Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė liutass Rodyti pranešimą
    idomu


    Sveiki, aš suprantu, kad esate susidomėjęs kuo nors, ar yra konkretus klausimas ar tema, kuriai norėtumėte gauti atsakymą? Aš esu pasiruošęs padėti ir atsakyti į jūsų klausimus.






    Comment


      O kas galite pakomentuoti, kokia yra teniso žaidimo esmė? Mušti kamuoliuką taip, kad varžovas negalėtų jo atmušti atgal? Kodėl tuomet jis jį dažniau atmuša negu neatmuša? Kodėl negali to kamuoliuko kreipti taip, kad atmušimas būtų beveik, arba visai neįmanomas, pvz. mušti į dangų, į šoną arba per tinklelio apačią?

      Žiauriausiai tai atrodo tie cerberiai, kur sėdi per aikštės vidurį iš šonų ties tinkleliu - galima pagalvoti, kad jei bandysi peršokti per tą tinklelį į varžovo pusę, tai gausi šūvį į šoninę kūno dalį nuo jų abiejų.

      Comment


        Gali būti, kad jie gina tuos vaikus, stovinčius už jų. Kad į juos kamuoliukas nepataikytu, stengiasi atmušti kuo toliau. Bet galėtų tie vaikai iš ten pasitrauktiir baigtųsi žaidimas. Bet juokingiausia dalis viso to yra ta kad būna žiūrovų, viską stebinčių rimtais veidais, lyg stebėtų baisios svarbos įvykį.

        Comment


          Parašė liutass Rodyti pranešimą
          Gali būti, kad jie gina tuos vaikus, stovinčius už jų. Kad į juos kamuoliukas nepataikytu, stengiasi atmušti kuo toliau. Bet galėtų tie vaikai iš ten pasitrauktiir baigtųsi žaidimas. Bet juokingiausia dalis viso to yra ta kad būna žiūrovų, viską stebinčių rimtais veidais, lyg stebėtų baisios svarbos įvykį.
          Bet jūsų nesuprantu - kaip pasakojote, esate niekur nedirbantis tingus perdžiūvęs katinas, išlaikomas artimųjų. Tačiau iš kur pas jus prabangus BMW? Jo savininkas kas - gal pats liutass? Beje, kada netekote moderatoriaus teisių ir dėl ko?

          Comment


            As turiu viso tris auto. Du dyzeliai, vienas benzinas. Uztenka pinigų tiek, kiek yra. Niekur nekeliauju, nieko neperku, pinigu nesvaistau, po restoranus nevaikstau, pramogų nebereikia, taip ir susitaupo. Uz komunalius gaunu kompensacija iš valdžios. Žodžiu, nesiskundziu.
            Nu koks as moderatorius, pats pagalvok

            Comment


              Bet tai kažkaip vis tiek užsitarnavote, kad buvote juo paskirtas?
              Neseniai supratau, kokia įmonė, koks darbdavys yra pats geriausias - ogi toks, kur moka tau algą, nors tu pas jį visai nedirbi, gal net nėra tavęs matęs gyvai, bet tiesiog reguliariai perveda tau algą.

              Comment


                Paskyrė, nes tada buvau jaunas ir kvailas, dejau daug foto su Kaunu.

                Del darbdavio tu teisus

                Comment


                  O kas ir kaip atėmė teises?
                  Nežinote kas ir kada išrado tokius logistikoje įprastus dalykus, kaip paletė ar šakinis autokrautuvas? Turbūt savo namuose nerastumėte ne vieno daikto, kuris transportuojant nebuvo pritvirtintas ant paletės. Bet keista kaip jos nelūžta, juk pagamintos iš medžio yra, o kai kurie kroviniai išties sunkūs.

                  Comment


                    Ateme labai paprastai, nuėmė varnele nuo accounto, nes aš vatnikas ir dar

                    Comment


                      Parašė liutass Rodyti pranešimą
                      Ateme labai paprastai, nuėmė varnele nuo accounto, nes aš vatnikas ir dar
                      + bendrauji su Kristupu - banų karaliumi.

                      Comment


                        Nematau už ką banint jį

                        Comment


                          Parašė liutass Rodyti pranešimą
                          Nematau už ką banint jį
                          Kiti užtat mato

                          Comment


                            Tai kad labai norisi išpersti lauk kažką iš forumo, užtenka prisikabinti prie bet kokios smulkmenėlės - tarkime parašyta "ne į temą". Nors rašyti vien tik į temą kai kur būna tiesiog neįmanoma, natūraliai atsiranda viena kita žinutė ne itin susijusi su tema. Kad pvz. man nesuprantami visokie, kur Ukrainą užpuolusios šalies pavadinimą rašo mažąja raide, tačiau geriausios jos kaimyninės blatosios sąjungininkės vardą - kažkodėl vis dar didžiąją? Tad noriu padėkoti kiekvienam, kuris verčia aikčioti mane iš nuostabos, kuomet pamatau ne tik visiems įprastą "rusija", tačiau ir baltarusija. Reikėjo dar 2021 m. iškart po lėktuvo nutupdymo porą NATO raketų į Minską arba spec. operaciją agrofiurerio suėmimui. Nesuprantu žmonių, kurie BY laiko mažesne blogybe, bei tų transporto kompanijų, kurios vis dar vykdo keleivinius reisus autobusais į šią šalį, nebijo, kad jų autobusą irgi nutupdys.

                            Comment


                              Man dar tais 2012-aisiais gavus planšetinį buvo įdomu, žiūrint tą Derricko Sharpo tritaškį, išplėšusį pratęsimą prieš tautiečius žalgiriečius, mane taip jaukiai mistifikavo tas dalykas, kad kadangi kaip žinome, hebrajų kalba rašoma iš dešinės į kairę, tai man buvo įdomu ar laikrodyje virš krepšio skaičiai irgi ėjo iš dešinės į kairę ar normaliai? Nes tų metų "Nokia" (dab. Menora Mivtachim") arenoje esančių LEDlempučių kokybė dar nepasižymėjo ryškumu, tad skaičių ir paskutinės minutės perdžiančių dešimtųjų sekundės dalių neįsižiūrėjo, bet faktas matomas aiškus ir vienas tas, kad ištiksėjus visam laikui, kai laikrodyje dega vien nuliai, šalia užsižiebė ta žvaigždutė (ar taškelis, ar kaip ten jį pavadinti), na kuris iš esmės reiškia, kad laikas pasibaigė. O lentos kraštai raudonai dar neparaudonuodavo tais metais. Kažin dėl ko taip? Ar kad skambanti sirena ir raudonai šviečiantys lentos apvadai labiau įskaudintų pralaimėjusią komandą (pralaimėję dažniausiai lieka svečiai)?

                              Comment


                                Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
                                Kiti užtat mato
                                Nes tu esi vatnikas, o tavo tevas buvo etaqtinis KGBistas (tą patį galima pasakyti ir apie forumietė @digital).

                                Comment


                                  O aš besimokydamas mokyklje, ypač tose jau vyresnėse klasėse kažkaip atkreipiau dėmesį, jog vaikinai su merginomis sveikinasi kiek kitokiu būdų, nei su vaikinais - ne paspaudžiant ranką, bet taip kažkaip biški iš šono pusiau apsikabinant. Gal kas numanote, iš kokio filmo jie čia taip išmoko ar iš kur po mokyklas paplito toks keistas pasisveikinimo būdas? O gal čia labai natūralus skaitosi? Bet man asmeniškai tai nepriimtina, aš moteriai visada tik spausčiau ranką. O su vyrais tai irgi, o apsikabinti nebent jei laba patraukliai atrodo, prisiminkime tuos video su "socialistiniais bučiniais".

                                  Comment


                                    Man atrodokad tau mokykla paliko tokį įspūdį, kad iki šiol negali pamiršti.

                                    Comment


                                      Tai taip. Beveik kiekvieną savaitę po kelis kartus ją sapnuoju, kad aš arba kątik pradėjęs 12, arba dar tik 11 klasėje ir su pavydu žiūriu į 12-okus, kuriems jau viskas.
                                      P.S. Ir dar 2011 m. rugpjūtis - vėlyvas lapkritis mane itin verčia drebėti ir šiurpti.

                                      Comment


                                        Tai jau ir būsi užstrigęs šiame rate iki gyvenimo galo

                                        Comment


                                          Atsimenu ta klasiokė Dominyka, ji 5-7 ir dalinai 8 klasėse vienais dešimtukais varė. Tai aš kažkodėl buvau susigalvojęs tokią teoriją, kad jos tėvai, jai dar einant į darželį, į namus supirko visų klasių nuo 1 iki pat 12 vadovėlius ir ją visko išmokino, t.y. dar prieš žengdama į 1 klasę, ji jau mokėjo ir 12 klasės kursą, žodžiu buvo paruošta, kad mokėtų viską. Ar taip buvo realybėje - nežinau. Bet visai būtų smagu paimti iš jos interviu, tik kažin, ar ji sutiks atskleisti. Kai jau minėjau temoje "Forumiečių kūryba", iš gan geros, sąlyginai ramios mergaitės ji virto tokia užupianska. T.y. kiek bohemiškos išvaizdos, bohemišką gyvenimo būdą propaguojančia moterimi.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X