Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Verslo centras „Hero“ Kalvarijų g. (buv. PC „Ibrahim“)
Collapse
X
-
Mane kiek neramina tie fasado spalvos užpildai fasade, vietoje langų. Bijau, kad gali atrodyti kaip po karo.
-
Nepatinka kad visas fasadas vienos spalvos. Reikia kontrasto. Pvz kaip cia
Komentuoti:
-
-
Iš dialogo kuris atkeltas iš kitos temos akivaizdu, kad nežinojo.Parašė Vytautas is Kauno Rodyti pranešimą
Šitas prajuokino su savo insaideriu. Visi jau seniai žinojo, kad spręs po garažų.
Komentuoti:
-
Šitas prajuokino su savo insaideriu. Visi jau seniai žinojo, kad spręs po garažų.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Man, bent jau, insaideris sakė, kad po konkurso žės ar apsimoka statyt iš viso.Paskutinis taisė Vytautas is Kauno; 2023.04.30, 02:34.
Komentuoti:
-
Man, bent jau, insaideris sakė, kad po konkurso žės ar apsimoka statyt iš viso.Parašė TrippleA Rodyti pranešimą
Kad lygtais jie stabdyt neplanavo, bet po minusiniu aukstu pastatymo tiesiog ziureti ar vystyt pilnu tempu ar zymiai letesniu ir iki 2026.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Kad lygtais jie stabdyt neplanavo, bet po minusiniu aukstu pastatymo tiesiog ziureti ar vystyt pilnu tempu ar zymiai letesniu ir iki 2026.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąGali būt, kad ir patį Hero statys kaip Gaudi baziliką, nes kiek žinau, kolkas planuoja tik garažus pastatyt, o ar statys visą ar konservuos, paaiškės po statybų rangovo konkurso.
Komentuoti:
-
Gali būt, kad ir patį Hero statys kaip Gaudi baziliką, nes kiek žinau, kolkas planuoja tik garažus pastatyt, o ar statys visą ar konservuos, paaiškės po statybų rangovo konkurso.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
-
Normalus pastatukas ten, ne kažkokia pirkia ruberoidu apkalta. Tokie tikrai gali likti.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
"Nacionalinė vertybė", šanchajaus koloritas.Parašė gangstarr Rodyti pranešimąKaip tik gerai, jog neišpirko.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kaip tik gerai, jog neišpirko. Ten Krokuvos g. yra vienpusio eismo, D kategorijos. Lygiagrečiai šiai ir Lvivo g. pagal kryptį iš rytų į vakarus yra Konstitucijos pr. ir Šeimyniškių g.
Tokiu atveju atsirastų tranzitinis eismas aplenkti kamščius Konstitucijos pr.
Dabar bus tik išvažiavimas į Kalvarijų g. link centro.
- 3 patinka
Komentuoti:

Komentuoti: