P. S. 420-429; 870-879;
76 dirba šie autobusai: 720-739; 757-763; 800-849;
76 dirba šie autobusai: 720-739; 757-763; 800-849;

) Bet mano manymu, geriau būtų, jei jis važiuodamas nuo Europos pasuktų į Kalvarijų g-vę, o po to Lukšio g-ve iki Banginio žiedo. 
man gana logiškai atrodytų ir efektyvu. ne kažin kiek tų keleivių išlipa žalgirio g., o va dabar išliptų daugiau prie europų ir savivaldybių visokių
man gana logiškai atrodytų ir efektyvu. ne kažin kiek tų keleivių išlipa žalgirio g., o va dabar išliptų daugiau prie europų ir savivaldybių visokių
matai, nelabai aišku, koks jų galinis kelionės tikslas ir kur jie įlipo
Juk iš Karoliniškių-Lazdynų į Kalvarijų turgų ir taip jau 11 troleibusas kursuoja (nors ir suka ratus per centrą, bet juk tai visgi geriau nei niekas), o iš Pilaitės į Kalvarijų turgų niekas nekursuoja, išskyrus 30. Tegul jau palieka kaip yra.
matai, nelabai aišku, koks jų galinis kelionės tikslas ir kur jie įlipo
iš Baltupių-Jeruzalės ir taip krūva autobusų važiuoja prie Žaliojo tilto, o iš ten savivaldybė ranka pasiekiama )))
. Per Apkasų g. paleistas jis buvo todėl, kad per Žalgirio g. važiuojant jam reikėjo kamščiuose stovėti. Nors šiaip, nematau ten jokių techninių kliūčių, kurios trukdytų šio siūlymo įgyvendinimui
.

. Per Apkasų g. paleistas jis buvo todėl, kad per Žalgirio g. važiuojant jam reikėjo kamščiuose stovėti. Nors šiaip, nematau ten jokių techninių kliūčių, kurios trukdytų šio siūlymo įgyvendinimui
.
Comment