Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šnipiškės - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Daugėliškio g.
    Click image for larger version

Name:	P50719-203729.jpg
Views:	1449
Size:	1,54 MB
ID:	2211451 Click image for larger version

Name:	P50719-203747.jpg
Views:	1468
Size:	1,39 MB
ID:	2211448 Click image for larger version

Name:	P50719-204228.jpg
Views:	1448
Size:	1,33 MB
ID:	2211450 Click image for larger version

Name:	P50719-204331.jpg
Views:	1448
Size:	1,38 MB
ID:	2211449

Comment

Žmonės statosi, neruberoidinė

Comment

Jų sklypas - jų valia, neuždrausi... Nors tai ne visai tokia plėtra, kokią norisi matyti tame rajone.
        Snowflakes will attack U <3

Comment

Nustatyto aukščio neviršija. Kvadratiniai metrai irgi neviršija, sklypo užstatymo procentas irgi neperdidelis greičiausiai. Dar jeigu uždės šlykštų raudonos arba žalios skardos "čiarpiū ymytacijos" stogą ko gero irgi niekam neužklius.Nes gi jų sklypas - jų šventa nuosavybė, ir stato ką nori kad ir šiferinį sandėliuką ar gyvenamąjį ruberoidinį lauko tualetą.Jiems galima.

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
            Jų sklypas - jų valia, neuždrausi... Nors tai ne visai tokia plėtra, kokią norisi matyti tame rajone.
            Na ne visai taip, statyboms yra gaunami suderinti statybos leidimai.
            Man statantis net miesto užkampyje, pvz. buvo nurodyta galima stogo danga, sienų apdaila, jau nekalbant apie privalomus normatyvus.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą

Na ne visai taip, statyboms yra gaunami suderinti statybos leidimai.
              Man statantis net miesto užkampyje, pvz. buvo nurodyta galima stogo danga, sienų apdaila, jau nekalbant apie privalomus normatyvus.
              Rodos jeigu iki 50 kv. m. tai nereikia nieko derinti

Comment

Parašė evvt Rodyti pranešimą
                "čiarpiū ymytacijos"
                Ne į temą, bet čia man vienam atrodo, kad rašymas slavišku akcentu, norint parodyti, kad taip sakantis žmogus yra prastesnis, yra kiek lėkšta praktika? Turiu draugų, kalbančių su slavišku akcentu, kurių skonis yra gerokai geresnis nei vidutinio naujos statybos pilkame name su pilku interjeru gyvenančio vietinio elito atstovo. Tikrai skirčiau pražangas (ir banus) už tai.

Comment

Parašė VLR Rodyti pranešimą

Ne į temą, bet čia man vienam atrodo, kad rašymas slavišku akcentu, norint parodyti, kad taip sakantis žmogus yra prastesnis, yra kiek lėkšta praktika? Turiu draugų, kalbančių su slavišku akcentu, kurių skonis yra gerokai geresnis nei vidutinio naujos statybos pilkame name su pilku interjeru gyvenančio vietinio elito atstovo. Tikrai skirčiau pražangas (ir banus) už tai.
                  Sutinku kad gali būti dažnais atvejais "gerokai geresnis" bet čia aš ne apie juos jei ka. Kas dėl spalvų, tai aišku geriau kai yra daugiau jų nei tik vien pilkos atspalviai, bet blogiau kai panaudojamas daugiaspalvis kakofoninis(kakokolorinis?) derinukas.

Comment

Parašė Globalus Rodyti pranešimą
                    Sitam namukui nei projekto, nei SLD neradau. Galvojau parasysiu i statybos inspekcija, bet rankos neprieina....

Comment

Sutinku kad gali būti dažnais atvejais "gerokai geresnis" bet čia aš ne apie juos jei ka. Kas dėl spalvų, tai aišku geriau kai yra daugiau jų nei tik vien pilkos atspalviai, bet blogiau kai panaudojamas daugiaspalvis kakofoninis(kakokolorinis?) derinukas.
                      Na, aš kalbėjau labiau apie patį principą naudoti tą akcentą kaip kažkokį prastumo požymį. Tas pats galioja ir čia dažnai vartojamam ‘nyra kūr parkoci’, ir pan. Pavyzdžiui, mano vienas geras bendradarbis mokosi lietuvių kalbos ir kalba su tokiu akcentu. Ar tai reiškia, kad jis irgi priskirdamas tiems prastesniems? Toks esencializavimas yra labai populiarus Rusijoje, beje. Vakaruose tai yra laikoma netaktu.

Comment

Namas kaip namas, galimai bus grazesnis uz daugima sudo, kuri per tvora “rimti” statytojai stampuoja.

Comment

Na, aš kalbėjau labiau apie patį principą naudoti tą akcentą kaip kažkokį prastumo požymį. Tas pats galioja ir čia dažnai vartojamam ‘nyra kūr parkoci’, ir pan. Pavyzdžiui, mano vienas geras bendradarbis mokosi lietuvių kalbos ir kalba su tokiu akcentu. Ar tai reiškia, kad jis irgi priskirdamas tiems prastesniems? Toks esencializavimas yra labai populiarus Rusijoje, beje. Vakaruose tai yra laikoma netaktu.
                          Kažkaip prisiminiau tokį Borata iš UK, girdėjot tokį? Apie tai ką aš parašiau, tai galvoju kad tokiu vilnietišku gatvės akcentu galbūt čia gavosi, nepagalvojau kad slavai įsižeis, slavišku akcentu turėtų kažkaip truputį kitaip skambėt

Comment

Parašė Zygis Rodyti pranešimą
                            Namas kaip namas, galimai bus grazesnis uz daugima sudo, kuri per tvora “rimti” statytojai stampuoja.
                            Tai jis gali būt gražesnis jei padarys taip. Tiesiog jis koks gražus bebūtų, tiesiog ne savo vietoj čia.

Comment

Kažkaip prisiminiau tokį Borata iš UK, girdėjot tokį? Apie tai ką aš parašiau, tai galvoju kad tokiu vilnietišku gatvės akcentu galbūt čia gavosi, nepagalvojau kad slavai įsižeis, slavišku akcentu turėtų kažkaip truputį kitaip skambėt
                              Vis tik nelyginčiau kontraversiškos satyros su eiline diskusija urbanistikos forume. Neįsivaizduoju brito, kalbančio ar rašančio su ‘prastesnėmis’ klasėmis asocijuojamas nuomones laužyta anglų kalba temoje apie atsitiktinį projektą kokiame Rytų Londone.

Comment

Vis tik nelyginčiau kontraversiškos satyros su eiline diskusija urbanistikos forume. Neįsivaizduoju brito, kalbančio ar rašančio su ‘prastesnėmis’ klasėmis asocijuojamas nuomones laužyta anglų kalba temoje apie atsitiktinį projektą kokiame Rytų Londone.
                                Lietuvoje yra pilna žmonių kurie čia gyvena visą savo gyvenimą, neišmoko lietuvių kalbos, ir dar piktinasi/stabdo progresą. Ne mažiau ir tarp lietuvių "kaimiečių", su panašiu leksikonu. Kritika už akcentą kaip ir vietoje, bet manau esmė buvo bendrai "kaimiečių" pašiepimas.

Comment

Parašė Globalus Rodyti pranešimą
                                  Anksčiau reikėjo. Dabar nereikia nesudėtingam negyvenamosios paskirties I kategorijos pastatui iki 50 kv. m (sodo namui iki 80 kv.m) su tam tikromis išlygomis.
                                  Bet statybos leidimo neprivalomumas neatleidžia nuo kitų reikalavimų, nurodytų statybos įstatyme ir kituose aktuose.

Comment

Tai jis gali būt gražesnis jei padarys taip. Tiesiog jis koks gražus bebūtų, tiesiog ne savo vietoj čia.
                                    Šnipiškėse individualios statybos namas ne savo vietoje?

Comment

Parašė Zefyras Rodyti pranešimą

Šnipiškėse individualios statybos namas ne savo vietoje?
                                      Manau kad istoriniams ten, jei kažkiek išliko, vieta, o naujiems - ne.

Comment

Gal būt, bet aš ne britas ir ne apie tai rašau ką tamsta čia bandai man prikabint. Tai pasiūlymas nebesikabint ir neberašinėt kažkokių vėjų, mandagiai kalbant.

Comment

Gal būt, bet aš ne britas ir ne apie tai rašau ką tamsta čia bandai man prikabint. Tai pasiūlymas nebesikabint ir neberašinėt kažkokių vėjų, mandagiai kalbant.
                                          Tu man nesiūlyk, ką rašinėti, ir aš tau nesiūlysiu, kur tau eiti

Comment

Working...
                                          X