Parašė Suolas

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija

Collapse

X
- 

Aš gyvensiu RU, tai labai tikiuosi kad kokio daugiaaukščio parkingo tame sklype nepastatys.
Pernai gruodį rašiau sklypo savininkams, tai atrašė, kad
"Atsakydami į Jūsų paklausimą informuojame, kad tikslių atsakymų kol kas neturime, kadangi šiuo metu yra svarstomos galimybės vystyti keletą projektų ir galutinio sprendimo nesame priėmę.
Kartu informuojame, kad mūsų projekte bus išnaudoti maksimalūs leidžiami rodikliai, t.y. detaliajame plane numatytas aukštingumas – 10 aukštų, bei pastato perimetras - palei sklypo kraštinę.
Tikimės, kad pateikta informacija bus naudinga."
Comment
 - 

Aš graužiuosi nagus kad nespėjau nusipirkti RU. Buvau apžiūrėti vieno iš paskutinių likusių butų. Kai kitą dieną paskambinau, jau buvo nupirktas.
Parašė ramarta Rodyti pranešimąAš gyvensiu RU, tai labai tikiuosi kad kokio daugiaaukščio parkingo tame sklype nepastatys.
Comment
 - 

Kas tas RU?Parašė Matematikas Rodyti pranešimąAš graužiuosi nagus kad nespėjau nusipirkti RU. Buvau apžiūrėti vieno iš paskutinių likusių butų. Kai kitą dieną paskambinau, jau buvo nupirktas.
N N N
- 1 patinka

Comment
 - 

RU – šalies dviejų raidžių kodas pagal ISO 3166-1 standartą.Parašė LBP Rodyti pranešimą
Kas tas RU?
- 1 patinka

Comment
 - 

Progresas yra, bet jis kiek kitokio pobūdžio. Progresavimas pasireiškia ne statinio kokybine išraiška bet jo lokacijos poslinkiu, t.y. savartyno architektūros poslinkiu link centro ir jau pasiekta apčiuopiamų rezultatų - ateita prie pat Aukštutinės pilies kalno!Parašė Gladiator Rodyti pranešimąVizualiai gan panašu į taip vadinamą Mablitos kvartalą ant savartyno S. Neries gatvėje. Nelabai didelis progresas per 20 metų.
- 7 patinka

Comment
 - 

Viskas labai paprasta. Kam stengtis, jei vieta auksinė ir centre vis tiek išpirks.Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąbet aš visvien nesuprantu Hanner politikos. Stato vidutinės klasės daugiabučius, bet jų apdaila yra pigesnė ir bjauresnė, nei tų pačių Hanner ekonominės klasės (Paparčių namai, Verkių sodas etc.). kodėl?
Tai yra ne rinkos sistema, o jau pereina į rent seeking behaviour. Gauni žemės ir darai ką nori, reguliavimo nėra.
Comment
 - 

Man taip pat nesuprantama. Aš visgi didelę dalį kaltės skirčiau architektams. Manau m2 savikaina čia vistiek didesnė, nei jų Verkių soduose ar kitų vystytojų (net Pašilaičiuose, Pilaitėje, Visoriuose) projektuose ne centre. Tik kažin pats Hanneris daro kokį vidinį konkursą tokio dydžio projekto architektams parinkti. Arba čia tas varioantas, kaip su rangos darbais, kai jie tiek nubaudavę visus rangovus, jog normalūs su jais nenori dirbti, tai gal tas ir su architektais.Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąbet aš visvien nesuprantu Hanner politikos. Stato vidutinės klasės daugiabučius, bet jų apdaila yra pigesnė ir bjauresnė, nei tų pačių Hanner ekonominės klasės (Paparčių namai, Verkių sodas etc.). kodėl?
Comment

Aha, prieš kelis kelis metus kai planavo ir projektavo, Avulis galvojo kaip greičiau iškišti iki tos būsimos koronaviruso sukeltos krizės.

Comment