Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinė koncertų salė ant Tauro kalno
Collapse
X
-
Praeinu beveik kasdien pro ten ivariu dienos/vakaro metu, visada matau gana daug zmoniu, besidominanciu griovimu, fotografavimu
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Na čia klausimas ar pramoga. O gal prijaučia tiems kurie neša vainikus
Komentuoti:
-
Parašė bucaneer Rodyti pranešimąProfsąjungų rūmų griovimas - pramoga visai šeimai:
Komentuoti:
-
Tauro kalnas Destruction on Tauras Hill Profsąjungų rūmai paskutines dienas Iškils koncertų salė Vietoje griaunamų Profsąjungų rūmų ant sostinės Tauro kalno ...
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Stalino atminimui buvo pastatytas, sovietiniam lietuvių atminimui yra griaunamas.
Profsąjungų rūmai sparčiai griaunami – mažiau nei per savaitę nugriauta trečdalis pastato, priekyje liko tik kolonos. Taip pat vilniečiai ant tvoros kabina laidotuvių vainikus.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujien...1216642?copied
Komentuoti:
-
Parašė liudasbar Rodyti pranešimą
Galbūt kas turite apie visą tas slėptuves papėdėje (kad ir sąsajų su sovietiniais tualetais) informacijos, teorijų, brėžinių, istorijų ar nuotraukų, etc? Gal čia kita tema jau, bet galbūt atsiras turinčių šiaip įdomios informacijos, kad ir vaizdinės
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė abruo Rodyti pranešimą
Aha, man irgi tas klausimas iškilo. Ten yra tas senas sovietinis požeminis tualetas, o jie, kiek girdėjau, buvo suplanuoti kaip požeminės slėptuvės bombardavimo atveju. Įdomu, kiek ten į kalną tęsiasi jo erdvės.Paskutinis taisė liudasbar; 2019.10.15, 16:27.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė shimon Rodyti pranešimąIš Ambraso apie tikrą Tautos Namų vietą.
Istorinės-faktologinės tiesos paieškos šiuo atveju atrodo keistai, juo labiau iš architekto pusės, kuris puikiai supranta, kad Vilniaus urbanistinė situacija XXI a. pr. nėra ta pati, kuri buvo XX a. pr.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė mag Rodyti pranešimą
Na šiaip tai apie slėptuves esančias po Tauro kalnu, ar tunelius jungiančius su tam tikromis įstaigomis seniai kalba. Netgi gidas Genocido muziejaus yra sakęs apie tai. Ir kalba ne tik apie tą vietą kur tualetas jūsų minimas. Jei gerai pamenu tai net pačio kalno viršuj galima matyt kažką panašaus į ventiliacijos šachtų liekanas.
Komentuoti:
-
Bet faktas, kad parkingą kalno apačioje turėtų būti panaikinti
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė abruo Rodyti pranešimą
Aha, man irgi tas klausimas iškilo. Ten yra tas senas sovietinis požeminis tualetas, o jie, kiek girdėjau, buvo suplanuoti kaip požeminės slėptuvės bombardavimo atveju. Įdomu, kiek ten į kalną tęsiasi jo erdvės.
Komentuoti:
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimąAr kartais ten, kur siūlo Ambrasas nėra slėptuvės?
Komentuoti:
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąAš norėčiau, ... Kad dar tą namą šlaito apačioje nugriovus ir atkūrus šlaitus..Paskutinis taisė ZYKLON-B; 2019.10.11, 21:24.
Komentuoti:
-
Aš norėčiau, kad raudonai apibrėžta teritorija būtų išvalyta nuo medžių ir paversta į gražią pievą. Ambrasas man patinka ką siūlo šlaitui. Kad dar tą namą šlaito apačioje nugriovus ir atkūrus šlaitus..
- 3 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: