Ir beto mikrobų vairuotojai neatsakingi gatvėse, viršyja greitį, ir labai didelė tikimybė patekt į avariją, ir beto troleibuse ar autobuse galima ramiai sėdėt, o mikrobe reik laikytis ir stebet kol neylėks i sieną
Dabar nežinau, senai bevažiavau tais mikriukais, jų aukso era jau praėjo, tiek daug keleivių nebesurenka, gal ir nebebūna.

Dabar nežinau, senai bevažiavau tais mikriukais, jų aukso era jau praėjo, tiek daug keleivių nebesurenka, gal ir nebebūna.
Būdavo ir tokių situacijų, kai policija vis tik sustabdydavo ir vos atidarius duris, ant policininko beveik užgriūdavo keleivis (juos laikė tik durys). Arba vos pravėrus duris, prieš policininko akis pasirodydavo kito žmogaus nugara
Tai tiek jų anksčiau veždavo
važiavom linksmai... na gal man taip atrodo dėl to, kad aš sėdėjau 
Man nuo jų vėžinimo bloga pasidaro, pykina, kraujo spaudimas užkyla...
Man nuo jų vėžinimo bloga pasidaro, pykina, kraujo spaudimas užkyla...
o šiaip tai ten visokių durnių yra... man tai pats patogiausias maršrutas, nes beveik visur kur reikia, veža galima sakyt "nuo durų iki durų"
o šiaip tai ten visokių durnių yra... man tai pats patogiausias maršrutas, nes beveik visur kur reikia, veža galima sakyt "nuo durų iki durų"
Dar reikia nepamiršti, kad anksčiau buvo mažesnis eismo intensyvumas, mažiau automobilių kas irgi įtakodavo greitesnį maršruto įveikimą...
Comment