Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

FlyLAL problemos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Analitikas PlėtRa
    replied
    Logiška įvykių tąsa: http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID...c2&ref=lastadd

Komentuoti:

• a_p
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    Dabar aš jau nieko nesuprantu. SCH Swiss Capital Holdings AG tinklalapyje rašo apie SCH Swiss Capital Holding AG įgaunančią jau įspūdingą kapitalą.
    Tai koks gi ryšys tarp šių įmonių???
    Jeigu jokio, tai SCH Swiss Capital Holding AG vietoj aš paduočiau tą Jan-Erik Jansson į teismą už neteisėtą vardo panaudojimą. Bet tai neįvyksta. Įtartina...
    Tai kad SCH Swiss Capital Holdings GmbH pries gera pusmeti nustojo egzistuot, jo vietoj dabar Ceniam GmbH. O SCH Swiss Capital Holdings AG registruose apskritai nebuvo. Todel nera kam paduot i teisma. Kas cia itartino?

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė alm Rodyti pranešimą
    Pagal registrą Jan-Erik Jansson susijęs su Holding ir nesusijęs su Holdings (tačiau atrodo valdo Holdings registruotą tinklalapį).

Įdomiau tai, kad apie East & West Global Equity Holdings Ltd nesiseka rasti daugiau jokios informacijos. Turbūt taip patogiau, mažiau visi klausimų kels.
    Tiesa, pranešimo gramatika tokia, kad sunkiai ką nors eina suprasti Gal ir tas s yra tipo 's, tuomet, jei kas, bus apeliuojama, kad įvyko "klaida".

Komentuoti:

• alm
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    http://www.swisscapitalholdings.com/...s-releases.htm

Press releases issued by
    Swiss Capital Holding AG

January 15, 2009

SCH Swiss Capital Holding AG has received confirmation from the Swiss Tax Authorities, that there are no tax issues or tax to be paid when the merger, between the East & West Global Equity Holdings Ltd and SCH Swiss Capital Holding AG merger next month.

After a successful merger will SCH Swiss Capital Holding AG have a shareholder capital of CHF 200 Million and reserves in the amount of CHF 300 Million. End of February will SCH Swiss Capital Holding AG publish Group Balance sheet

SCH Swiss Capital Holding AG

Dabar aš jau nieko nesuprantu. SCH Swiss Capital Holdings AG tinklalapyje rašo apie SCH Swiss Capital Holding AG įgaunančią jau įspūdingą kapitalą.
    Jeigu jokio, tai SCH Swiss Capital Holding AG vietoj aš paduočiau tą Jan-Erik Jansson į teismą už neteisėtą vardo panaudojimą. Bet tai neįvyksta. Įtartina...
    Pagal registrą Jan-Erik Jansson susijęs su Holding ir nesusijęs su Holdings (tačiau atrodo valdo Holdings registruotą tinklalapį).

Įdomiau tai, kad apie East & West Global Equity Holdings Ltd nesiseka rasti daugiau jokios informacijos. Turbūt taip patogiau, mažiau visi klausimų kels.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    http://www.swisscapitalholdings.com/...s-releases.htm

Press releases issued by
    Swiss Capital Holding AG

January 15, 2009

SCH Swiss Capital Holding AG has received confirmation from the Swiss Tax Authorities, that there are no tax issues or tax to be paid when the merger, between the East & West Global Equity Holdings Ltd and SCH Swiss Capital Holding AG merger next month.

After a successful merger will SCH Swiss Capital Holding AG have a shareholder capital of CHF 200 Million and reserves in the amount of CHF 300 Million. End of February will SCH Swiss Capital Holding AG publish Group Balance sheet

SCH Swiss Capital Holding AG

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
    http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID...ment=1#comment

cirkas tęsiasi.. bet labiausiai tai komentarai smagina, labai skaniai prisijuokiau apie akcininkus..
    Gaila, nežinom sutarties detalių. Bet lygtais iki sausio 23d. turi pasikeisti akcininkas. Tokiu būdų Žiemelio ir Co. galima bus net neklausinėti. Nebent išryškės, kad jie patys save pirko. Beje, tai ne pats blogiausias variantas šiuo atveju. "FlyLAL" eis bankrotan su visom skolom, o skrydžius vykdys gal pradžioj "FlyLAL Charters", o vėliau, kai gaus licenciją, koks nors "FlyLAL-Air Lithuania"

Komentuoti:

• Analitikas PlėtRa
    replied
    http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID...ment=1#comment

cirkas tęsiasi.. bet labiausiai tai komentarai smagina, labai skaniai prisijuokiau apie akcininkus..

Komentuoti:

• waidz
    replied
    Tai ten viskas ir nukopinta nuo svedisko puslapio

Komentuoti:

• a_p
    replied
    Aš tuos indus paminėjau su mintimi, kad panašu jog jie (o ne pats klientas) ir tekstus rašo. Bent jau didžiąją dalį.
    Tai kad indai paprastai neblogai kerta angliskai (bent jau rasyba), ipac dirbantys uzsieniui IT sferoje.

Toje rasliavoje mano zvairom akim kazkodel vaidenasi germaniskas prieskonis, t.y. visai lengvai patikeciau, kad rasytojas yra koks nors vokietis. Nezinau kaip su svedu kalba, man rodos jai irgi nesvetimos germaniskos saknys.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą
    O man tai labiau primena kabelinių televizijų pasiūlymą klientui pačiam suorganizuoti ne mažiau nei 5 kaimynus, norinčius naudotis jų paslaugomis - o tada jie jau susimylės ir atves dratą.
    Manau, kad visas tas koncernas užprogramavo FlyLAL bankrotą. Savininkai "užfiksino" aptarnaujančių įmonių paslaugų tarifus, o FlyLAL kaip atskira įmonė (bet formaliai priklausanti grupei) neturėjo konkurencinių paslaugų tiekėjų, tiesiog buvo įpareigoti pirkri visas pagrindines paslaugas iš giminingų įmonių. Paskutiniai "vinys į karstą" buvo perimtas į FlyLAL Group'są BGS'as ir atskirtas FlyLAL Charters.

Komentuoti:

• alm
    replied
    Parašė a_p Rodyti pranešimą
    Tai matesi tame ju biz puslapyje kur "under construction". Bet tai seip nieko nereiskia. Tik tiek, kad arba seimininkas naudojasi tu indu platforma pats redaguodamas tekstus arba pastarieji nekvestionuodami copypastina viska kas jiem siunciama. Indams tai tipiska, "virsininkas" ("klientas") yra dievas, jo nurodymai nekvestionuojami.
    Aš tuos indus paminėjau su mintimi, kad panašu jog jie (o ne pats klientas) ir tekstus rašo. Bent jau didžiąją dalį.

Komentuoti:

• a_p
    replied
    Geri žmonės atrado indus, kuriančius tą šveicarų puslapį: BitraNet.
    Tai matesi tame ju biz puslapyje kur "under construction". Bet tai seip nieko nereiskia. Tik tiek, kad arba seimininkas naudojasi tu indu platforma pats redaguodamas tekstus arba pastarieji nekvestionuodami copypastina viska kas jiem siunciama. Indams tai tipiska, "virsininkas" ("klientas") yra dievas, jo nurodymai nekvestionuojami.

Man seip idomiau nebeegzistuojacios SCH Swiss Capital Holdings GmbH (Spreitenbach) ir SCH Swiss Capital Holding AG (Sarnen) tarpusavio santykiai.

Nes sitas domenas priklause minetai GmbH kuri nuo 20.11.2008 vadinasi Ceniam.

Sita firma anot registro 23.04.2007 ikure kruvele serbu, pavadino Arte del Rovere GmbH ir kaip veikla deklaravo visokiu mediniu droziniu gamyba. Ikurimo metu pereme kazkokia medzio apdirbimo masina etc. Kitaip tariant, UAB "dailidziu artele"

Tada po metu, 11.04.2008 is jos pasdare SCH Swiss Capital Holdings GmbH (Spreitenbach), serbai isskrido lauk, krivuliu nebedrozineja. Firma eme valdyti kazkoks Richard Keller, vaikinas sprendziant is kitu irasu kartais uzsiiminejantis firmu likvidavimu (t.y. kazkas panasaus i bankroto administratoriu). Speju tiesiog uz kokias nors skolas pereme serbu turta.

Tada dar po pusmecio 20.11.2008 firma patapo Ceniam GmbH ir gyvuoja toliau.

Pagal registra tarp flalailos pirkejo holding AG ir websaita registravusios holdings GmbH jokio rysio.

Nebent musu svedas nuvare pas Ceniam ir uz nebrangiai perpirko jiems nebereikalinga sena puslapi tokiu budu virtualiai "nusipirkdamas" firmos istorija.

Komentuoti:

• c2h5oh
    replied
    Apie tai kol kas gali bandyt diskutuoti Flylal bloge - Kur verta skraidyti.... Jie ten vis dar dideli optimistai, net naktim dirba

Bet jei rimtai, tai man jų išvedžiojimai nepatinka, su jų argumentais gaunasi, kad apskritai niekur pradėt skraidyti neverta, nes praėjusį mėnesį ten niekas neskrido.
    O man tai labiau primena kabelinių televizijų pasiūlymą klientui pačiam suorganizuoti ne mažiau nei 5 kaimynus, norinčius naudotis jų paslaugomis - o tada jie jau susimylės ir atves dratą.

Komentuoti:

• alm
    replied
    Geri žmonės atrado indus, kuriančius tą šveicarų puslapį: BitraNet.

Komentuoti:

• DeSadas
    replied
    Tai ar sumokejo tas skolas holdingas

Komentuoti:

• a_p
    replied
    Apie tai kol kas gali bandyt diskutuoti Flylal bloge - Kur verta skraidyti.... Jie ten vis dar dideli optimistai, net naktim dirba

Bet jei rimtai, tai man jų išvedžiojimai nepatinka, su jų argumentais gaunasi, kad apskritai niekur pradėt skraidyti neverta, nes praėjusį mėnesį ten niekas neskrido. O kad paklausą visų pirmą sukurti reikia net minties nėra.
    Labai primena kolegu gelezinkelieciu samprotavimus gretimoje temoje

Komentuoti:

• alm
    replied
    Parašė nagi Rodyti pranešimą
    Norėtūsi jau apie būsimą flylal'o lėktuvų parką ir skrydžių geografiją padiskutuoti, bet paskaitęs pasisakymus, matau, kad dar peranksti...

Bet jei rimtai, tai man jų išvedžiojimai nepatinka, su jų argumentais gaunasi, kad apskritai niekur pradėt skraidyti neverta, nes praėjusį mėnesį ten niekas neskrido. O kad paklausą visų pirmą sukurti reikia net minties nėra.
    Taip pat nemanau, kad ten minimi Mančesteris, Edinburgas ar Glasgas būtų sėkmingi nauji maršrutai (jau buvo AirBaltic Mančesteris iš Rygos, Flylal ir Ryanair Šanonas, Ryanair Prestvikas - nebeliko). Milanas su Berlynu - kita kalba, žinoma, jei mažesnių lėktuvų ir jungiamųjų skrydžių partnerių atsirastų (ir flyLAL Charters sugalvotų reguliariais reisais užsiimt).

Komentuoti:

• nagi
    replied
    Norėtūsi jau apie būsimą flylal'o lėktuvų parką ir skrydžių geografiją padiskutuoti, bet paskaitęs pasisakymus, matau, kad dar peranksti...

Komentuoti:

• sauls
    replied
    Nu jo, ispudingas puslapis... Sveicarijos kompanijos puslapis, o visos valstybines kalbos "under construction", toks vaizdas, kad jie anglu kalba naudotu, tik beda nespejo dar ismokti. Gal del to, kad kol kas turi tik viena darbuotoja kaip patys pripazista:

We care for our employee and take the recruitment of new colleagues seriously. Before you are offered a position with SCH Swiss Capital Holdings, you will have been able to form on impression of the company and us by meeting a number of employees.

idomu apie kokios kompanijos darbuotojus jie cia sneka?

Ka dar galima suprasi, kad tas vienintelis pas juos dirbantis darbuotojas nera vadovas, nes visos vadovybes pozicijos dar yra atviros:

Management Group:

» President
    with SCH Swiss Capital Holdings since 2007
    » Managing Director, Head of Corporate Finance
    » Managing Director, New Investments
    » Manager Group Legal Advisor
    » Manager Prospect Team
    » Manager Business Analysis Team

Komentuoti:

• a_p
    replied
    Nu va, dabar šveicarijos holdingą tirs VSD. Net per žinias rodo kaip svarbiausią naujieną (LNK).
    Na va, John'o maldos isklausytos

Cia citata verta miliono (ir tiesiogine ir perkeltine prasmem):

Gediminas Žiemelis, "flyLAL" akcininkės "ŽIA Valdos" Plėtros departamento vadovas, sako komentuosiąs tada, kai "susidarys sandoris, jeigu susidarys".
    Taigis, pinigu laukta jau praeita pirmadieni, o antradieni abejojama ar sanderis apskritai susidarys Hmm...
    Gal sakau ir man avansu pervestu koki miliona?

Komentuoti:

Working...
X