lietuvis, nepraleidau progos akies kampu žvilgtelt į šių metų Eurovizijos atrankos turus. Ir kaip ir pernai, sakyčiau jie labiau humoristiniai nei muzikiniai Įstrigo tik Sasha Son pasirodymas...

                                  Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                                  Comment


                                    Sasha Son ir mane nustebino, nesupykčiau je jis važiuotų į Euroviziją

                                    Comment


                                      Oh sasha son buvo kazkas tokio... Kurio tikrai klausiausi... Labai minkstai susiklause... Iki siol ka teko euroviziniu dainu, jie buvo geriausi....

                                      http://miss.kiss.vaizdelis.lt


                                      Pasklausimui
                                      xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.

                                      Comment


                                        Nors nesu fanas ramių dainų, bet ši užbūrė Sekmės Dimai finale
                                        Mano nuotraukos @Fotki.com

                                        Auto Show Millennium 2007
                                        Retromobile 2007
                                        "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                        Kauno Marių Regioninis Parkas

                                        Comment


                                          Šių metų atranka, švelniai tariant, baisi.Jau antrus metus žiuriu Lietuvos atrankas į Euroviziją.Ir nieko gero nemačiau.Nuo pat pradžios Lietuvos dalyvavimo Eurovizijoje iki LT United nieko nepasiekeme.Matyt, po 2006 metų sėkmės dar tiek pat teks laukti.Šių metų atrankoje labiausiai įsiminė (blogąja prasme) belgai (Cisco Kid, atrodo), kurie matyt nesuprato, kur atėję, jų pasirodymas vertas visų pseudodainininkų(Minedo,Antano ir t.t.).O šį šeštadienį buvo dar blogiau.Visi, išskyrus vieną (Sasha Son), dainuoti nemokėjo, arba jų dainos buvo pasišlykštėtinos.Tad, tikimybė laimėti šiemet turime kaip niekad mažą.Nors, iš kitos pusės, juk Eurovizija yra viso labo politinis žaidimas ir pramoga Europos gėjams.Tad, ar Lietuvai verta dalyvauti ?Praėjusių metų Eurovizija parodė, kad tikrai geros dainos (Gruzija, Bulgarija, Latvija ir Lietuva)nėra vertinamos.Vertinamas ''šou'', išsišokimas (Verka Serdiučka), Turkija (turinti po nedidelią Turkiją kiekvienoje Vakarų Europos šalyje), visokiausi homoseksualai ir Balkanų tautos (geros kaimynės).Nors galbūt ir verta Lietuvai dalyvauti.Tik nereikia taikyti į ''Eurovizinį standartą''.Manau, kaip maža šalis, turime rinktis atstovus iš tikrai gerų ir patyrusių dainininkų, o ne iš supainiujusių duris į ''Kelią į žvaigždes''.Ar tos grupės, ''dainininkai'' tikrai gali, ar bent jau nori atstovauti Lietuvai ?Ne.Jie tik nori nors mažos bet šlovės, būti pastebėtiems.Tai kam jie eina į atranką ?Iš šios atrankos man patiko tik du pasirodymai(tikuosi, kitą šeštadienį kažką geresnio dar pamatysime), Sasha Son ir Vilma Vroblevaitė.
                                          Paskutinis taisė Memelenderis; 2008.01.20, 12:43.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X