Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Filmų rekomendacijos

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    aham...tiek k-pax, tiek frida yra verti pažiūrėti ne po vieną kartą

    Comment


      Gavau nuo brolio dovanu lietuviska filma zero (nulis). Turiu tik pagirti si Emilio Velyvio sedevra. Labai tikroviskai pavaizduotas tamsiosios Vilniaus puses gyvenimas. Daugelis si filma vertina labai kritiskai del gausios keiksmazodziu bangos, bet manau norit pavaizduoti realu tokiu zmoniu pasauli- kitaip ir neimanoma! Tikrai vertas demesio filmas, kuris mano nuomone, yra geriasiaus lietuviu filmas!

      Comment


        Vakar ziurejau filma Austin Powers:international man of misteries.Baisiai smagi komedija, siulau kiekvienam pasiziureti, si dalis daug idomesne nei kitos.Sita komedija itin sunku su kuria nors kita komedija lyginti-susidariau nuomone, kad pirmoji Ostino Pauerso dalis yra viena geriausiu komediju pasaulyje.
        Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

        Comment


          Užvakar teko pabuvoti išankstiniame Kieto faro (Hot Fuzz) rodyme. Pradės lyg ir kitą penktadienį. Kadangi viskas buvo penkt. vakarą, tai žmonių nedaug, tačiau pats filmas jėginis..

          Tai anglų sakyčiau apsurdo (su juodojo humoro elementais) komedija. Geriau pamatyti negu išgirsti.

          p.s. nu trumpai tariant po filmo žmonės plojo (ne ilgos ovacijos, bet jos buvo), o visi išėjo pasikrovę geros energijos.
          P.

          Comment


            Labiausiai iki siol patikes filmas !



            Siuzetas :

            Amerikos kareiviai įžengė į Somalį gerų ketinimų vedini – tikėdamiesi išsaugoti, o ne atimti gyvybes. Tačiau purvina ir neaiški Somalio politinė situacija – kai dėl valdžios vienas klanas stoja prieš kitą – kareiviai gauna žiaurią pamoką, kai netikėtai yra sugriaunama jų tiksliai suplanuota misija.

            Comment


              Žiūrėjau Šrekas 3 (info: forumcinemas.lt). Patiko. Buvo nemažai vietų, kai teko neblogai pasijuokti. Jaučiasi to filmo dvasia (kuri eina per visas tris dalis): "jeigu tave visi aplinkiniai laiko blogu, netikėliu ar dar kuo nors, tai tu pats ilgainiui save pradedi tokiu laikyti, bet tai nereiškia, kad toks esi".

              Šreko filmuose žavi nuoširdumas, sąsajos su realiais santykių modeliais. Kartais mes labiau tikime animacinių herojų, taikliai įkūnijančių skirtingų savybių žmones, nuoširdumu, nei turtingų ir žavių aktorių.

              Kartasi geriau suvokti paprastą gryną idėją ir neapvilkti jos sudėtingais apmąstymais ar kontempliacijomis.
              "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
              negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

              Comment


                Vakar irgi Šreką pažūrėjau. Iš visų trijų dalių, ši, ko gero, geriausia
                Mano galerija Flickr'yje

                Comment


                  Vėmimas ir riaugėjimas (atsiprašau) negali nesužavėti. Ypač į tai galima įsijausti pilnoje vaikų salėje, kurioje po kiekvieno vulgaresnio epizodo pasigirsta skardus juokas.

                  Comment


                    Pritariu Andrew.Šiandien pačiam teko matyti Šreką 3,tačiau kadangi buvau susidaręs išankstinę nuomonę, kad filmas grynai vaikiško lygio,nesitikėjau nieko gero.Iš tiesų taip nėra-puiki mintis ir įdomus siužetas padarė jį vienu geriausių iš visų mano matytų filmų.Beje,reikia pripažinti,kad lietuviškas įgarsinimas tragiškas,o ir tas vulgarumas ne prie širdies
                    Mano darbai deviantart'e

                    Comment


                      lyg butu sutarta kaip tik ir as ziurejau sreke bet ne iki galo nes reikejo isvykti , bet is to ka pamaciau tai patiko

                      Comment




                        Tikrai patarčiau pažiūrėti. Po šio filmo kažkaip pasikeičiau.

                        "Kiekvienas, kuris pradeda savo kelionę šioje ligoninėje, pradeda nuo čia ir taip pat. Pirmas patikrinimas, laukimas, dokumentų segtuvas ir kelionė į trečiąjį aukštą. Pradžioje, nesąmoningai ar sąmoningai, beveik visi bando išvengti šio skyriaus trečiajame aukšte, paklysdami painiuose koridoriuose ar net paspausdami ne tą lifto mygtuką.

                        Tačiau turbūt tik vėliau visi pasakys, tai ką sako ir mano, ir mano šeimos patirtis, kad čia laukė ne tik sunkiausi išbandymai gyvenime, bet ir pačios skaidriausios ir prasmingiausios dienos. Dienos per kurias reikėjo pasiruošti ir tikėtis savo lemiamo skrydžio...

                        - ...Atgal …Pas mus … Namo …į Žemę "
                        10/10
                        „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

                        Comment


                          Vakar žiūrėjau „28 savaitės po“ (info: forumcinemas.lt). Siaubo filmas, bet geras. Mėgstu gerus siaubo filmus, ypatingai tuos, kurie neorientuoti į šlykštybes.

                          Šis filmas filmo „28 dieno po“ tęsinys. Be galo geras garso takelis, visiškai tuščio Londono vaizdai. Filmo siužetas tamsus, kraupus, įdomus.

                          Apokalipsinę nuotaiką sukelia negyvenamo, bomborduojamo Londono vaizdai, cheminio ginklo naudojimo Londone vaizdai.

                          Filmas sukelia slogią, depresinę nuotaiką. Tiems, kas mėgsta įvairų kiną, kas sugeba pažvelgti kitaip, kas gali pažiūrėti ir į tamsią pusę.

                          Prasmė??

                          Kiekvienas atras pagal save. Filmo esmė – užkratas, nuo kurio žmonės išprotėja ir tampa agresyvūs padarai. Ar tik kartais nėra to užkrato pas mus? To vienas kito ėdimo užkrato? Gal mes tik prie jo neatleistinai pripratom...
                          "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
                          negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

                          Comment


                            Vakar žiūrėjau filmą „Nakvynės namai II“ (info: forumcinemas.lt). Tai pats šlykščiausias filmas, kurį mačiau per visą gyvenimą , buvo pora vietų , kai net jau nerviškai veikė.

                            Nebūčiau ėjęs į šį filmą ir neplanavau eiti (nes mačiau „Nakvynės namus I“), bet privertė draugas. Be to, dar masino tai, jog prie filmo kūrimo prisidėjo Q. Tarantino.

                            Viena, kas patiko, - tai itin gera filmo idėja. Idėja, kuri itin ryškiai atsiskleidžia šiame tęsinyje. Susimąstyti be abejo priverčia ir idėjos prasmę paryškina neapsakomai atviras žiaurumas ir šlykštumas.

                            Idėja yra paprasta. Tokiems dalykams, kurie vyksta filme, kelią atveria ciniškumas, nejautrumas ir žmogaus nuvertinimas. Nes žmonės gali elgtis su kitais žmonėmis žmoniškai tik tada, kai jie vienas kitą gerbia, vertina, pripažįsta vienas kito vertę. Žiaurumas slypi kiekviename iš mūsų ir yra žmogiškosios prigimties dalis. Jis pasireiškia tada, kai vieni žmonės laikomi menkesni, mažiau vertingi nei kiti. Atkreipkite dėmesį , kad visada žmonių žiaurumas pasireiškia tada ir tose vietose, kur kitų žmonių žmoniškumas paneigiamas: koncentracijos stovyklose, kalėjimuose, vaikų priežiūros namuose ir kt. (ten paprasti žmonės, pajutę kitų žmonių menkumą parodydavo nepasakomą žiaurumą).

                            Todėl tik kiekvieno žmogaus ar žmonių grupės žmogiškojo vertingumo pabrėžimas, įdiegimas yra vienintelis kelias užtikrinant kuo mažesnį žiaurumą žmonių tarpusavio santykiuose.
                            Todėl šioje vietoje yra itin svarbus žmogaus vertingumo nepaisant jo skirtingumo ar ydų įtvirtinimas. Žmogaus vertingumo įtvirtinimas galimas tik per žmogaus teises. Būtent dėl to valstybėse, kuriose įtvirtinamos žmogaus teisės, žiaurumas žmonių santykiuose visada yra išimtinio pobūdžio ir ten niekada nebus įmanomi tokie įvykiai kaip Ruandoje, kur per trumpą laikotarpį neseniai buvo išžudyta šimtai tūkstančių žmonių dėl jų priklausymo kitai etninei grupei.

                            Kita vertus, mes turime suvokti, kad žmoguje slypi neapsakomai daug energijos. Ją būtina išleisti iš savęs per darbą, mokslą, kūrybą, emocijas, seksualinius santykius ir t.t. Jeigu tik kurioje nors vietoje to padaryti nepavyksta, susikaupusi energija gali prasiveržti nepageidaujama forma: smurtu, žiaurumu. Dėl to itin svarbu gyvenime keisti tai, kas kelia tau psichologinį nepasitenkinimą, nebijoti reikšti jausmų ar emocijų, būti savimi. Pavyzdys: kai kuriems senos kartos vyrams sunku reikšti jausmus ar emocijas, būtent jie ieško jų mentalitetui priimtinų emocinių sankaupų išleidimo būdų, ir dažniausiai tai yra muštynės, po kurių jie jaučiais emociškai geriau (išsikrovę).



                            Trumpai filmo siužetas: Slovakijoje veikia organizacija, užsiimanti žmonių pardavinėjimu kitiems žmonėms, kurie už pinigus apleistoje gamykloje juos gali kankinti kaip nori ir nužudyti. Visi klientai turi mano minėtų požymių: vienas, kankindamas kitą žmogų gali atvirai išlieti savo nepasitenkinimą, jog žmona jį visą gyvenimą priekaištavo, menkino ir laikė silpnu (taip jis parodo savo jėgą prieš auką), kitas, trokšta daryti su moterimi bet ką , nes sudaiktina žmogų.

                            Vienžo niekam nelinkiu filmo žiūrėti, nebent studijuojantiems psichologiją ar mediciną (Daktarui patiktų )

                            Filmas apie žmogaus sielos tamsios pusės koridorius. Tikrai ne silpniems.
                            Paskutinis taisė Andrew; 2007.06.20, 15:23.
                            "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
                            negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

                            Comment


                              užsiimanti žmonių pardavinėjimu kitiems žmonėms, kurie už pinigus apleistoje gamykloje juos gali kankinti kaip nori ir nužudyti
                              Daktarui patiktų


                              man prie širdies linksmi filmai, todėl pastarieji mano matyti yra šrekai, medžioklės sezonai, ledynmečiai ir pan na iš baisesnių žiūrėjau vedlį dar labai laukiu poterio tęsinio ir transformerių - dievinau šitą multiką

                              Comment


                                tai tau nebent iš medicininės pusės patiktų

                                visi tavo išvardinti filmai ir man baisiai patinka. tiesa, Vedlio nemačiau.
                                O Spielbergo filmai man visi yra šedevrai.
                                "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
                                negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

                                Comment


                                  Pastaraja savaite teko matyti du ispanu filmus:
                                  POPIEŽIUS BORGIA
                                  Los Borgia (2006 Ispanija) - prailgsta
                                  TAMSIAI MĖLYNA, BEVEIK JUODA
                                  Azuloscurocasinegro (2006 Ispanija)- patarciau nueiti, vienas geriausiu pastaruoju metu ziuretu filmu

                                  Comment


                                    Andrew, aš taip pat mačiau "Nakvynės Namai II". Tačiau man asmeniškai filmas nepanašus į šedevrą. Veikiau eilinis holivudo "mažo biudžeto siaubiakas" su mažai žinomais aktoriais. Kurios scenos tau labiausiai įstrigo?

                                    Beje, pats režisierius minėjo, jog šiame filme yra viena scena, kokios dar niekas kino istorijoje nėra drįse pavaizduoti. Gal žinoti, ką jis turėjo omenyje?

                                    Comment


                                      Sanomiz , filmas nėra geras. Jis blogas. Man tik patiko idėja. Tikiu , kad jai pasakyti reikėjo šokiruojančios formos.

                                      Jei tu matei filmą, puikiai žinai, kokią sceną režisierius turėjo galvoje . Tai scena filmo pabaigoje. Būtent ji ir gali sukelti nervinį šoką (man sukėlė), ji nesuvokiama, vyrams jos rodyti negalima.

                                      P.S. negalvoju, kad jei filmas holivudinis , tai blogas. Holivudas gamina baisiai daug filmų, didelė dalis jų tikrai geri. be to, filmo biudžetas ne viską lemia. kartais būna mažo biudžeto gerų filmų
                                      "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
                                      negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

                                      Comment


                                        Parašė Artas Rodyti pranešimą
                                        Pastaraja savaite teko matyti du ispanu filmus:
                                        POPIEŽIUS BORGIA
                                        Los Borgia (2006 Ispanija) - prailgsta
                                        TAMSIAI MĖLYNA, BEVEIK JUODA
                                        Azuloscurocasinegro (2006 Ispanija)- patarciau nueiti, vienas geriausiu pastaruoju metu ziuretu filmu
                                        Net neįsivaizduoji, kaip aš tau pavydžiu, kad gyveni Vilniuje ir gali lankytis "Skalvijoje".
                                        Taip pat mačiau "Azuloscurocasinegro". Neblogas, bet, vertinant ispaniškojo kino kontekste, mano nuomone, neprilygsta didiesiems Pedro Almodovaro šedevrams.
                                        Kalbant apie Pedro Almodovaro režisuotus filmus, labai patiko "La Flor de mi secreto", kuris, kiek mačiau, irgi yra "Skalvijos" repertuare.
                                        Dar vienas puikus filmas - "Monsieur Ibrahim Et Les Fleurs Du Coran". Patiko savitas filmo stilius. Verta pamatyti.

                                        Comment


                                          mačiau Almodovaro "la mala educacion" (jei taip rašosi)

                                          Borgia rodo ir forumcinemas , ne tik Skalvijoje
                                          "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
                                          negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

                                          Comment

                                          Working...
                                          X