Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Bet kaaaaaaaip Žemremyga Remžemyga užgūdino, užkodosino, nueldyšainino, nupypsino visus jo nekentėjus - jie daro iš jo memus, įteikinėja prizą MULKIS, visaip tyčiojasi iš jo, o jis sugeba nepriimti įžeidimų asmeniškai ir priima užsienio šalies pareigūno vizitą, kur greta jo - kostiumuoti Vadovybės apsaugos departamento vyrukai, kurie iš po savo skverno gali išsitraukti pistoletą ir nukokošinti ne tik tuos, kurie kėsinsis į vengrų ministro gyvybę, bet galimai gins ir antisemitą Žemygį, jei koks žolytės apsirūkęs durnius pabandytų jam pliaukštelti: https://www.facebook.com/reel/805302588800776 Jis priiminėja užsienio svečius nepaisant ant jo pilamų pamazgų, tačiau tie ilgaplaukiai rastamanai kultiūūūūrininkai, kur buvo šioje temoje įdėtas kažkoks persekiotojas, tokios galimybės neturi. Kaip ten bebūtų, jis yra išrinktas tautos atstovas, kalvotose Kelmės-Šilalės žemėse, o tie hipsteriai toliau nuodija savo plaučius rūkydami suktines ir tikisi, kad parašius to politiko pavardę iš mažosios raidės, jis perskaitęs tai užrašytą save susigės, išraudonuos ir nulips nuo politinės scenos. Jaučiuosi panašiai, kaip gyvendamas Oršos g. skandindavau į unitazą po draudžiančiu ženklu besiprakuojančius vairuotojus, tai kaimynai visaip bandė mane kompromituoti, kad aš nesveikas, kad mane sučiups ir išveš į Vasaros gatvę, tačiau nepaisant visko aš išlikau iki paskutinės gyvenimo ten dienos griežtai žiūrėdamas į kiekvieną neleistino parkavimo atvejį, tačiau buvau paslaugus tiems gatvės svečiams ir kaimynams, kurie manimi (pa)tikėjo ir matė manyje ne baudėją, o pagalbininką, kuris atiduodavo savo gatvei visą laisvalaikį.

Comment

Bet tikrai kaip gerai, kad nebereikia man į tą mokyklą. Negali būti visiškai laisvas savo veiksmuose, nes administracija turi tėvų kontaktus, jei kas nors ne taip - iškart jiems skambina, tada sužino namiškiai, tada net nemiela eiti namo, kai žinai kas per pragaras už ką tavęs laukia. Daugiau - niekada! Dabar esame visiškai laisvi suaugę žmonės ir visas likimas yra mūsų rankose, viską sprendžiame patys. Jokie tėvai informuoti nebebus. Kaip traumuoja ta mokykla, negaliu, su ta kontrole, kuomet esi po tėvų šlove. Gal tai netgi baisiai nei Tecia Siliuk, kuri pagauna be bilieto ir bando tave užremti, pakol išpeš iš tavęs 15 litų ir įteiks kvitą. Atsimenu, kaip Nausėda Ėda sveikina mus su žmona su 2024 metais, tai jis sakė, kad kokie tai bus metai, priklausys tik nuo mūsų pačių. Tai tuomet aš dar planavau tam savo objektui įmesti dovaną į balkoną, tai galvojau va, jei nuspręsiu tai padaryti ir sąmoningai paliksiu savo kontaktą toje dėžutėje, tai šiame žemėlapyje https://maps.ird.lt/map/ atsiras +1 BK 148-1 straipsnis. T.y. nuo mūsų veiksmų priklauso kas kiek kokių taisyklių pažeisime. Ar ne teisus buvo nausėdija? Aš jam palikau tą dėžutę šalia automobilio durelių, bet daugiau po langais nebesėdėjau, tai ir į policiją jis daugiau nesikreipė.

Comment

Va kokias reklamas man meta užėjus į forumą. Norėjau pasidomėti, o jeigu mano krovinį gabens rūkantis vairuotojas, tai čia irgi skaitosi krovinio gabenimas? Pasirūpinimas juo? Aišku, kad perveš, ir faktas, kad tu patikėjai krovinuką žalingų įpročių turinčiam žmogui, paties pervežimo fakto nepanaikina. Tik tiek, kad tokią didžiulę mašiną valdo ir pagrindinėmis šalies automagistralėmis siuva žmonės, kurių plaučiuose - viskas juoda, skylės nuo nuodomojo tabako poveikio.
        Attached Files

Comment

Working...
        X