Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

TEO administracinis pastatas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• John
    replied
    Parašė dainiauskas Rodyti pranešimą
    Jei fasadu nenusipigins, tai K29, tas pats Green Hall.
    Na tie du man irgi atėjo į galvą, bet dėl jų pranašumo dar klausimas. Visvien, geriausiu atveju, tik keturi projektai.

Komentuoti:

• dainiauskas
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Šiaip, priklauso nuo išpildymo ir medžiagų.

Bet, tarkim, išpildymas būtų maksimaliai arba beveik maksimaliai geras. Kokie dabartiniai projektai Vilniuje būtų geresni arba panašiai geri?

Swedbank, Quadrum. Kas dar?
    Jei fasadu nenusipigins, tai K29, tas pats Green Hall.

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
    Cia rimtai sakai?
    Šiaip, priklauso nuo išpildymo ir medžiagų.

Bet, tarkim, išpildymas būtų maksimaliai arba beveik maksimaliai geras. Kokie dabartiniai projektai Vilniuje būtų geresni arba panašiai geri?

Swedbank, Quadrum. Kas dar?

Komentuoti:

• kasparas.v
    replied
    Parašė deep'as Rodyti pranešimą
    Kažką kokybiškai pranašesnio sunkiai Vilniuje įsivaizduoju.
    Cia rimtai sakai?

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    Kažką kokybiškai pranašesnio sunkiai Vilniuje įsivaizduoju.

Komentuoti:

• Eidvis
    replied
    Projektui jau vos ne 10 metų, kažkada buvęs aukšto lygio dabar jau tik vidutiniokas.

Komentuoti:

• John
    replied
    Tagi čia renderis labai prastas. Jokiu būdu nereiktų daryti detalių vertinimo pagal tokio lygio renderius.

Komentuoti:

• kasparas.v
    replied
    Parašė nomad Rodyti pranešimą
    /\ Per daug detalių tarp kurių nesimato ryšio, mano skoniui.

O pagrindinė dalis iš viso atrodo kaip parkingas ... Gal vizualizacija pasenusi.
    Man irgi jis nekaip ziurisi... Tikekimes kad neprisikels is uzmarsties.

Komentuoti:

• nomad
    replied
    /\ Per daug detalių tarp kurių nesimato ryšio, mano skoniui.

O pagrindinė dalis iš viso atrodo kaip parkingas ... Gal vizualizacija pasenusi.

Komentuoti:

• Ciurlionis
    replied
    Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
    Gal kas galetu numesti koki primenanti vaizdeli, nes niekaip negaliu tokio prisiminti.

Komentuoti:

• kasparas.v
    replied
    Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
    /\
    Buvo, labai solidžiai atrodantis, berods juodo granito fasado modernus daugiaaukšis į kurį pagal to meto planus turėjo atsikelti visi Teo departamentai, kurie tada gana plačiai po visą Vilnių išsibarstę buvo. Planuotas statinys tikrai būtų super šauniai tikęs toje vietoje ir apskritai papuošęs Konstitucijos pr. Tikėkimės, kad Teo grįš prie planų tame sklype kažką solidaus statyti, klausimas tik koks jų pačių poreikis dabar ofiso plotui.

Beje, pavartęs šią temą turėtum rasti vizualizacijų.
    Gal kas galetu numesti koki primenanti vaizdeli, nes niekaip negaliu tokio prisiminti.

Komentuoti:

• pauliaK
    replied
    /\
    Buvo, labai solidžiai atrodantis, berods juodo granito fasado modernus daugiaaukšis į kurį pagal to meto planus turėjo atsikelti visi Teo departamentai, kurie tada gana plačiai po visą Vilnių išsibarstę buvo. Planuotas statinys tikrai būtų super šauniai tikęs toje vietoje ir apskritai papuošęs Konstitucijos pr. Tikėkimės, kad Teo grįš prie planų tame sklype kažką solidaus statyti, klausimas tik koks jų pačių poreikis dabar ofiso plotui.

Beje, pavartęs šią temą turėtum rasti vizualizacijų.

Komentuoti:

• nomad
    replied
    Ir? Ar ten suplanuota kas statybai?

Komentuoti:

• Amiga
    replied
    TEO laimėjo ginčą su prokurorais dėl sklypo Vilniuje
    Paskutinis taisė Amiga; 2014.08.09, 12:38.

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    Parašė LBP Rodyti pranešimą
    Na, tų pasiūlymų jam darė ne viena kompanija, didžioji dalis siūlymų tikrai neišplaukė į viešus vandenis, tad neaišku, ką tu matęs.
    Buvo tam konkursas organizuotas ir tema forume yra
    http://www.miestai.net/forumas/showt...hlight=ibrahim

Panašu kad atėjo laikas rakinti šitą temą

Komentuoti:

• LBP
    replied
    Na, tų pasiūlymų jam darė ne viena kompanija, didžioji dalis siūlymų tikrai neišplaukė į viešus vandenis, tad neaišku, ką tu matęs.
    Paskutinis taisė LBP; 2011.11.29, 15:24. Priežastis: Gramatinės klaidos

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Parašė LBP Rodyti pranešimą
    Ibrahimas ten nemažai supirkęs, planavo net ir tą ekspertizių centrą paimt. Teko dalyvaut rengiant jo svajonių dangoraižio pasiūlymus
    O aš girdėjau, kad Ibrahimui kažkas ten nepatiko su užsieniečiais. Tie arabai dabar žvalgosi, berods į Rygą. Ta dangoraižio vizualizaciją matęs esu ir aš. Kieno čia interesai kertasi - sunku pasakyti. Tas "ale" bendrasavininkas gali atstovauti kažkam

Komentuoti:

• LBP
    replied
    Ibrahimas ten nemažai supirkęs, planavo net ir tą ekspertizių centrą paimt. Teko dalyvaut rengiant jo svajonių dangoraižio pasiūlymus

Komentuoti:

• SPX
    replied

Kur raudonai apibrėžiau, kažkas kažko išvis ten nepasidalina ir nepasidalins. Kiek ten sklypų yra nežinau. Kalba buvo netgi apie "arabų šeichus".

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė sknts Rodyti pranešimą
    Man iškilo vienas klausimas. Kodėl dalis Jūsų puolate žmogų, kuris apskundė „Teo“, kad netekote gražaus pastato? Geriau užsipulkite atsakingus „Teo“ asmenis ir/ar architektus, kurie atsakingi už projekto klastojimą. Pastatas tikrai būtų buvęs gražus, bet kaip dažniausiai Lietuvoje, visada atsiranda norinčių būti lygesniais už lygius. Todėl dabar turime tokią situaciją.
    Čia iš viso stebuklas, kad tas žmogelis užsispyrė ir pasiekė savo. Įtariu, kad kitaip niekas nieko nebūtų pastebėjęs ir statinys jau stovėtų.

Komentuoti:

Working...
X