Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
FlyLAL problemos
Collapse
X
-
Logiška įvykių tąsa: http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID...c2&ref=lastadd
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąDabar aš jau nieko nesuprantu. SCH Swiss Capital Holdings AG tinklalapyje rašo apie SCH Swiss Capital Holding AG įgaunančią jau įspūdingą kapitalą.
Tai koks gi ryšys tarp šių įmonių???
Jeigu jokio, tai SCH Swiss Capital Holding AG vietoj aš paduočiau tą Jan-Erik Jansson į teismą už neteisėtą vardo panaudojimą. Bet tai neįvyksta. Įtartina...
Komentuoti:
-
Parašė alm Rodyti pranešimąPagal registrą Jan-Erik Jansson susijęs su Holding ir nesusijęs su Holdings (tačiau atrodo valdo Holdings registruotą tinklalapį).
Įdomiau tai, kad apie East & West Global Equity Holdings Ltd nesiseka rasti daugiau jokios informacijos. Turbūt taip patogiau, mažiau visi klausimų kels.Gal ir tas s yra tipo 's, tuomet, jei kas, bus apeliuojama, kad įvyko "klaida".
Komentuoti:
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąhttp://www.swisscapitalholdings.com/...s-releases.htm
Press releases issued by
Swiss Capital Holding AG
January 15, 2009
SCH Swiss Capital Holding AG has received confirmation from the Swiss Tax Authorities, that there are no tax issues or tax to be paid when the merger, between the East & West Global Equity Holdings Ltd and SCH Swiss Capital Holding AG merger next month.
After a successful merger will SCH Swiss Capital Holding AG have a shareholder capital of CHF 200 Million and reserves in the amount of CHF 300 Million. End of February will SCH Swiss Capital Holding AG publish Group Balance sheet
SCH Swiss Capital Holding AG
Dabar aš jau nieko nesuprantu. SCH Swiss Capital Holdings AG tinklalapyje rašo apie SCH Swiss Capital Holding AG įgaunančią jau įspūdingą kapitalą.
Jeigu jokio, tai SCH Swiss Capital Holding AG vietoj aš paduočiau tą Jan-Erik Jansson į teismą už neteisėtą vardo panaudojimą. Bet tai neįvyksta. Įtartina...
Įdomiau tai, kad apie East & West Global Equity Holdings Ltd nesiseka rasti daugiau jokios informacijos. Turbūt taip patogiau, mažiau visi klausimų kels.
Komentuoti:
-
http://www.swisscapitalholdings.com/...s-releases.htm
Press releases issued by
Swiss Capital Holding AG
January 15, 2009
SCH Swiss Capital Holding AG has received confirmation from the Swiss Tax Authorities, that there are no tax issues or tax to be paid when the merger, between the East & West Global Equity Holdings Ltd and SCH Swiss Capital Holding AG merger next month.
After a successful merger will SCH Swiss Capital Holding AG have a shareholder capital of CHF 200 Million and reserves in the amount of CHF 300 Million. End of February will SCH Swiss Capital Holding AG publish Group Balance sheet
SCH Swiss Capital Holding AG
Dabar aš jau nieko nesuprantu. SCH Swiss Capital Holdings AG tinklalapyje rašo apie SCH Swiss Capital Holding AG įgaunančią jau įspūdingą kapitalą.
Komentuoti:
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąhttp://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID...ment=1#comment
cirkas tęsiasi.. bet labiausiai tai komentarai smagina, labai skaniai prisijuokiau apie akcininkus..
Komentuoti:
-
http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID...ment=1#comment
cirkas tęsiasi.. bet labiausiai tai komentarai smagina, labai skaniai prisijuokiau apie akcininkus..
Komentuoti:
-
Parašė alm Rodyti pranešimąAš tuos indus paminėjau su mintimi, kad panašu jog jie (o ne pats klientas) ir tekstus rašo. Bent jau didžiąją dalį.
Toje rasliavoje mano zvairom akim kazkodel vaidenasi germaniskas prieskonis, t.y. visai lengvai patikeciau, kad rasytojas yra koks nors vokietis. Nezinau kaip su svedu kalba, man rodos jai irgi nesvetimos germaniskos saknys.
Komentuoti:
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąO man tai labiau primena kabelinių televizijų pasiūlymą klientui pačiam suorganizuoti ne mažiau nei 5 kaimynus, norinčius naudotis jų paslaugomis - o tada jie jau susimylės ir atves dratą.
Komentuoti:
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąTai matesi tame ju biz puslapyje kur "under construction". Bet tai seip nieko nereiskia. Tik tiek, kad arba seimininkas naudojasi tu indu platforma pats redaguodamas tekstus arba pastarieji nekvestionuodami copypastina viska kas jiem siunciama. Indams tai tipiska, "virsininkas" ("klientas") yra dievas, jo nurodymai nekvestionuojami.
Komentuoti:
-
Parašė alm Rodyti pranešimąGeri žmonės atrado indus, kuriančius tą šveicarų puslapį: BitraNet.
Man seip idomiau nebeegzistuojacios SCH Swiss Capital Holdings GmbH (Spreitenbach) ir SCH Swiss Capital Holding AG (Sarnen) tarpusavio santykiai.
Nes sitas domenas priklause minetai GmbH kuri nuo 20.11.2008 vadinasi Ceniam.
Sita firma anot registro 23.04.2007 ikure kruvele serbu, pavadino Arte del Rovere GmbH ir kaip veikla deklaravo visokiu mediniu droziniu gamyba. Ikurimo metu pereme kazkokia medzio apdirbimo masina etc. Kitaip tariant, UAB "dailidziu artele"
Tada po metu, 11.04.2008 is jos pasdare SCH Swiss Capital Holdings GmbH (Spreitenbach), serbai isskrido lauk, krivuliu nebedrozineja. Firma eme valdyti kazkoks Richard Keller, vaikinas sprendziant is kitu irasu kartais uzsiiminejantis firmu likvidavimu (t.y. kazkas panasaus i bankroto administratoriu). Speju tiesiog uz kokias nors skolas pereme serbu turta.
Tada dar po pusmecio 20.11.2008 firma patapo Ceniam GmbH ir gyvuoja toliau.
Pagal registra tarp flalailos pirkejo holding AG ir websaita registravusios holdings GmbH jokio rysio.
Nebent musu svedas nuvare pas Ceniam ir uz nebrangiai perpirko jiems nebereikalinga sena puslapi tokiu budu virtualiai "nusipirkdamas" firmos istorija.
Komentuoti:
-
Parašė alm Rodyti pranešimąApie tai kol kas gali bandyt diskutuoti Flylal bloge - Kur verta skraidyti.... Jie ten vis dar dideli optimistai, net naktim dirba
Bet jei rimtai, tai man jų išvedžiojimai nepatinka, su jų argumentais gaunasi, kad apskritai niekur pradėt skraidyti neverta, nes praėjusį mėnesį ten niekas neskrido.
Komentuoti:
-
Parašė alm Rodyti pranešimąApie tai kol kas gali bandyt diskutuoti Flylal bloge - Kur verta skraidyti.... Jie ten vis dar dideli optimistai, net naktim dirba
Bet jei rimtai, tai man jų išvedžiojimai nepatinka, su jų argumentais gaunasi, kad apskritai niekur pradėt skraidyti neverta, nes praėjusį mėnesį ten niekas neskrido. O kad paklausą visų pirmą sukurti reikia net minties nėra.
Komentuoti:
-
Parašė nagi Rodyti pranešimąNorėtūsi jau apie būsimą flylal'o lėktuvų parką ir skrydžių geografiją padiskutuoti, bet paskaitęs pasisakymus, matau, kad dar peranksti...
Bet jei rimtai, tai man jų išvedžiojimai nepatinka, su jų argumentais gaunasi, kad apskritai niekur pradėt skraidyti neverta, nes praėjusį mėnesį ten niekas neskrido. O kad paklausą visų pirmą sukurti reikia net minties nėra.
Taip pat nemanau, kad ten minimi Mančesteris, Edinburgas ar Glasgas būtų sėkmingi nauji maršrutai (jau buvo AirBaltic Mančesteris iš Rygos, Flylal ir Ryanair Šanonas, Ryanair Prestvikas - nebeliko). Milanas su Berlynu - kita kalba, žinoma, jei mažesnių lėktuvų ir jungiamųjų skrydžių partnerių atsirastų (ir flyLAL Charters sugalvotų reguliariais reisais užsiimt).
Komentuoti:
-
Norėtūsi jau apie būsimą flylal'o lėktuvų parką ir skrydžių geografiją padiskutuoti, bet paskaitęs pasisakymus, matau, kad dar peranksti...
Komentuoti:
-
Nu jo, ispudingas puslapis... Sveicarijos kompanijos puslapis, o visos valstybines kalbos "under construction", toks vaizdas, kad jie anglu kalba naudotu, tik beda nespejo dar ismokti. Gal del to, kad kol kas turi tik viena darbuotoja kaip patys pripazista:
We care for our employee and take the recruitment of new colleagues seriously. Before you are offered a position with SCH Swiss Capital Holdings, you will have been able to form on impression of the company and us by meeting a number of employees.
idomu apie kokios kompanijos darbuotojus jie cia sneka?
Ka dar galima suprasi, kad tas vienintelis pas juos dirbantis darbuotojas nera vadovas, nes visos vadovybes pozicijos dar yra atviros:
Management Group:
» President
with SCH Swiss Capital Holdings since 2007
» Managing Director, Head of Corporate Finance
» Managing Director, New Investments
» Manager Group Legal Advisor
» Manager Prospect Team
» Manager Business Analysis Team
Komentuoti:
-
Parašė alm Rodyti pranešimąNu va, dabar šveicarijos holdingą tirs VSD. Net per žinias rodo kaip svarbiausią naujieną (LNK).
Cia citata verta miliono (ir tiesiogine ir perkeltine prasmem):
Gediminas Žiemelis, "flyLAL" akcininkės "ŽIA Valdos" Plėtros departamento vadovas, sako komentuosiąs tada, kai "susidarys sandoris, jeigu susidarys".Hmm...
Gal sakau ir man avansu pervestu koki miliona?
Komentuoti:
Komentuoti: