bet aš visvien nesuprantu Hanner politikos. Stato vidutinės klasės daugiabučius, bet jų apdaila yra pigesnė ir bjauresnė, nei tų pačių Hanner ekonominės klasės (Paparčių namai, Verkių sodas etc.). kodėl?
Viskas labai paprasta. Kam stengtis, jei vieta auksinė ir centre vis tiek išpirks.
Tai yra ne rinkos sistema, o jau pereina į rent seeking behaviour. Gauni žemės ir darai ką nori, reguliavimo nėra.
Dar pridėčiau, jog matyt skubama kuo greičiau pateikti projektus į rinką, kol dar paklausa yra ir aplenkti konkurentus, nes galimai Hanner prognozuoja, jog neužilgo niekas nebeįpirks naujo būsto
bet aš visvien nesuprantu Hanner politikos. Stato vidutinės klasės daugiabučius, bet jų apdaila yra pigesnė ir bjauresnė, nei tų pačių Hanner ekonominės klasės (Paparčių namai, Verkių sodas etc.). kodėl?
Man taip pat nesuprantama. Aš visgi didelę dalį kaltės skirčiau architektams. Manau m2 savikaina čia vistiek didesnė, nei jų Verkių soduose ar kitų vystytojų (net Pašilaičiuose, Pilaitėje, Visoriuose) projektuose ne centre. Tik kažin pats Hanneris daro kokį vidinį konkursą tokio dydžio projekto architektams parinkti. Arba čia tas varioantas, kaip su rangos darbais, kai jie tiek nubaudavę visus rangovus, jog normalūs su jais nenori dirbti, tai gal tas ir su architektais.
Architktai skundžiasi, kad pas Avulį braižytojais dirba, o ne architektais, realiai neleidžia jokios saviraiškos ir idėjų, viskas nusmaugta iki maksimumo.
Man taip pat nesuprantama. Aš visgi didelę dalį kaltės skirčiau architektams. Manau m2 savikaina čia vistiek didesnė, nei jų Verkių soduose ar kitų vystytojų (net Pašilaičiuose, Pilaitėje, Visoriuose) projektuose ne centre. Tik kažin pats Hanneris daro kokį vidinį konkursą tokio dydžio projekto architektams parinkti. Arba čia tas varioantas, kaip su rangos darbais, kai jie tiek nubaudavę visus rangovus, jog normalūs su jais nenori dirbti, tai gal tas ir su architektais.
Aš, Kaune kabėdamas, seniai jau girdėjau, kad Avulio NT-šnikai vedą objektus į ekselį, nes kas tas crm?
Avulio zmoniu kaita tokia, kad nespetu ismokti dirbti su crm iki kol tektu keisti darba))) excelis universalesnis
Beje, o pradejo business stadium north east statybas jau?
BSNE ivaziavimas yra bendras su centro rezidencija III etapo, tai nelabai jiems yra pasirinkimo nestatyti. O centro rezidencija III etapa iki metu galu turi pabaigti.
Teisybės dėlei, ant to pirmojo CR etapo 7-aukščio (arčiausiai upės) stogo iš tiesų įrengta eksploatuojama bendra terasa, kuria, kaip suprantu, gali naudoti visis I-ojo etapo gyventojai. Paties projekto "indėlio grąžinant miestą" aišku tai nenuneigia, bet bent šioks toks bonusas gyventojams. Dėl terasos apželdinimo - Hanneris ne bankomatas, kad visas vizualizacijas paverstų realybe, gyventojai už savo pinigus apsiželdins
Rinktines development project / Vilnius: https://www.kapitel.ee/en/development/
Merko pardavimų vadybininkas sakė, kad projektas užšaldytas, nes ofisų aplinkui labai daug prikepta.
Liūdesiukas
Comment