Parašė Linas
Rodyti pranešimą

Tavo noras panaikinti savo paties sukurtą tinklapį, tik įrodo faktą, kad esi netikras vt fanas. Mano nuomone, kaip tik turėtum plėtoti savo tinklapi, pritraukti ir sudominti dar daugiau žmonių vt tema. Mes aplamai turėtumėm imti pavyzdį iš vokiečių. Ten kiekvienas miestas turi viešojo transporto fanų sukurtus tinklalapius. Kaip pavyzdį pateiksiu vieną forumą. Galima sakyti, kad tai pagrindinė vokiečių öpnv (vt) fanų susibūrimo vieta.
Tavo noras panaikinti savo paties sukurtą tinklapį, tik įrodo faktą, kad esi netikras vt fanas. Mano nuomone, kaip tik turėtum plėtoti savo tinklapi, pritraukti ir sudominti dar daugiau žmonių vt tema. Mes aplamai turėtumėm imti pavyzdį iš vokiečių. Ten kiekvienas miestas turi viešojo transporto fanų sukurtus tinklalapius. Kaip pavyzdį pateiksiu vieną forumą. Galima sakyti, kad tai pagrindinė vokiečių öpnv (vt) fanų susibūrimo vieta.
net nežinau, kol kas man tas tinklapis suryja klaikiai daug laiko, o nauda tik tai, kad turiu ką veikti. Bet reikia man gyventi, reikia valgyti, šiuo metu nedirbu, bet vėl grįšiu savaitgaliais dirbti. O darbo dienomis studentauti ir ruoštis atsiskaitymams. Paskutiniai pusmečiai rezultatų prasme mano buvo prasti, nes dirbau ir dar užsiėmiau begale kitų visuomeninių darbų. Dabar gi teks stengtis daugiausia dėl mokslų ir darbo - dėl savo ateities. O tinklapio priežiūrą arba perduosiu patikimam žmogui arba tiesiog tinklapį rečiau atnaujinsiu. Kol kas, gaila, bet rimtų kandidatų pakeisti mano vietą, nematau
Dauguma jį tvarkytų taip, kaip aš galėčiau tvarkyti dirbdamas ir besimokydamas 
Nebent kas nors prisijungtų ir realiais darbais prisidėtų, o ne tik kalbėtų
DDD
DDD

Ir šilčiau nuo streso, ir širdis vėl ima plakti
Ir dar prisimena išdykusią jaunystę
Comment