Daugėliškio g.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Nustatyto aukščio neviršija. Kvadratiniai metrai irgi neviršija, sklypo užstatymo procentas irgi neperdidelis greičiausiai. Dar jeigu uždės šlykštų raudonos arba žalios skardos "čiarpiū ymytacijos" stogą ko gero irgi niekam neužklius.Nes gi jų sklypas - jų šventa nuosavybė, ir stato ką nori kad ir šiferinį sandėliuką ar gyvenamąjį ruberoidinį lauko tualetą.Jiems galima.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąJų sklypas - jų valia, neuždrausi... Nors tai ne visai tokia plėtra, kokią norisi matyti tame rajone.
Man statantis net miesto užkampyje, pvz. buvo nurodyta galima stogo danga, sienų apdaila, jau nekalbant apie privalomus normatyvus.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Na ne visai taip, statyboms yra gaunami suderinti statybos leidimai.
Man statantis net miesto užkampyje, pvz. buvo nurodyta galima stogo danga, sienų apdaila, jau nekalbant apie privalomus normatyvus.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą"čiarpiū ymytacijos"
- 2 patinka
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimą
Ne į temą, bet čia man vienam atrodo, kad rašymas slavišku akcentu, norint parodyti, kad taip sakantis žmogus yra prastesnis, yra kiek lėkšta praktika? Turiu draugų, kalbančių su slavišku akcentu, kurių skonis yra gerokai geresnis nei vidutinio naujos statybos pilkame name su pilku interjeru gyvenančio vietinio elito atstovo. Tikrai skirčiau pražangas (ir banus) už tai.
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąRodos jeigu iki 50 kv. m. tai nereikia nieko derinti
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Sutinku kad gali būti dažnais atvejais "gerokai geresnis" bet čia aš ne apie juos jei ka. Kas dėl spalvų, tai aišku geriau kai yra daugiau jų nei tik vien pilkos atspalviai, bet blogiau kai panaudojamas daugiaspalvis kakofoninis(kakokolorinis?) derinukas.
Comment
-
Na, aš kalbėjau labiau apie patį principą naudoti tą akcentą kaip kažkokį prastumo požymį. Tas pats galioja ir čia dažnai vartojamam ‘nyra kūr parkoci’, ir pan. Pavyzdžiui, mano vienas geras bendradarbis mokosi lietuvių kalbos ir kalba su tokiu akcentu. Ar tai reiškia, kad jis irgi priskirdamas tiems prastesniems? Toks esencializavimas yra labai populiarus Rusijoje, beje. Vakaruose tai yra laikoma netaktu.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąNamas kaip namas, galimai bus grazesnis uz daugima sudo, kuri per tvora “rimti” statytojai stampuoja.
- 3 patinka
Comment
-
Kažkaip prisiminiau tokį Borata iš UK, girdėjot tokį? Apie tai ką aš parašiau, tai galvoju kad tokiu vilnietišku gatvės akcentu galbūt čia gavosi, nepagalvojau kad slavai įsižeis, slavišku akcentu turėtų kažkaip truputį kitaip skambėt
- 1 patinka
Comment
-
Vis tik nelyginčiau kontraversiškos satyros su eiline diskusija urbanistikos forume. Neįsivaizduoju brito, kalbančio ar rašančio su ‘prastesnėmis’ klasėmis asocijuojamas nuomones laužyta anglų kalba temoje apie atsitiktinį projektą kokiame Rytų Londone.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąRodos jeigu iki 50 kv. m. tai nereikia nieko derinti
Bet statybos leidimo neprivalomumas neatleidžia nuo kitų reikalavimų, nurodytų statybos įstatyme ir kituose aktuose.
Comment
-
Tai jis gali būt gražesnis jei padarys taip. Tiesiog jis koks gražus bebūtų, tiesiog ne savo vietoj čia.
Comment
-
Parašė Zefyras Rodyti pranešimą
Šnipiškėse individualios statybos namas ne savo vietoje?
- 1 patinka
Comment
-
Vis tik nelyginčiau kontraversiškos satyros su eiline diskusija urbanistikos forume. Neįsivaizduoju brito, kalbančio ar rašančio su ‘prastesnėmis’ klasėmis asocijuojamas nuomones laužyta anglų kalba temoje apie atsitiktinį projektą kokiame Rytų Londone.
- 1 patinka
Comment
-
Gal būt, bet aš ne britas ir ne apie tai rašau ką tamsta čia bandai man prikabint. Tai pasiūlymas nebesikabint ir neberašinėt kažkokių vėjų, mandagiai kalbant.
Comment
Comment