Parašė Evier
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Visai idomiai atrodo, reiktu pamatyt gyvaiParašė giedriusR Rodyti pranešimąĮstiklino trikampį po Marriot viešbučiu. Anksčiau geriau atrodė.
Comment
-
„Hanner“ skelbia architektų paiešką naujam verslo centrui
Nekilnojamojo turto (NT) plėtros bendrovė „Hanner“ paskelbė architektūrinio konkurso naujam verslo centrui Vilniuje, buvusio Žalgirio stadiono teritorijoje, sąlygas.
Konkurso tikslas – atrinkti geriausias architektūrines idėjas 15.500–16.000 kv. metrų ploto, 7–8 aukštų verslo centrui šalia Šeimyniškių g., šiaurinėje „Business Stadium“ kvartalo dalyje. Kiekviename jo aukšte numatoma galimybė dalinti biurus skirtingais plotais, pritaikant juos ten įsikursiančių įmonių poreikiams, po pastatu planuojama požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, teigiama bendrovės pranešime.
Plačiau: https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...#ixzz5nzaQorki
Comment
-
Tai jo, matosi, kad visai nedaug buvo...Parašė Mindzius-LT Rodyti pranešimąNuvažiavau, pažiūrėti, kaip rudija apšvietimo stulpai. Na jokių rūdžių neradau....

Comment
-
Manau, kad projekta sukure danai paspaude pedala nesufakapint reikalo, nes apart kreivu plyteliu ir dar keliu kosmetiniu reikalu erdve, kuri siaip jau neuzbaigta dar, viduje ziurisi labai gerai. Prie jos dar jungsis aikste. Nezinau kam kokio jaukumo ten truksta, bet asmeniskai man tikrai nieko neprireike. Jei buciau svetimoj saly, sakyciau va bl, o kodel LT taip nepadaro. Ogi padaro. Ir kaip bebutu keista, A V U L I S
Ir ypatingai idomu stebet krentanti vandeni laiptukais tuose fontaneliuose. Nuotraukose to nematyt, gyvai atrodo kur kas idomiau.
- 2 patinka
Comment
-
O kartais ne britai tai suprojektavo? Nes buvau pristatyme VMS, atminty kažkaip atsispaudė, kad jie iš UK.Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąManau, kad projekta sukure danai paspaude pedala nesufakapint reikalo, nes apart kreivu plyteliu ir dar keliu kosmetiniu reikalu erdve, kuri siaip jau neuzbaigta dar, viduje ziurisi labai gerai. Prie jos dar jungsis aikste. Nezinau kam kokio jaukumo ten truksta, bet asmeniskai man tikrai nieko neprireike. Jei buciau svetimoj saly, sakyciau va bl, o kodel LT taip nepadaro. Ogi padaro. Ir kaip bebutu keista, A V U L I S
Ir ypatingai idomu stebet krentanti vandeni laiptukais tuose fontaneliuose. Nuotraukose to nematyt, gyvai atrodo kur kas idomiau.
Comment
-
Uhu, mano feilasParašė ttttt Rodyti pranešimą
O kartais ne britai tai suprojektavo? Nes buvau pristatyme VMS, atminty kažkaip atsispaudė, kad jie iš UK.
UK
Comment
Comment