P. S. 420-429; 870-879;
76 dirba šie autobusai: 720-739; 757-763; 800-849;
					76 dirba šie autobusai: 720-739; 757-763; 800-849;

) bent 4-5 vairuotojus, dirbančius tik 75 maršrute. O štai šito vairuotojo tavo nuotraukoje http://s59.radikal.ru/i163/1005/96/c20ad1f0aabe.jpg niekuomet nemačiau dirbančio ne 55 maršrute ir kuo įdomiausia- vairuojančio ne šį autobusą.
 ) bent 4-5 vairuotojus, dirbančius tik 75 maršrute. O štai šito vairuotojo tavo nuotraukoje http://s59.radikal.ru/i163/1005/96/c20ad1f0aabe.jpg niekuomet nemačiau dirbančio ne 55 maršrute ir kuo įdomiausia- vairuojančio ne šį autobusą.  Tik 55 maršrute irgi nuolat dirba 5-6 vairuotojai.
 Tik 55 maršrute irgi nuolat dirba 5-6 vairuotojai.  ) Bet mano manymu, geriau būtų, jei jis važiuodamas nuo Europos pasuktų į Kalvarijų g-vę, o po to Lukšio g-ve iki Banginio žiedo.
 ) Bet mano manymu, geriau būtų, jei jis važiuodamas nuo Europos pasuktų į Kalvarijų g-vę, o po to Lukšio g-ve iki Banginio žiedo. 
 man gana logiškai atrodytų ir efektyvu. ne kažin kiek tų keleivių išlipa žalgirio g., o va dabar išliptų daugiau prie europų ir savivaldybių visokių
 man gana logiškai atrodytų ir efektyvu. ne kažin kiek tų keleivių išlipa žalgirio g., o va dabar išliptų daugiau prie europų ir savivaldybių visokių 

matai, nelabai aišku, koks jų galinis kelionės tikslas ir kur jie įlipo

Juk iš Karoliniškių-Lazdynų į Kalvarijų turgų ir taip jau 11 troleibusas kursuoja (nors ir suka ratus per centrą, bet juk tai visgi geriau nei niekas), o iš Pilaitės į Kalvarijų turgų niekas nekursuoja, išskyrus 30. Tegul jau palieka kaip yra.
 Juk iš Karoliniškių-Lazdynų į Kalvarijų turgų ir taip jau 11 troleibusas kursuoja (nors ir suka ratus per centrą, bet juk tai visgi geriau nei niekas), o iš Pilaitės į Kalvarijų turgų niekas nekursuoja, išskyrus 30. Tegul jau palieka kaip yra. matai, nelabai aišku, koks jų galinis kelionės tikslas ir kur jie įlipo
 iš Baltupių-Jeruzalės ir taip krūva autobusų važiuoja prie Žaliojo tilto, o iš ten savivaldybė ranka pasiekiama )))
 iš Baltupių-Jeruzalės ir taip krūva autobusų važiuoja prie Žaliojo tilto, o iš ten savivaldybė ranka pasiekiama )))

. Per Apkasų g. paleistas jis buvo todėl, kad per Žalgirio g. važiuojant jam reikėjo kamščiuose stovėti. Nors šiaip, nematau ten jokių techninių kliūčių, kurios trukdytų šio siūlymo įgyvendinimui
. Per Apkasų g. paleistas jis buvo todėl, kad per Žalgirio g. važiuojant jam reikėjo kamščiuose stovėti. Nors šiaip, nematau ten jokių techninių kliūčių, kurios trukdytų šio siūlymo įgyvendinimui  .
.

) bent 4-5 vairuotojus, dirbančius tik 75 maršrute. O štai šito vairuotojo tavo nuotraukoje http://s59.radikal.ru/i163/1005/96/c20ad1f0aabe.jpg niekuomet nemačiau dirbančio ne 55 maršrute ir kuo įdomiausia- vairuojančio ne šį autobusą.
 ) bent 4-5 vairuotojus, dirbančius tik 75 maršrute. O štai šito vairuotojo tavo nuotraukoje http://s59.radikal.ru/i163/1005/96/c20ad1f0aabe.jpg niekuomet nemačiau dirbančio ne 55 maršrute ir kuo įdomiausia- vairuojančio ne šį autobusą.  Tik 55 maršrute irgi nuolat dirba 5-6 vairuotojai.
 Tik 55 maršrute irgi nuolat dirba 5-6 vairuotojai.  . Per Apkasų g. paleistas jis buvo todėl, kad per Žalgirio g. važiuojant jam reikėjo kamščiuose stovėti. Nors šiaip, nematau ten jokių techninių kliūčių, kurios trukdytų šio siūlymo įgyvendinimui
. Per Apkasų g. paleistas jis buvo todėl, kad per Žalgirio g. važiuojant jam reikėjo kamščiuose stovėti. Nors šiaip, nematau ten jokių techninių kliūčių, kurios trukdytų šio siūlymo įgyvendinimui  .
.
Comment