Parašė dsanto
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Ne, ne tas. NeriebusParašė senasnamas Rodyti pranešimąKaip tik jam akcija. Kaina visai kukli
https://www.lidl.lt/lt/Pasiulymai-35.htm?articleId=795
Parduotuvėje jo nesu matęs. Gal ir nebuvo.
Aš pirkau 10% riebumo be priedų "graikišką", yra ir toks.
Comment
-
Šilainių Lidl taip pat yra sumažinti vežimėliai. Nesu 100 proc. užtikrintas, bet pažįstama dirbanti minėjo, kad kalbama ir apie krepšius.Parašė vilnews Rodyti pranešimąAr dar kur nors atsirado tie sumažinti vežimėliai ? Kol kas niekur nemačiau. Tai gal ir krepšiai atsiras ? Kažkas net nuotrauką buvo įdėjęs, kaip atrodo Lenkijoj.
Comment
-
Geras pakaitalas 300% riebumo grietinei.Parašė Mi Co Rodyti pranešimąNe, ne tas. Neriebus
Aš pirkau 10% riebumo be priedų "graikišką", yra ir toks.
Comment
-
Tai kad nelabai - nei konsistencijos, nei grietinines rugsteles.Parašė John Rodyti pranešimąGeras pakaitalas 300% riebumo grietinei.
Comment
-
Nuo riebalų svoris taip neauga smarkiai, kaip nuo angliavandenių. Nuo riebaus maisto greitai pasisotini, o tokią colą gali maukti visą dieną non stop.Parašė John Rodyti pranešimąGeras pakaitalas 300% riebumo grietinei.
Comment
-
Nu kad mano patirtis visai kitokia. Aišku kalbu apie 10+% jogurtą.Parašė Emigraves Rodyti pranešimąTai kad nelabai - nei konsistencijos, nei grietinines rugsteles.
Comment
-
Darbuotoja rašo:
Tinka ir į šiaip linksma bei liūdna temasSiandien dirbau LIDL salej, kadangi kasos ne visos atidarytos buvo is ryto. Esu pasibaisejusi... 8:00 kai tik atsidare parduotuves durys, zmones kaip isbadeje zverys puole prie akcijines kiaulienos.. Visi buvom soke. Moterys musesi, spardesi, tampe viena kita uz plauku; keletas zmoniu buvo tiesiog pritreksti prie mesos saldiklio... Saldiklis istustejo per 30 sekundziu (neperdedu). Nesem mesa is sandelio dezemis, nespeji iseit pro sandelio duris, iskart griebia, kraunasi po 10-20 pakeliu i vezimeli... Subraize visas rankas, numinde kojas. Gyvuliai, ne zmones. KAM? Lyg tos mesos nebebus daugiau niekad, dabar del tu keliasdesimt centu visi kaip pamise... Per 7 minutes neliko akcijines kiaulienos, viskas buvo isgraibstyta. Tragedija. Esu pasibaisejusi sita masine psichoze, fu. Visiskas kulturos deficitas.
Comment
-
Vilniuje.Parašė John Rodyti pranešimąČia Kaune taip?
Nors skirtumas turbūt tik tau, nes esi įsikalęs, kad skirtingi žmonės Lietuvoje gyvena
Comment
-
Ne siaip linksma, o siaip graudu. Kokiu inovaciju, darbo nasumo, elementaraus "socialinio rastingumo" tiketis tokioj visuomenj?Parašė Gator Rodyti pranešimąDarbuotoja rašo:
Tinka ir į šiaip linksma bei liūdna temas
Comment
-
Naujanuose?Parašė Gator Rodyti pranešimąVilniuje.
Nors skirtumas turbūt tik tau, nes esi įsikalęs, kad skirtingi žmonės Lietuvoje gyvena
♚ instagram.com/street.skins.intl ♚
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDarbuotoja rašo:
Tinka ir į šiaip linksma bei liūdna temas
kai aš buvau (08:30) jau tuštyn ejo šaldytuvas. Kažkokei du diedai vos nesusikalė dėl tos kiaulės. O paskuj visi klausinėjo darbuotojo, ar dar bus. Tas atsakė, kad nespėja krauti, o pencinykės verkiančiu balsu pradėjo laidyti priekaištus, kad reikia labiau pasiruošti
Comment
-
Tai mušasi iš esmės sovietinio palikimo žmonės?Parašė k0fis Rodyti pranešimą
kai aš buvau (08:30) jau tuštyn ejo šaldytuvas. Kažkokei du diedai vos nesusikalė dėl tos kiaulės. O paskuj visi klausinėjo darbuotojo, ar dar bus. Tas atsakė, kad nespėja krauti, o pencinykės verkiančiu balsu pradėjo laidyti priekaištus, kad reikia labiau pasiruošti 
Comment
-
Iš esmės tai taip, arba šiaip tokie, net nežinau kaip pavadinti, nes nenoriu įžeisti. DP ar TT balsuotojai. Ten šiaip vien nueti pokalbių paklausyti vertaParašė dsanto Rodyti pranešimąTai mušasi iš esmės sovietinio palikimo žmonės?
Stovint eilėi tokių cirkų priklausai. Vienas toks raudonu veidu visom pencinykem aiškino, kad Anglijoj niekas į LIDL neina, o čia va pastovei eilėse reikia stovėti, jis žino, nes pats kai ten dirbo, nei karto nebuvo
Comment
-
Šiaip liūdna buvo paminėta mano pranešime. Tik nereikia perdėti su rūpintojėlio ir Lietuvos keikimo bei savęs plakimo kompleksu, gal tau parodyt kas vyksta vienoje iš inovacijų lyderių JAV per išpardavimus?Parašė Emigraves Rodyti pranešimąNe siaip linksma, o siaip graudu. Kokiu inovaciju, darbo nasumo, elementaraus "socialinio rastingumo" tiketis tokioj visuomenj?
Comment
Comment