Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Filmų rekomendacijos

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• spirit
    replied
    Buvot jau kas nors Blindoje? Ar verta aukoti pinigus?

Komentuoti:

• Sefas210
    replied
    Super 8

Nesitėjau tokio įtempto ir įdomaus filmo....

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Mačiusiems - į kolekciją, nemačiusiems - tikrai verta pamatyti.

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied

Tiesa sakant neteko matyt šio filmo, tačiau tik pamačius šį "trailerį" kylo noras jį atsisiųst. Drįsčiau pasakyti, pati mintis yra puiki, net nustebęs esu, o dar labiau nustebęs nes sukūrė lenkai

Tą pačią temą ir straipsnis

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Šįkart nieko nekomentuosiu. Tiesiog pažiūrėkit. Best foreign language movie

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Kaip ir kiekvieną vakarą, pastaruoju metu ieškau kažko nematyto. Vakar peržiūrėjau šitą. Galiu pasakyt, kad jis atsidūrė mano TOP 10 mėgstamiausiųjų sąraše. Toks tikrai labai stiprus filmas ir nestandartinis vesternas.

Komentuoti:

• MikasRidikas
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Aha. Katik tas buvo su Mjso numesta nuoroda. Perskaites jo sakini susidomejau ir visas susidomejimas dingo paziurejus treileri.
    Kiek esu žiūrėjęs trailer'ių, dar nebuvo nė karto, kad nepraeitų noras žiūrėti filmą... Todėl jau seniai niekada nežiūriu jų. Nebent kino teatre priverčia peržiūrėti...

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
    Man pastaruoju metu kažkas nutiko, kad paskaitęs atsiliepimus kokį nors filmą užsinoriu pažiūrėti, tačiau pažiūrėjus trailer'į visas noras absoliučiai dingsta Gal reikia tiesiog trailer'ių nežiūrėt..?
    Aha. Katik tas buvo su Mjso numesta nuoroda. Perskaites jo sakini susidomejau ir visas susidomejimas dingo paziurejus treileri.

Komentuoti:

• Mjso
    replied

Šitą kas nors matėt? Netyčia atradau

Komentuoti:

• Valiukas
    replied
    Man pastaruoju metu kažkas nutiko, kad paskaitęs atsiliepimus kokį nors filmą užsinoriu pažiūrėti, tačiau pažiūrėjus trailer'į visas noras absoliučiai dingsta Gal reikia tiesiog trailer'ių nežiūrėt..?

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Iskart primine Fringe stebetojus Siunciuosi.

Komentuoti:

• Mjso
    replied

Vertas dėmesio vien dėl filmo idėjos. Dvi valandos neprailgo ir tiesą sakant, norėjosi dar dviejų valandų. Šių metų geriausias mano matytas

Komentuoti:

• Recoiler
    replied
    Mr. Nobody pažiūrėjau, jau kuri laiką tokio gero filmo nebuvau matęs
    IMDB

Komentuoti:

• Recoiler
    replied
    Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
    Rekomenduočiau peržiūrėt šį trumpametražį filmą. Iš ties palieka įspūdi, verčia susimąstyti, ir kas svarbiausia taiko tiesiai į tikslą. Geriau už bet kokius holivudinius filmus, daugiau proto įdėta

Youtube video

Tarpkitko, labai geras, ir labai reikšmingas šiais laikais, pasakojimas apie vertybes išreikštas konkrečiu įvykiu.
    Neblogas neblogas sitas

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied
    Rekomenduočiau peržiūrėt šį trumpametražį filmą. Iš ties palieka įspūdi, verčia susimąstyti, ir kas svarbiausia taiko tiesiai į tikslą. Geriau už bet kokius holivudinius filmus, daugiau proto įdėta

Tarpkitko, labai geras, ir labai reikšmingas šiais laikais, pasakojimas apie vertybes išreikštas konkrečiu įvykiu.

Komentuoti:

• spirit
    replied

Turėtų patikt tiems, kam patiko Prison Break ir Shawshank Redemption

Komentuoti:

• John
    replied
    Gal kas nors jau matė? Niekaip nepavyksta sumedžioti, o į kiną eiti neišgaliu

[METACAFE]5673804[/METACAFE]
    Paskutinis taisė John; 2011.08.25, 01:46.

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Kiek kitoks kitoks filmas apie pasaulio pabaigą. Nėra užsižaidžiama su spec. efektais, nėra nei vieno zombio. Toks lengvai šokiruojantis.

Komentuoti:

• Čikupakas
    replied
    Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
    Pirmą kartą pamačiau per LTV prieš kelis metus, pradėjau žiūrėti, net nesupratau kaip iki galo pažiūrėjau.
    Dabar turiu PC neblogos kokybės, prieš savaitę ar 2 dar kartą visą peržiūrėjau.
    Svarbiausia su geru garsu žiūrėti.
    Bet šis filmas (greičiau tikras meno kūrinys), tikrai ne visiems yra suprantamas. Nors pabandyt verta . Kas norėsit galiu pasharint dvd versiją, kurios ilgokai ieškojau nete.
    Rasti nesudėtinga. Aš radau viename iš užsienio torrent`ų. Jei patiko šis, tai turėtų patikt ir dar vienas - Baraka.

Komentuoti:

• Smauglys
    replied
    Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
    Vienas nuostabiausių dalykų iš to ką esu matęs.
    Imdb

Youtube video
    Pirmą kartą pamačiau per LTV prieš kelis metus, pradėjau žiūrėti, net nesupratau kaip iki galo pažiūrėjau.
    Dabar turiu PC neblogos kokybės, prieš savaitę ar 2 dar kartą visą peržiūrėjau.
    Svarbiausia su geru garsu žiūrėti.
    Bet šis filmas (greičiau tikras meno kūrinys), tikrai ne visiems yra suprantamas. Nors pabandyt verta . Kas norėsit galiu pasharint dvd versiją, kurios ilgokai ieškojau nete.

Komentuoti:

Working...
X