Lidl globalus tinklas, užtektų 1% pelno maržos, kad generuoti didžiulius pelnus. Machimai pasibaigė gyvenimas, pasvajos apie būvusį pelną.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje
Collapse
X
-
O Lidl pelno maržos paprastai nėra didesnės už tradicinių supermarketų?Parašė andyour Rodyti pranešimąLidl globalus tinklas, užtektų 1% pelno maržos, kad generuoti didžiulius pelnus. Machimai pasibaigė gyvenimas, pasvajos apie būvusį pelną.
Comment
-
Kaip suprantu, jiems greičiausiai kilo problemų su darbuotojais, nes pastaruoju metu reklamos nebe apie gerą kokybę ar mažas kainas, o apie tai koks šaunus mūsų kolektyvas, kaip čia gera dirbti, siųskit savo CV.Parašė Silber418 Rodyti pranešimąValio! Pagaliau Maxxxima žvilgsnis sufokusavo ne tik piniginę, bet ir rankas.
Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parduotuviu efektyvumas dazniausiai skaiciuojamas apyvarta per 1m2 prekybos ploto. Zvelgiant i tokias nuotraukas atrodo kad Lidlo apyvarta/1m2 kelis kartus didesneParašė dsanto Rodyti pranešimą
Comment
-
/\ Tuskulėnų plente machima kažkiek atsigavo. Machimai ne tik, kad sumažės pelnas dėl kritusių apyvartų, bet dar ir pradės smaugti kaštai pustuščių parduotuvių. Ar neteks išgirsti apie nuostolingą veiklą tiek machimos, tiek rimi. IKI mačiau gan drastiškai daro nuolaidas.Paskutinis taisė andyour; 2016.06.29, 18:48.
Comment
-
Lietuvos maisto prekiu prekybos tinklas iki siol tik pletesi. Prieis ta stadija kada reikes optimizuotis.Parašė John Rodyti pranešimąO tai kas bus, kai atsidarys dar keliasdešimt Lidlų? Maximai bus Mexit iš LT rinkos?
Comment
-
Lidle net nezino, kad sita darba http://goo.gl/O6mT3Y dsanto dirba nemokamai
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Lild neturi plataus asortimento, o yra žmonių, kuriems to reikia ir net pasiryžę už tai sumokėti daugiau. Lygiai kaip ir į IKI dažnas užsuka kepinių, bet ir tuo pačiu apsiperka. Dalis žmonių eina dėl patogumo į šalia namų esančią parduotuvę, o Lidlas nebus prie kiekvieno namų.Parašė John Rodyti pranešimąO tai kas bus, kai atsidarys dar keliasdešimt Lidlų? Maximai bus Mexit iš LT rinkos?
Man atrodo, kad nuo Lidle konkurencijos skaudžiausiai bus toms parduotuvėms, kurios negali pasiūlyti didelio asortimento, bet ir nėra labai mažos, t.y. turi didelius kaštus. Ar tai nebus atsakymas, kodėl Rimi stato tik didelius prekybos centrus, o IKI tik mažas parduotuves? Pvz. machima turi įvairaus dydumo, nuo visiškai mikroskopinių iki hyper.Paskutinis taisė andyour; 2016.06.29, 19:15.
Comment
-
O vien šiemet kiek naujų Maximų pristatys.Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ Tuskulėnų plente machima kažkiek atsigavo. Machimai ne tik, kad sumažės pelnas dėl kritusių apyvartų, bet dar ir pradės smaugti kaštai pustuščių parduotuvių. Ar neteks išgirsti apie nuostolingą veiklą tiek machimos, tiek rimi. IKI mačiau gan drastiškai daro nuolaidas.
Comment
-
Mano nuomone tai Maxima mažiausiai ir nukentės dėl Lidl konkurencijos. Liūdniausia turėtu būti Norfai. Kadangi į Norfa eini tik norėdamas pigiau nusipirkti tam tikrų prekių grupių, nes normalaus prekių pasirinkimo kasdieniam apsipirkimui ten nėra. Tačiau kam tada eiti į Norfą, jeigu gali nueiti į Lidl ir nusipirkti dar pigiau.Parašė John Rodyti pranešimąO tai kas bus, kai atsidarys dar keliasdešimt Lidlų? Maximai bus Mexit iš LT rinkos?
Comment
-
Manai nemokamai?Parašė liutass Rodyti pranešimąLidle net nezino, kad sita darba http://goo.gl/O6mT3Y dsanto dirba nemokamai
Comment
-
Norfoje nėra kasdienių prekių pasirinkimo? Pvz. ko? Ikrų?Parašė sleader Rodyti pranešimąMano nuomone tai Maxima mažiausiai ir nukentės dėl Lidl konkurencijos. Liūdniausia turėtu būti Norfai. Kadangi į Norfa eini tik norėdamas pigiau nusipirkti tam tikrų prekių grupių, nes normalaus prekių pasirinkimo kasdieniam apsipirkimui ten nėra. Tačiau kam tada eiti į Norfą, jeigu gali nueiti į Lidl ir nusipirkti dar pigiau.
Comment
-
Na Lidle mažesnis pasirinkimas nei Norfoje. Bet Lidle greičiausiai nerasi supelijusių pomidorų, kaip man teko matyti Norfoje.Parašė sleader Rodyti pranešimąMano nuomone tai Maxima mažiausiai ir nukentės dėl Lidl konkurencijos. Liūdniausia turėtu būti Norfai. Kadangi į Norfa eini tik norėdamas pigiau nusipirkti tam tikrų prekių grupių, nes normalaus prekių pasirinkimo kasdieniam apsipirkimui ten nėra. Tačiau kam tada eiti į Norfą, jeigu gali nueiti į Lidl ir nusipirkti dar pigiau.
Comment
-
Kuriai daliai Lietuvos (šalies, kur vidutinis uždarbis kokius 4 kartus mažesnis, nei Vokietijoje ar Airijoje, kur diskaunteriai užima keliasdešimt procentų rinkos) pirkėjų pasirinkimas yra toks svarbus veiksnys, kad jį būtų galima naudoti kaip argumentą marketingo strategijose vienoje skurdžiausių ES šalių? Ypač turint omeny, kad nei viename lietuviškame supermarkete nėra... normalių kiaušinių ar jautienos? Apie kokį pasirinkimą dar galima kalbėti?Parašė dsanto Rodyti pranešimąNa Lidle mažesnis pasirinkimas nei Norfoje. Bet Lidle greičiausiai nerasi supelijusių pomidorų, kaip man teko matyti Norfoje.
Comment
-
Dėl ikrų nežinau, nes niekada nežiūrėjau. Bet pernai buvo atvejis, kad per savaitę berods tris kartus buvau užsukęs ir ieškojau bulvių, tai vis pasitikdavo tuščia dėžė.Parašė Gator Rodyti pranešimąNorfoje nėra kasdienių prekių pasirinkimo? Pvz. ko? Ikrų?
Arba kaip dsanto teisingai pastebėjo, dalis daržovių ar vaisių būna kažkokie pavytę arba netgi papuvę.
Dėl kitų prekių irgi nėra daug pasirinkimo. Vakarais duonos tebūna tik pora variantų ir tie kažkokie padžiuvę bei trumpai galiojantys. Pieno produktų irgi pasirinkimas neblizga. Nors norfa berods XXL skaitosi, bet net mažesnėse Maximose pieno produktų šaldytuvai būna dvigubai didesni. Mišrainių irgi gal tik kokios 6 ar 8 rūšys. Tas pats ir su alum, atrodo lentynose nemažai, bet kažko įdomaus ir verto dėmesio - nėra.
Tik vat šaldytų produktų pasirinkimas gana platus (koldūnai, ledai).
Tiesiog kadangi įvairesnių prekių nėra, o rinktis dažnai gali iš poros paprasčiausių variantų, tai tą paprasčiausią variantą geriau nusipirkti Lidl'e, kur jis tiesiog kainuos pigiau.
Comment
-
Aš nelabai pasitikiu Norfos kokybe. Ką ten kalbėti apie kokią maltą mėsą, kai net Maximoj primala bet koParašė sleader Rodyti pranešimąDėl ikrų nežinau, nes niekada nežiūrėjau. Bet pernai buvo atvejis, kad per savaitę berods tris kartus buvau užsukęs ir ieškojau bulvių, tai vis pasitikdavo tuščia dėžė.
Arba kaip dsanto teisingai pastebėjo, dalis daržovių ar vaisių būna kažkokie pavytę arba netgi papuvę.
Dėl kitų prekių irgi nėra daug pasirinkimo. Vakarais duonos tebūna tik pora variantų ir tie kažkokie padžiuvę bei trumpai galiojantys. Pieno produktų irgi pasirinkimas neblizga. Nors norfa berods XXL skaitosi, bet net mažesnėse Maximose pieno produktų šaldytuvai būna dvigubai didesni. Mišrainių irgi gal tik kokios 6 ar 8 rūšys. Tas pats ir su alum, atrodo lentynose nemažai, bet kažko įdomaus ir verto dėmesio - nėra.
Tik vat šaldytų produktų pasirinkimas gana platus (koldūnai, ledai).
Tiesiog kadangi įvairesnių prekių nėra, o rinktis dažnai gali iš poros paprasčiausių variantų, tai tą paprasčiausią variantą geriau nusipirkti Lidl'e, kur jis tiesiog kainuos pigiau.
O supelijusius pomidorius mačiau prieš kokius 3-4 metus. Buvo šeštadienis. Nejuokais supykdė akivaizdžiai supeliję pomidorai, tai pranešiau Maisto ir veterinarijos tarnybai. O jie nuvažiavę pirmadienį dar rado tų pomidorų ir skyrė baudą.
Comment
-
Nekliedėk. Vidutinėj bažnytkaimio Aibėj rasi, nepabijokim pasakyt, gal 50 rūšių alaus. Gali silpna pasidaryt kol išsirinksi.Parašė John Rodyti pranešimąApie kokį pasirinkimą dar galima kalbėti?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Pavieniai atvejai (o jei per kelis metus kartą pasitaiko, tai matyt galima pavieniu laikyt) nieko nereiškia - jų būna visur, bus lygiai taip pat ir Lidle. Esu ir aš Norfoj kažkada sūrelį su trim savaitėm pasibaigusiu galiojimu nusipirkęs, lygiai taip pat esu Rimi (kuris jau lyg ir į aukštesnį segmentą taiko) sūrį jau į gerą pelėsinį pavirtusį matęs. Nuo žmogiškos klaidos lėktuvų konstruktoriai neapsaugoti, tai ko norėt iš supermarketų.Parašė dsanto Rodyti pranešimąAš nelabai pasitikiu Norfos kokybe. Ką ten kalbėti apie kokią maltą mėsą, kai net Maximoj primala bet ko
O supelijusius pomidorius mačiau prieš kokius 3-4 metus. Buvo šeštadienis. Nejuokais supykdė akivaizdžiai supeliję pomidorai, tai pranešiau Maisto ir veterinarijos tarnybai. O jie nuvažiavę pirmadienį dar rado tų pomidorų ir skyrė baudą.
O šiaip Norfos didžiausia bėda ne kokybė ir ne pasirinkimas (nelabai jis kuom savo gauna skiriasi nuo tos pačios Maximos, jei hyper parduotuvių nežūrėsim), o tai, kad daugelis parduotuvių pas juos nemalonios - senos patalpos, ankšta, siaura. O va man kai po nosim prieš kokius ketverius metus naujai statyta Norfa yra tai minties nelabai kyla kitur apsipirkinėt, o nuėjus į kokią Maximą matai, kad ji yra juntamai prastesnė. Gal Lidlas pakeis tuos prioritetus, neįsisavinau dar ar man jo pasiūlos (nes asortimentas ten pasirodė labai mažas) pakanka, ar nelabai.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
Comment