Parašė booraz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LY] Air Lituanica
Collapse
X
-
86 tūkstančiai... Joukinga suma. Labiau žiūrėčiau kaip į žinutę potencialiems remėjams -"Investuoja, vadinasi pasitiki". Placebas.*******
Miestai.net Fb
-
Nejuokinga. Įmonė valstybinė, todėl švaistosi ne savo pinigais.Parašė Irma Rodyti pranešimą86 tūkstančiai... Joukinga suma. Labiau žiūrėčiau kaip į žinutę potencialiems remėjams -"Investuoja, vadinasi pasitiki". Placebas.
Comment
-
ir dar ta imone dirba nuostolingai ir turi skoluParašė Al1 Rodyti pranešimąNejuokinga. Įmonė valstybinė, todėl švaistosi ne savo pinigais.
Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Pašto siuntų pervežimo oru rinkos kainos viduje Europos yra arti ar žemiau savikainos.Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąGal LP gavo nuolaidą, krovinių gabenimui AL kryptimis? Tokiu atveju naudingas susitarimas abiem pusėm.
Comment
-
Kur pasake investuot ten investovo. Cia tau ne UAB'as koks norsParašė Ciurlionis Rodyti pranešimąEsu tikras, kad LP ne šiaip investavo tuos pinigus. Turėjo būti kažkas naudingo ir jiems.Show must go von!
Comment
-
Tikrai susijes, nes Vilniaus savivaldybe remia Lietuvos ryto krepsinio komanda, todel mainais gauna labai naudingu sau PR straipsniu.Parašė balietis Rodyti pranešimąKaip manot, ar straipsnis iš ryto "Lietuvos ryte" (kiek daug išleido užsieniečiai) ir straipsnis popiet (Vilniaus taryba prabalsavo skirti eilinius 5 mln. be detalios finansinės ataskaitos) kaip nors susiję?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
labai jau skuba, matyt, kazkas tikrai negerai.Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Žmonės, kurie užsiima jų pr'u, straipsnį apie 15mln. galėjo bent pora dienų anksčiau išleisti. Kad nebūtų taip akivaizduWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Viduržemis reguliarioms aviakompanijoms visada sunkus periodas.Parašė liutass Rodyti pranešimąlabai jau skuba, matyt, kazkas tikrai negerai.
Comment
-
taip įmanoma tik valdiškais pinigaisParašė balietis Rodyti pranešimą- Paremikt, prašau, mano verslą 5 mln. litų
- Parodyk finansinio audito duomenis
- Parodysiu po 3 mėnesių, bet paremkit šiandienWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
Comment