Ar aš gerai suprantu, jog ši gatvė bus vienpusė? Šiaip, koks jos tikslas?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SEB banko centrinė būstinė Konstitucijos pr.
Collapse
X
-
Pagal gatves ploti - is nuotraukos - nepanasu kad butu viepuse. Jeigu vienpuse, tai manau gatve visiskai susiko.Parašė _rB_ Rodyti pranešimąAr aš gerai suprantu, jog ši gatvė bus vienpusė? Šiaip, koks jos tikslas?
Comment
-
Kad atvažiavus nuo Upės g. galima būtų Konstitucijos pr. pasukti kairėn link žiedo.Parašė _rB_ Rodyti pranešimąAr aš gerai suprantu, jog ši gatvė bus vienpusė? Šiaip, koks jos tikslas?
Comment
-
Urban area. Ten yra Rissne metro stotelė, tad tai Sunbyberg dalis, tehcniškai priskaitoma miestui. Apskritai, pastaruoju metu kai kurių organizacijų būsitnės perkeliamos už Stokholmo centro ribų, kad regiono vystymasis būtų darnesnis ir būtų mažesnė priklausomybė nuo centro.Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąBūtent! Rissne rajone, ne Stokholme, ne centre.Paskutinis taisė Silber418; 2019.11.30, 23:39.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liudasbar Rodyti pranešimąSankryza siek tiek keiciasi
Miesto autostrada dar labiau panašėja į tikrą autostradą... Su tokiais sprendimais Konstitucijos pr. niekad netaps jaukesniu
- 12 patinka
Comment
-
Bet tai kam šitie griozdai? Šitas šlykštynes reikia naikinti, o ne statyti. Kokia jų prasmė? Tvirtesni už paprastas gembes? Bemsui kalus nenuvirs?Parašė liudasbar Rodyti pranešimąSankryza siek tiek keiciasi
Lietuva visiems.
- 1 patinka
Comment
-
VMS tęsiant tokią genialią veiklą, po kelių metų aš numatau, kad mum forumiečiam pavažiuos stogas ir nebeišlaikę eisime protestuoti prieš bet ką, prieš viską ir visada, - ir taip tapsime talibanu 2.0. O gal talibanas taip ir atsiranda?Parašė Xmaster Rodyti pranešimą
Miesto autostrada dar labiau panašėja į tikrą autostradą... Su tokiais sprendimais Konstitucijos pr. niekad netaps jaukesniu 
- 2 patinka
Comment
-
O nėra taip, kad tokio sprendimo reikalauja naujos šviesoforų tvarkos? Nes dabar visur, kur yra daug juostų ir kur parengti nauji projektai, statomi tokie dalykai.Parašė abruo Rodyti pranešimą
Bet tai kam šitie griozdai? Šitas šlykštynes reikia naikinti, o ne statyti. Kokia jų prasmė? Tvirtesni už paprastas gembes? Bemsui kalus nenuvirs?
Comment
-
KP yra suprojektuotas dar Sovietų Sąjungoje, kai pradėjo kurt NMC nieko nebuvo pakeista, tai ir dabar priimami atitinkami sprendimai, nes savivaldybės projektuotojams pavyzdys yra Minskas, Maskva ir kiti miestai kur greitkelis vidury miesto yra didmiesčio požymis, o ne normalūs europietiški miestai.Parašė abruo Rodyti pranešimą
Bet tai kam šitie griozdai? Šitas šlykštynes reikia naikinti, o ne statyti. Kokia jų prasmė? Tvirtesni už paprastas gembes? Bemsui kalus nenuvirs?
- 4 patinka
Comment

Comment