Kiek supratau, tas video yra darytas Čekijoje.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tai tipo čia tas pats erelis prisiplojo?
blogiausia, kad tie važiuotojai neturi jokios patirties tik naujas galingas mašinytes ir daug pasipūtimo...
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą/\ Oi jau labai senas video čia. Pritrenkė, kai pirmąkart pamačiau...
Aš jų nepateisinu, bet kažkaip atrodo pačiam norėtųsi irgi pralėkti taip .
Comment
-
Ką gi, geros naujienos SAAB fanams
DETROIT - General Motors and Spyker Cars NV today confirmed that they have reached a binding agreement on the purchase of Saab Automobile AB.
Comment
-
Lietuvoje smagu gyventi, kai tokie orai, o dar smagiau, kad mašina grybą pjauna. Šian apturėjau malonumą 15 min. brūžinti, ją pakol ji užsikūrė. Pasirodo pripustė į variklį nors ir nedaug, bet turbūt ten kur reikia
Bet tuo malonumai nesibaigė, šildant ją, langas užgrybavo. Aš jį darinėju, nes neišlipu iš mašinos jo neatsidaręs. O todėl kad iš vidaus rankenėlės trosas nutrūkęs, vėlgi per tuos šalčius Va tokia šian man smagi diena prasidėjo Ai dar jei paklausit, kodėl pas mane, toks keistas oro filtras, atsakysiu, o todėl, kad atsibodo, keisti ir klijuoti originalius Hondos filtrus, nes jie dažnai išsitaškydavo į daug dalių nuo dujų įrangos Kažkada dar kapote duobutę padarė. Šis neišsitaško ir negadina prekinės išvaizdos
You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąO del saudymo nebandei ieskot slieku? Tevas anksciau vazinejo su lygiai tokiu pat ir LPG, tai problemu nebuvo.. Pradek nuo zvakiu..You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąGal ką parekomenduosite?
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąIšmesk nafik tas dujas ir ant galinio lango didelėm raidėm užsirašyk "FUCK FUEL ECONOMY"
Nėra ką lyginti nuvažiuojamo šimto kilometro su dujomis su benzu... Bet vis dyzelis mane gundo, kuris rytų 5-6 litrus ir nesproginėtų, kaip bezdalai...You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąŽvakes ir laidus naujus pasikeičiau, tai kokį mėnesį viskas ok buvo, bet dbr vėl šaudo. Reikia, kad pareguliuotu kas nors gerai jas. Gal ką parekomenduosite?
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimą
Aš tai per šalčius sužinojau savo auto užsikurimo riba: apie -25 C Žemiau, nekas. Akumą reiktų pakeisti...
Comment
-
Parašė dariuks Rodyti pranešimąjei rimtai ruostis tokiam salciui - tai ir tepala reiktu pakeist. nepritaikytas tokiai zemai temperaturai gali tiek sutirstet, kad varikli sunkiai beprasuka ir nauji akumuliatoriai. prie minus 18 mano mazda 323 1,7D is antro karto uzsivede. prie -24 varikli vos ne vos prasuko. akumuliatorius pirktas 2009 lapkriti. nebekankinau, palikau masinike, kelione atidejau siltesniam laikui.
Nors iš tiesų, tokia t, čia daugumai mašinų išbandymas, netgi naujoms.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąTepalus neseniai keičiau į naujus. O prijungus krokodilus, užsivedė
Nors iš tiesų, tokia t, čia daugumai mašinų išbandymas, netgi naujoms.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąMūsų "Tigra" irgi per šiuos šalčius pirmą kartą nuo mašinos įsigijimo (daugiau kaip 2 metai) neužsikūrė. Bet užteko tik krokodilus pajungt ir labai greitai, be jokių problemų užsivedė. Bet atsirado kita bėda - nežinau ar šalčio neatlaikė ar šiaip senatvė, nulūžo plastmasinis vamzdelis, išeinantis iš langų plovimo skysčio bakelio, ant kurio maunasi žarnelė. Tai va, reiks kažką sugalvot, nes labai greit apsineša langai tokiu oru..
Beje, prie -28C ir nemažai langų ploviklių užšąla
Comment
Comment